2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
:)) yağsa keşke,, zaten şapkadan bile nefret ediyordu da kar sayesinde alıştırdık, sonra da sırf yakıştırmak için giymeye başladı cadı :) geçen kış enfesti bu arada, kar tamamen kalkana kadar bahçede yaşadık biz :))

Eklentiler

• 6B405F3A-9608-49DC-B610-B03EB8D5A169.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim bebiş sağ memeyi emmek istemiyor hep bi mizirdanirdi zaten o tarafta ama bu ara iyice almak istemiyor ve farkettim ki o taraf tazyikli. Napabilrim bu konuda?
Benim de solda aynı sıkıntı vardı cnm. Gece boyunca solu emzirdim çünkü uykuluyken anlamayıp emiyor. Sabah da sağı sağdım hep.. şimdi epey alıştı. Ayrıca bir süredir soluna yatırıyoruz çünkü sağına daha fazla yatırdığımız için de oluyormuş. Doktor uyarınca farkettik malesef

ÇOk geçmiş olsun canım bizede abiden geçmişti dr bize prospan bitkisel ölsürük şurıbu verdi exlear diye burun spreyi ve hergün günde en fazla 4 kez olacak şekilde serum fiZyolojik aspiratör ile burun temizledim. Çok şükür atlattık. Hatta bıhar makinan varsa serum fizyolojiyi onunla verirsen daha etkili olur dedi bizim doktor.

Temiz bir beze 15 kaşık su dök iste bu agirlik gunluk işemesi gereken miktari gosterir...bir kerede degil bir koca gunde

Bir de mama verdikce sut uretimin azalir cunku bebek uzun sureli tok kalir az emer az emzikce sut azalir. Hayati bir durum olmadikca mamaya başlamamak en iyisi

Bayılıyorum şöyle atkı şapka robot gibi oluyorlar ya :)) Maşallah ya. Neyse sonuçta giymiş ya:)

Aa çok güzel,ben yaparım valla haftasonu,hem yapımı da kolaymış.
Tesekkurler paylasım icin

Ćok güzel bayıldim benim aklima nasil gelmedi bu ya teşekkürler fikir için
Yapınca bekliyorum kızlar:) Ben bi tane attım fırına deneme amaclı. Çok kalın yapmışım:)) Bir de fırında kuruyunca şişti sanki. Bırakacağım dışarıda kurusun bir hafta.

Hiç duymamistim o sorubu bricanly kullandıktan sonra duydum malesef ama unutmam artık yine de Rabbim lazım etmez inşallah yavrularimiza

Hangi buhar makinasına katabiliriz ki daha önce hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum

Çok teşekkür ederim dikkat edicem soylediklerinize

ben cok istiyorum emzirmeyi. insallah birakmaz ve kilo da alir. sagol canim.

A AysheDuru my gym bursada da varmis,sevindim:)
sen ayseyi tiny tykes la baslayip wanddler,gymstres vs. diye devam ettiniz mi?
bir de hep ebeveynli gruplara mi goturdun? kucukken ebeveynli baslayip sonra ebeveynsizlere mi gectiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…