:)) yağsa keşke,, zaten şapkadan bile nefret ediyordu da kar sayesinde alıştırdık, sonra da sırf yakıştırmak için giymeye başladı cadı :) geçen kış enfesti bu arada, kar tamamen kalkana kadar bahçede yaşadık biz :))Aaa evet sen deyince fark ettim. Resmen şarkıyı yaşamışız:))
Yağsa da oynasa bari biraz minik elleriyle. O kadar eldiven filan takmış yerim:))
Evet çok güzel hava buz gibi ama insanın içi açılıyor:)
Çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır.
Tamamdır :) Etkinlikkurdu’nu da nasıl kaçırmışım ben,, baya güzelmiş, aldım takibe :) saol cnmHarikasın yapınca paylaşalım. Ben de en kısa zamanda yapıp paylaşacağım:)
Benim de solda aynı sıkıntı vardı cnm. Gece boyunca solu emzirdim çünkü uykuluyken anlamayıp emiyor. Sabah da sağı sağdım hep.. şimdi epey alıştı. Ayrıca bir süredir soluna yatırıyoruz çünkü sağına daha fazla yatırdığımız için de oluyormuş. Doktor uyarınca farkettik malesefKızlar size bişey danışmak istiyorum benim bebiş sağ memeyi emmek istemiyor hep bi mizirdanirdi zaten o tarafta ama bu ara iyice almak istemiyor ve farkettim ki o taraf tazyikli. Napabilrim bu konuda?
ÇOk geçmiş olsun canım bizede abiden geçmişti dr bize prospan bitkisel ölsürük şurıbu verdi exlear diye burun spreyi ve hergün günde en fazla 4 kez olacak şekilde serum fiZyolojik aspiratör ile burun temizledim. Çok şükür atlattık. Hatta bıhar makinan varsa serum fizyolojiyi onunla verirsen daha etkili olur dedi bizim doktor.Merhaba sevgili anneler oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu ablasindan geçti doktor ilaç vermedi takip et dedi evde neler yapabilirim geçmesi için sık sık emziriyorum baş ucuna soğan koydum burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum öksürükte var
Temiz bir beze 15 kaşık su dök iste bu agirlik gunluk işemesi gereken miktari gosterir...bir kerede degil bir koca gundecok sagol canim,rahatlattin beni
doktor bugun mama demedi ama 15 gun sonra ona gore az almissa basla diyebilir diye dusundum.
3 saatte 1 bez degistiriyoruz ve hepsinde cis yapmis oluyor ama agirlik margarin kadar midir bilemedim.
ben de istemiyorum canim mama vermek,mecbur kalmadikca.
Bir de mama verdikce sut uretimin azalir cunku bebek uzun sureli tok kalir az emer az emzikce sut azalir. Hayati bir durum olmadikca mamaya başlamamak en iyisicok sagol canim,rahatlattin beni
doktor bugun mama demedi ama 15 gun sonra ona gore az almissa basla diyebilir diye dusundum.
3 saatte 1 bez degistiriyoruz ve hepsinde cis yapmis oluyor ama agirlik margarin kadar midir bilemedim.
ben de istemiyorum canim mama vermek,mecbur kalmadikca.
Aa çok güzel,ben yaparım valla haftasonu,hem yapımı da kolaymış.Hadi kızlar tuz seramiginden el ayak izi yapalım:) Hatıra olur hem odalarına filan asariz. Ananeye babaneye hediye ederiz.
Bayılıyorum şöyle atkı şapka robot gibi oluyorlar ya :)) Maşallah ya. Neyse sonuçta giymiş ya:):)) yağsa keşke,, zaten şapkadan bile nefret ediyordu da kar sayesinde alıştırdık, sonra da sırf yakıştırmak için giymeye başladı cadı :) geçen kış enfesti bu arada, kar tamamen kalkana kadar bahçede yaşadık biz :))
Ćok güzel bayıldim benim aklima nasil gelmedi bu ya teşekkürler fikir içinHadi kızlar tuz seramiginden el ayak izi yapalım:) Hatıra olur hem odalarına filan asariz. Ananeye babaneye hediye ederiz.
Aa çok güzel,ben yaparım valla haftasonu,hem yapımı da kolaymış.
Tesekkurler paylasım icin
Yapınca bekliyorum kızlar:) Ben bi tane attım fırına deneme amaclı. Çok kalın yapmışım:)) Bir de fırında kuruyunca şişti sanki. Bırakacağım dışarıda kurusun bir hafta.Ćok güzel bayıldim benim aklima nasil gelmedi bu ya teşekkürler fikir için
Hiç duymamistim o sorubu bricanly kullandıktan sonra duydum malesefCanım aynı şikayetten bir doktora gitmiştik aynı ilacı bizede verdi o ilaç astım hastaları için veriliyor daha çok , içirmedim ben tabıkı Doktor degılım ama tecrübeler var.prematüre olduğu için bitkisele giremiyorum , ama ilaçtan daha iyidir büyük oğlumda ilk önce bitkiselleri denerdim .bitkisel öksürük şurubu var prospan die onu bir araştır canım.
Saol cnm,, hepsine bol bol maşallah :) ben de astronotlu hallerine bayılıyorum, aynen :)) şapşal şapşal bakıyolar ya bir de öyle giydirince,, yeme de yanında yat :)))Bayılıyorum şöyle atkı şapka robot gibi oluyorlar ya :)) Maşallah ya. Neyse sonuçta giymiş ya:)
Hangi buhar makinasına katabiliriz ki daha önce hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorumÇOk geçmiş olsun canım bizede abiden geçmişti dr bize prospan bitkisel ölsürük şurıbu verdi exlear diye burun spreyi ve hergün günde en fazla 4 kez olacak şekilde serum fiZyolojik aspiratör ile burun temizledim. Çok şükür atlattık. Hatta bıhar makinan varsa serum fizyolojiyi onunla verirsen daha etkili olur dedi bizim doktor.
Temiz bir beze 15 kaşık su dök iste bu agirlik gunluk işemesi gereken miktari gosterir...bir kerede degil bir koca gunde
Geçmiş olsun cnm. Gruptaki iki çocuklularımızın hepsini vurdu bu olay sanırımev tozuna çok dikkat etmen, iyi havalandırman ve burnunu sürekli açık tutman lazım. Banyo yaptırma demişti bana doktor. Bir hafta sonra da sadece vücudunu yıkattırdı. Öksürüğün yanında tıkanma da başlarsa muhakkak tekrar git, gece bile olsa sabahı bekleme. bizde de @ofelyam ’da da aynısı oldu çünkü. Çok sinsi bir şekilde bir gecede bronşiyolite çevirdi. Sizinki öyle olmasın, Allah korusun inşallah. O noktada ilaç tedavisi kaçınılmaz oluyor çünkü. İlerlememesi için muhakkak takip edilmesi gerekiyor. Acil doktoru uyusanız bile yarım saatte bir kontrol etmeye çalışın demişti bize. Evhamlı olmakta fayda var yani. Çünkü okuldan taşınan hastalık üşütme vs gibi olmuyor. Kötü olan tabloyu çizdim ama kendi canım yandığı için uyarmak istiyorum sadece. Yoksa tabi ki temennim bütün bebişlerimizin çok çok sağlıklı olması ve burada güle oynaya kazasız belasız hepbirlikte yazı getirmemiz. (Bu arada pompan varsa hem emzirip hem biberonla takviye yapmanı tavsiye ederim. Şu an ihtiyacı olan antikorlar senin sütünde oluşmuştur bile ve ne kadar çok alırsa o kadar çabuk toparlar.) hemencecik iyileşsin inşallah, ve hep dediğimiz gibi Allah beterinden saklasın.
Çok teşekkür ederim dikkat edicem soylediklerinizeÇOk geçmiş olsun canım bizede abiden geçmişti dr bize prospan bitkisel ölsürük şurıbu verdi exlear diye burun spreyi ve hergün günde en fazla 4 kez olacak şekilde serum fiZyolojik aspiratör ile burun temizledim. Çok şükür atlattık. Hatta bıhar makinan varsa serum fizyolojiyi onunla verirsen daha etkili olur dedi bizim doktor.
canım Ahmet asafta öyle kilolu bir çocuk değil sağlığı yerinde olsun önemli olan o .bu ay 700 gr aldı. Pazartesi gittiğim doktorun tartısına göre 5.800 geldi. Kıyaslama yapmaya kalkarsan üzülürsün her çocuk farklı büyür.bence sütün yetiyordur sen şimdi o doktora ilk gittin emirin öncesini bilmiyor sadece senın anlattıklarını dinledi o yüzdende öyle yorum yapması çok normal. Bizim Doğuma giren doktor takvıye yap biberonla diyordu şimdiki doktorumuz takvıye yaptırmıyor . Sen istedikçe emzirmeye devam et canım .
Canım bu bronşiolit okadar sinsi bir hastalıklı çok çabuk ilerliyor, doktora götürürdüm büyük oğlumu grip ilacı verirdi ciğerde bişey yok diyip gelirdik nefes almasından anlayıp ertesi gün götürürdüm ciğerlere inmiş ah ah çok hastanede yattık, bir zaman sonra çocuğunun hastalık seyrini tahmın ediyorsun ve sen bildiklerini uygulayarak hastalığın seyirini yavaşlatabılıyorsun inşallah bunlara gerek kalmaz ve tekrarlamaz hastalığınınız.serum konusunda aynı hatayı bizede yaptılar çocuk nasıl ağlıyor anlatamam baştan tıkalı olduğu için diye oyalamaya çalışıyorum senın gibi elimi kelebegın olduğu yere bir koydum nasıl şiş birkaç saat öncesindede kelebegı artık degıstırın diye hemşireyle konuşmuştum gerek yok demişti , sonrasında çıkartıp sakınlestirmiştik öyle yenısı takılmıstı ama o gunden bir resmi var baktıkça ben senı nasıl boşuna ağlattım diye oturur hüngür hüngür ağlarım.çom geçmiş olsun canım amin
rotanın ıkıncı dozu aralıgın ilk haftası olacağız, menenjit aşınıma yatırırız
Çok sevimli oluyorlar
Canım aynı şikayetten bir doktora gitmiştik aynı ilacı bizede verdi o ilaç astım hastaları için veriliyor daha çok , içirmedim ben tabıkı Doktor degılım ama tecrübeler var.prematüre olduğu için bitkisele giremiyorum , ama ilaçtan daha iyidir büyük oğlumda ilk önce bitkiselleri denerdim .bitkisel öksürük şurubu var prospan die onu bir araştır canım.
ben aklıma geldıkçe yemeğimi yerken üzerine döküyorum
Hangi buhar makinasına katabiliriz ki daha önce hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?