2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya yeğenine aldığını ben ikea da hep görüyorum ama nasıl oynandığını hala çözemedim. Biliyorsan tam olarak nasıl bir oyun oynayabileceğini beni de aydınlatır mısın? :))

Bu arada kızlar bebelerinize nasıl oyuncaklar aldınız paylaşır mısınız...Benim bebeğim artık çok sıkılmaya başladı oyun halısı var, piyanosu var bir de dönencesi bunlardan baska ne ile oynayabilir? Çıngıraklı çorap ve bileklik gördüm nette onlardan alacağım başka ne olabilir?
Bütün gün masal uydurmaktan ölüyorum yoksa bağırmaya başlıyor bitirim. İlla oyun oynayacak ya da onunla konuşacağız yok yani cevap da veremiyorsun ne konusayim ben seninle hanımefendi???

Bugün biraz kitap araştırması yaptım. İşbankası yayınlarının hareketli kitapları var. Fiyatlarıda uygun. Birde duyu dokun kitaplar var. Bu dönemde en uygun bu tarz kitaplar gibi duruyor. Minik kalın şekiller,sayılar vs. kitaplar serisi var. Onlardanda aldım. Şu an büyük resimli hikaye kitabı önerisine ihtiyacım var.

Ben de sen yazinca baktim ne güzel kitaplar var alip bunlardan okuyum bari. Evdekileri ezberledim artik bana da degisiklik olsun

bugun beni bitirdi emir
almiyor memeyi.
10 saattir uyumuyor,delirmeye az kaldi
Gözlerini şapkayla kapatıp karanlıkta evi turlamayi dene istersen ninni veya pış pış eşliğinde. Bizde ise yaramıştı. Hiç sevmiyor ama ağladı Defne bunu yapınca ama uykusuz kalması da çok kötü olduğu için göze aldım.

cok iyi olur canim:)
bu fotoyu paylasmistin,hatirladim:)
7-13 aylik olarak basliyor sanirim,tablolarda oyle yaziyor.
7 aylikken mi baslatacaksin duru yu?

kac saat emzirme denemeleri yapiyosun?
yani kac saat uyumadan kalmasina izin veriyosun?

emmedigi zaman sagip kasikla falan da vermiyosun sanirim. ac olarak uykuya daliyor mu?

canim sag tarafim iptal nerdeyse. sadece sol tarafla da hemen yoruluyorum,ayakta duramiyorum
cürüge çiktim resmen ya

Evininhatunu bebisler dogsa da hep konussak diyorduk,goremiyoruz seni gunlerce:)
Ben 1 haftadir annemdeyim canim benim kiz huy edindi aksam 6 dan 12 ye kadar imkansiz uyumuyo bayaqi yordu beni biraz kacamak yaptim siz iyi yaziyosunuz walla okutorum hepsini ama yazacakken bisey cikiyo benim hic firsatim olmuyo uyudugu an yemek temizlik ew tiplama falan acayip yoruluyorum

yazdim ama daha donmedi.
kimyon fayda ediyor mu sence?
ilaci vermeden kimyonu denesem?
Bende yemeklerime aklima qeldimce atiyorim canim...gaz damlasi falan hicbisey kullanmiyorum hatta qazini bile cikarmiyorum...Allah'a sukur kendi cikarmayi oqrendi bide sicak tutmak cok onemli bnce qaz icin bizim kiz usudugu an gazman oluyo

ah sorma kardes o uykusuzlugu:)
12 saat oldu,hala uyumadi. ilkleri yasatiyor oglum bana sagolsun.

yemek annemde sagolsun. temizligi beraber yapiyoruz. emir butun gun kucakta uyumak istiyor birkac gundur. kucaktan inince gozler faltasi.

Bende yemeklerime aklima qeldimce atiyorim canim...gaz damlasi falan hicbisey kullanmiyorum hatta qazini bile cikarmiyorum...Allah'a sukur kendi cikarmayi oqrendi bide sicak tutmak cok onemli bnce qaz icin bizim kiz usudugu an gazman oluyo

masallah naz'a:)
herkesin 3 ayda gazi biter bizim yeni basladi:))
cok cirpiniyor kuzum. o yuzden verecegiz sanirim. daha vermedik.

Çekiçli olanı eşim geçen geldiğinde almıştı güzel ama zor giriyor içine bayağı güç lazım neyse hevesini alır en azından alttakinin benzerini de AliExpresste ekledim sepete duruyor alacam inşallah :) burada ne kadar fiyatı

canim kombi 2 aydir yaniyor. külotlu corabini 1 aydir giydiriyoruz. battaniyeleri hep ustunde.

B bursa_83 Külotlu çorap deyince gece uyurken çıkarıyor musunuz, çorapla mı yatıyor? Ben iki akşamdır külotlu çorapla yatırıyorum ama acaba çocuğa sıkontı veriyor mudur diye de düşünmeden edemedim. Kendim çok sıkılırım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…