Canim biz de çok çektik gazdan baya şey kullandım ama yuzde yuz şu gecirdi diyemem malesef.. Diğerlerine kıyasla nurse harveys rahatlatmisti bizi.. Diğer yazdığın da sab simplex galiba onu daha önce denemıştik nurse harveysten ama o bize iyi gelmedi çok kusturdu. Çocuk ilacı ne zaman versem çok kusuyordu ondan devam etmedik. Aslında ıyı bi ilacmış ama bizde yan etki yapmış çok nadiren yan etki yaparmis doktor öyle demiştiparanox fitil
sab simnux
nurse harvey's
gaz icin bunlari verdi doktor. kullanan var mi kizlar?
Tabii ki yapayım da ,gondercem fotoyuYapınca bekliyorum kızlar:) Ben bi tane attım fırına deneme amaclı. Çok kalın yapmışım:)) Bir de fırında kuruyunca şişti sanki. Bırakacağım dışarıda kurusun bir hafta.
Çok teşekkür ederim. Bı ara Dr oda nemlendiren buhar makinası var demiştik soğuk buhar gibi kullanabilirsiniz demişti de acaba ona mı katılıyor diye karıştırdımCanım çocuklar hasta olunca buhar makinaları var kullanılan ona ilaç yerine serum fizyolojik takılıp veriliyor
Amin canım inşallahHiç duymamistim o sorubu bricanly kullandıktan sonra duydum malesefama unutmam artık yine de Rabbim lazım etmez inşallah yavrularimiza
Nurse harvey,s çok kullandık biz ilk çocukta,paranox fitil
sab simnux
nurse harvey's
gaz icin bunlari verdi doktor. kullanan var mi kizlar?
emer annesi kim isterki bırakmayı Harika bir duygu çünkü , kilo alıp büyüdüklerinde bu kaygılarımızı hatırlayıp tebessüm edecegız .ben cok istiyorum emzirmeyi. insallah birakmaz ve kilo da alir. sagol canim.
Tazyiki azaltmak için arkaya yaslanip eğilip emzirmeye çalış yani bebek hafif yukarıda kalsın memeden tazyik olsa da genzine kaçmıyor.Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim bebiş sağ memeyi emmek istemiyor hep bi mizirdanirdi zaten o tarafta ama bu ara iyice almak istemiyor ve farkettim ki o taraf tazyikli. Napabilrim bu konuda?
Bu miktar bebek büyüdükçe artmıyor mu? 1 aylıkken emdiği miktarla bugün emdiği miktar farklı ya çiş miktarı da artmıyor mu?Temiz bir beze 15 kaşık su dök iste bu agirlik gunluk işemesi gereken miktari gosterir...bir kerede degil bir koca gunde
Maşallah bogumlara
1 yila kadar kriter bu canim... bir yildan sonra zaten ek gida artiyor sut azaliyor o zaman cisli bez takibi yapmiyoruz zaten ilk 40 gun hergun kaka yapmali 40 gunden bir yasa cis miktari onemliTazyiki azaltmak için arkaya yaslanip eğilip emzirmeye çalış yani bebek hafif yukarıda kalsın memeden tazyik olsa da genzine kaçmıyor.
Eğer sürekli sağmak zorunda değilsen o memeyi sağma, benim tazyik azalıyor sonra sağınca tekrar başlıyor.
Boğulma ya da istememe durumu geçene kadar 2-3 saatte bir emzir o memeyle. Benim ikisinde de vardı. 3-4 saat bir memeyle 3-4 saat öbür memeyle emzirdim. Sütün miktarını biraz kontrol altına alıyor azaldı süt ama boğulmadi tekrar. Sonra tazyik geçince normal saatli sıralı emzirmeye başladım yine miktarı normale döndü. Geçmiş olsun inşallah düzelir en kisa zamanda.
Bu miktar bebek büyüdükçe artmıyor mu? 1 aylıkken emdiği miktarla bugün emdiği miktar farklı ya çiş miktarı da artmıyor mu?
Maşallah bogumlara
Amin canım inşallah
Nurse harvey,s çok kullandık biz ilk çocukta,
emer annesi kim isterki bırakmayı Harika bir duygu çünkü , kilo alıp büyüdüklerinde bu kaygılarımızı hatırlayıp tebessüm edecegız .
Tazyiki azaltmak için arkaya yaslanip eğilip emzirmeye çalış yani bebek hafif yukarıda kalsın memeden tazyik olsa da genzine kaçmıyor.
Eğer sürekli sağmak zorunda değilsen o memeyi sağma, benim tazyik azalıyor sonra sağınca tekrar başlıyor.
Boğulma ya da istememe durumu geçene kadar 2-3 saatte bir emzir o memeyle. Benim ikisinde de vardı. 3-4 saat bir memeyle 3-4 saat öbür memeyle emzirdim. Sütün miktarını biraz kontrol altına alıyor azaldı süt ama boğulmadi tekrar. Sonra tazyik geçince normal saatli sıralı emzirmeye başladım yine miktarı normale döndü. Geçmiş olsun inşallah düzelir en kisa zamanda.
Bu miktar bebek büyüdükçe artmıyor mu? 1 aylıkken emdiği miktarla bugün emdiği miktar farklı ya çiş miktarı da artmıyor mu?
Maşallah bogumlara
Bazen çok bazen az bazen yok, bebeğim moduna göre yaşıyorred durumu nasil canim
Anladım teşekkürler1 yila kadar kriter bu canim... bir yildan sonra zaten ek gida artiyor sut azaliyor o zaman cisli bez takibi yapmiyoruz zaten ilk 40 gun hergun kaka yapmali 40 gunden bir yasa cis miktari onemli
Sagol canim. Playgro yu aldik biz ama ikisi birbirine cok yakin zaten. Yarin gelecek bakalim begenir insallah bizimki. Yoksa sikildim diye bagirmalara basliyor. Evin icinde aaaaaaaa aguuuu sesleri bol bolDokununca çalıyor bikaç melodisi var. Bebek hafif sarsınca çalıyo hemen kuvvet gerektrmiyor
Tazyiki azaltmak için arkaya yaslanip eğilip emzirmeye çalış yani bebek hafif yukarıda kalsın memeden tazyik olsa da genzine kaçmıyor.
Maşallah bogumlara
Bazen çok bazen az bazen yok, bebeğim moduna göre yaşıyor
Şimdi bir de meme ucuyla diş etini kaşıyor ve meme ucu yara olmak üzere çok acıyor emzirirken.
Anladım teşekkürler
Benim de aklima takılmıştı.
Cnm bu kadar değil ama ufacık bir kırmızılık gördüm ben de bugün Duru’da. Sinek ısırmadıysa aşı yeri sanıyorum :) çekicem uyanık olduğu bir zaman,, emin olamadım çünkü
Ay çok güzel ya, bravo valla hemen yapmışsın. Ben de Ayşe’yi uyuttuktan sonra denemeyi hayal ediyorum :)Denemek için yaptım böyle bir şey:) Daha güzel yapacağım bi dahakine.
Çok basitti daha güzel de yapılır yani:) Hayaller...Ay çok güzel ya, bravo valla hemen yapmışsın. Ben de Ayşe’yi uyuttuktan sonra denemeyi hayal ediyorum :)
Ayşe 1,5 yaşından sonra başladı cnm. Ekteki resimde 2 yaşındaydı. O arada bile çok farketti gelişimi. O yüzden Duru’yu daha erken başlatıcam. Öncesinde başka oyun grupları da denedik, hatta bir tanesi epey meşhur bir yerdi ama hiç beğenmedik. Ya kalabalık oluyor, ya yeterince güvenli değil, ya eğitmenler samimi değil vs vs.. my gym bence tartışmasız en iyisi. Sevindim Bursa’da da olmasına :) Çünkü sahibinden çalışanlara kadar herkes günün son saatlerinde bile çok içten şekilde güleryüzlü davranıyor. Yüzleri hiç düşmüyor.. Biz ebeveynli devam ettik hep yalnız, ya ben ya babası ya da bakıcısı girdi hep çünkü Ayşe yalnız girmeyi kabul etmedi
Ya ben de İkea’dan almıştım o çakma oyuncağını,, Ayşe odasının duvarına resimdeki oyukları miras bıraktı :)) sonra biz bir iki kere yapma dedik,, geldi “kendimi tutamıyorum, alın şunu” der gibi bir ifadeyle çekici bize teslim etti :))) sonra arkadaşımın oğluna verdim de şimdi de Duru’ya alıp bir duvarı daha feda etsem mi bilemiyorum :)) ama çok eğlenceli bir şey gerçekten :)) en alttakini de İkea’dan almıştım, onun yüzünden de ayağım takılıp düştüm, sonra onu da gizliden eltimin oğluna verdim :))) yalnız o da ince motor gelişimi için çok faydalı,, galiba tekrar alınacaklar listesine koyacağım sayende :)Kızlar Bim'e cuma günü bu cakma oyuncagindan geliyor. Ben alacağım inşallah bulursam.
Daha önce yeğenime soobeden şu resmî ekledigim bebeğin oynadığı oyuncaktan bi dünya para verip almıştım. Sonra Bimde görmüştüm aynısını yarı fiyatından da azdı.Içim yanmıştı. Siz de benim gibi bu tarz eğitici oyuncakları seviyorsanız kaçırmayın derim. Bundan da gelir inşallah bir daha da alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?