canım Ahmet asafta öyle kilolu bir çocuk değil sağlığı yerinde olsun önemli olan o .bu ay 700 gr aldı. Pazartesi gittiğim doktorun tartısına göre 5.800 geldi. Kıyaslama yapmaya kalkarsan üzülürsün her çocuk farklı büyür.bence sütün yetiyordur sen şimdi o doktora ilk gittin emirin öncesini bilmiyor sadece senın anlattıklarını dinledi o yüzdende öyle yorum yapması çok normal. Bizim Doğuma giren doktor takvıye yap biberonla diyordu şimdiki doktorumuz takvıye yaptırmıyor . Sen istedikçe emzirmeye devam et canım .
Canım bu bronşiolit okadar sinsi bir hastalıklı çok çabuk ilerliyor, doktora götürürdüm büyük oğlumu grip ilacı verirdi ciğerde bişey yok diyip gelirdik nefes almasından anlayıp ertesi gün götürürdüm ciğerlere inmiş ah ah çok hastanede yattık, bir zaman sonra çocuğunun hastalık seyrini tahmın ediyorsun ve sen bildiklerini uygulayarak hastalığın seyirini yavaşlatabılıyorsun inşallah bunlara gerek kalmaz ve tekrarlamaz hastalığınınız.serum konusunda aynı hatayı bizede yaptılar çocuk nasıl ağlıyor anlatamam baştan tıkalı olduğu için diye oyalamaya çalışıyorum senın gibi elimi kelebegın olduğu yere bir koydum nasıl şiş birkaç saat öncesindede kelebegı artık degıstırın diye hemşireyle konuşmuştum gerek yok demişti , sonrasında çıkartıp sakınlestirmiştik öyle yenısı takılmıstı ama o gunden bir resmi var baktıkça ben senı nasıl boşuna ağlattım diye oturur hüngür hüngür ağlarım.çom geçmiş olsun canım amin
rotanın ıkıncı dozu aralıgın ilk haftası olacağız, menenjit aşınıma yatırırız
Çok sevimli oluyorlar
Canım aynı şikayetten bir doktora gitmiştik aynı ilacı bizede verdi o ilaç astım hastaları için veriliyor daha çok , içirmedim ben tabıkı Doktor degılım ama tecrübeler var.prematüre olduğu için bitkisele giremiyorum , ama ilaçtan daha iyidir büyük oğlumda ilk önce bitkiselleri denerdim .bitkisel öksürük şurubu var prospan die onu bir araştır canım.
ben aklıma geldıkçe yemeğimi yerken üzerine döküyorum