2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hadi kızlar tuz seramiginden el ayak izi yapalım:) Hatıra olur hem odalarına filan asariz. Ananeye babaneye hediye ederiz.
Ben böyle el ve ayak yaptım. Bu boyasız hali. Pano yapıcam yada bi fanusu değerlendirmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• 8079E4BB-1643-45CB-8D64-E28AD5E9A3B0.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 106

yok canim cikarmiyorum ben. bacaklari sicacik oluyor,iyi oluyor. sadece kisa corap ve alt az gelir diye dusunuyorum ben.
kendim sıkılırım ben de:)

Aman Allahım bu ne böyle, nasıl gerçekçi, nasıl yaptın bunu?Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Bi kit satın aldım instgramda hep görüp beğeniyordum. Kalıcı izler ve vosvos baby de var. Ben vosvostan aldım. Çok güzel bir anı bence de. İnşallah güzel muhafaza edebilirim:)

Cok cok cok geçmiş olsun canım okurken bile kötü oldum bidaha yaşamayın inşallah bol bol acil şifalar...Allah hepimizin bebislerinize korusun ve hastalık yüzü göstermesin

Cok saolun kizlar gecsin artik ins

cok iyi olur canim:)
bu fotoyu paylasmistin,hatirladim:)
7-13 aylik olarak basliyor sanirim,tablolarda oyle yaziyor.
7 aylikken mi baslatacaksin duru yu?
evet cnm yedinci ay başlatırım. daha önce erken gitmiştik bir kere, Ayşe’nin grubunu beklerken 7-8 aylık bir bebek vardı da onu izlerken çok pişman olmuştum daha erken keşfetmediğime. Duru’da tecrübeliyim :) sen bana instagramdan veya buradan mesaj at mailini,, ben gönderirim sana bulup. Zaten izleyince kesin karar verirsin :)

Oo 14kg mu
Maşallah
Ben diyeti 2 günden fazla yapamadım hiç
İradesiz biriyim boğazım konusunda
Ama şuanda hamilelik dışında hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım 56kg :)
Oysaki 52-53 dün hamilelikten önce. Evlenirken de 47kg
Hey gidi günler :)

ofelyam canım çok büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Okudum da içim gitti
En büyük sınavınız bu olsun canım

Cnm bu arada nasıl takip ediyorsun bu bime ne geliyor olayını? Katalog falan mı bırakıyorlar?

Nasıl oldunuz cnm??
Canim saol
Dun gece korkunctu hic uyumadi oksuruyo uyaniyo emiyo yatio tekrar oksuruo yine ayni hayir ben de hastayim gunlerdir uykusuzum bayilip uyumusum esim uyutmus bi ara.Bugun dune gore biraz daha iyiydi sanki.Yani daha az huysuzdu.Ama uyuyami cigerden gelen sicak ocaga su sicramasi sesi hala var.Bi de emmiyo yaYani zorla.Nerdeyse yarim saatte 1 saatte bir vermeye calisiyorum 2 saniye emip aglamaya basliyo.Nedense gece daha iyi emiyo.Cok uzuluyorum.Cok zayifladiGozumun onunde eriyo ve elimden geleni yapiyorum ama olmuyoHastaliktan once 6 cisli bez vardi simdi yatana kadar 3u zor buluyo gece iyi yine toplam 5i buluyodur ama toparlanmasi icin daha cok emmesi lazim.
Bi de bu illette kilo kaybi su yuzden oluyomus.Nefes alamadigindan nabiz sayisi 2 katina cikiyomus yani minnak vucudu kendini kosu bandinda sanip kalori harciyomus
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…