2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kıyamam ya doktoru aradın mı tekrar? Şu an buhara devam mı peki? Biberon daha az yorar belki, denedin mi??

En iyisi doktoruna bir göster cnm sen. En saglıklısı

Kime özelden yazayım hesabımın adını? Ordan mesajlardan hallederiz sanırım. Numaraları toplayan arkadaş kimdi? Sınıf başkanı ruhu var onda o yapar inanıyorum ona ben :))

Bayıldım valla,, ellerine sağlık, çok güzel anı olmuş bıdığa :)
Çok kolay ve pahalı bişey değil yanılmıyosam 45₺ aldım. Herkes alsın yapsın bence:) benm küçüklük ses kaydım var. İlk saçlarım var. İlklerimin yazılı olduğu bi kağıt var. Bayılıyorum hatıralara:)

Yapınca bekliyorum kızlar:) Ben bi tane attım fırına deneme amaclı. Çok kalın yapmışım:)) Bir de fırında kuruyunca şişti sanki. Bırakacağım dışarıda kurusun bir hafta.
Cuma gunü kızımın mevlütü var ben temizlik işlerindeyim biraz yoğunum. Hafta sonu yorgunluğu atınca yapacam insallah. Fırından çıkarmak mı gerekiyor acaba?

Çişli bez konusunda aklıma takılan bir şey var. Ben deneme amaçlı bir beze 3 kaşık su dökmüştüm, toplamda 15 olması gerekiyor ya ordan tahmin etmek için manyak gibi:))) Çok az gibi geldi bana. Acaba gerçekten o kadarcık mı yoksa çişle suyun yoğunluk farkı mı var? Yani 3 kaşık çiş döksek mesela beze, yine azıcık mı olur? Psikopat değilim, sırf meraktan:))) arch2401

Ben de kızıma ara ara yazı yazıyordum ama ihmal etmişim son bir yılda. Hevese geldim şimdi. İkisine de başlayayım bari tekrar :)) bu arada 20000 tane falan fotosu var bilgisayarda,, ayıklayıp bastırıcam hala güya.. çok utandım şu an kendimden

Evt gene azicik olur ama biraz daha agir ceker sanirim cunku cisin icinde farkli molekuller ve maddeler de var

A AysheDuru Simge 84
Kızlar yarın oluyor ameliyatımız.
Çok dua istiyorum sizden.
Müsait olabilirsem gelişmeleri yazarım.
Kaçta cnm? Baktım ben internetten de 1-2 saat sürüyormuş heralde,, uzun değil çok, su gibi geçsin zaman inşallah bu gece uyumadan önce kızımla dua edicez size , Allah yardımcınız olsun. Ameliyat çok iyi geçicek zaten inşallah,, sen de içini ferah tut lütfen. (ve en azından hastaneden çıkınca yazabilirsen çok sevinirim.) sevgiler sana da bebişimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…