2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay hakikaten eger lake mobilya ise fiyati cok uygun...

canım sen bilgilisin çok, bişey danışmak istiyorum benim bu hafta karnım çok ağrıdı hla devam ediyo kan ilacına başlamıştım ferro..diye başlayan vücudun alışma evresimidir diye düşünüyoum 3 gündür içiyorum çünkü senin bilgin varmı ters bişeymi var acaba?

Cnm bende kansizlik olmamasina ragmen bana da dr gyno ferro sanol verdi. Ama bu ilac kabizlik yapiyor bu nedenle yaninda duphalac diye bir surup kullaniyorum. Sana da tavsiye ederim duphalac sayesinde normal sekilde cikiyorum( ki normalde duphalac biraz daha diskiyi sulandirir) bir de diskida yesil bir renk var bu da tamamen ilacta demir olmasindan kaynaklaniyor. Hani ispanak da yesildir ya demir deposu :) karin agrin adet sancisi gibi degilse tamamen kabizlik ile alakalidir. Bu durum ise ilaci kullandikca devam edecek diye biliyorum.

Kızlar park yatağı neden tercih ediyorsunuz ne avantajları var ahşapa göre

biz craft marka almıştık. iyi de bir marka olmasına rağmen çok az kullandık. hatta sadece yazlıkta kullandık. taşınabilir olması dışında hiçbir avantajı yok gibi geliyor bana. görüntüsü de kendisi de hantal geliyor bana... şahsen tavsiye etmiyorum. bir de güvenli değil gibi geliyor; teknik olarak güvenli tabi ama psikolojik olarak bana hep çocuğun üstüne kapanacakmış hissi veriyor nedense :)

Kızlar selamlar,

Kabus gibi bir gün geçirdim ama neyseki sonu güzel oldu. Sabah hem genel durumu görmek hem cinsiyeti öğrenmek için doktora gittim. Cinsiyeti söyledi, oğlum olucakmış ama sonra söyledikleri çok üzdü beni. Plesantada kanama alanı görmüş, biraz riskli bi durummuş tam 1 hafta rapor yazdı bana.

Neyse eşim bir tarafta, ben bir tarafta, teyzem, annem telefonda ağlar. Ailece kötü olduk. Öğleden sonra başka bir hastaneye gittim, her açıdan daha gelişmiş bir hastane. Doktora durumu anlattım, bakalım falan dedi. Ve kızlar ne kanama alanı varmış, ne herhangi bir problem. Bir sürü şeyi inceledi, hatta ben inanmadım bana gösterdi. "Bak bu plesanta, burda kanama var mı, kendin bak?" falan dedi. Rahim içini gösterdi, 4 boyutlu gösterdi falan. Hiçbir sorun, gelişimi kalp atışı çok normal." dedi. Bu arada o doktor onayladı %100 erkek bebek. dedi. Ben tabi bir de orada ayrıca ağladım ama neyseki bugünlük son ağlamam oldu :) O andan beri hep gülüyorum. Şükürler olsun, çok rahatladım. İlk doktor yanlış görmüş. Bu arada ilk doktor progestan kullan dedi, ikincisi gerek yok aslında ama 1 hafta kullan dedi. Hangisini dinleyeceğimi şaşırdım. :)

çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsiniz bir doktora daha :)

mutlu sonla bitmesine sevindim canım,oğlun hayırlı olsunn,raporu da kapmışsın ohh dinlenirsin bir hafta ewde,havalar da soğumuştu zaten iyi gelir sanadao kadar stresin üzüntünün arkasından şimdi tadını çıkarma zamanın,iki dr da sonuçta kullan demiş,istersen kullan ilacı,bir zararı olmaz sanırım.

Merhabalar aranizda saç dökülmesi yaşayan var mi
saç dökülmesi genelde doğum sonrasında oluyor ama, yani benim öyle olmuştu avuç avuç dökülmüştü, dr na sorarsan canım, canlanması lazım hamilelikte saçların öyle biliyorum ben, ama herkeste belki bu durum da farklı olabiliyordur.

Gecmis olsn cnm buyuk korku yasamissn cnm 2 doktor arasnda fatka bak ya

la rosa baska bir dokyora gitmekle iyi yapmissin...kime güveneceğiz sasirdim kaldim...cok gecmis olsun...ben baska bir doktora gittmeyi akil edemezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…