2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bende kendimi çirkin hissedenlerdenimm :))) bakalım kızım mı olucak benim de acabaa

Olabilir gerçekten :))) yani ben objektif bakıyorum ve gerçekten yüzüm çok değişiyor. Çünkü depresif modda falan da değilim, moralim de yüksek, yani psikolojik olarak öyle görmediğime eminim :))))

Kadikoy acibadem hastahanesinden almistim ben fiyati hatta kagidi da vardi ama bulabilir miyim bilmiyorum.

selamlar, cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ben inşallah haftaya gideceğiz doktora.Gerçi ben erkek diye tahmin ediyorum.
Karnımın içine iğne batıyormuş gibi bir his var iki gündür.Bir de sol tarafta sanki böyle kan akışı, gıdıklanma gibi bir şey varDoktora gidince soracağım bakalım bunları.

Millet beşiğe falan bakıyor ben bu zamana kadar hep oto koltuğuna baktım.Her şey bir yana oto koltuğunu çok önemsiyorum ve kafaya taktım.

Geçmiş olsun.. Ama sonu güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Sağlıkla gelsin ins. Progestani da kullanman iyi olur en azından tedbir olur

Kadikoy acibadem hastahanesinden almistim ben fiyati hatta kagidi da vardi ama bulabilir miyim bilmiyorum.

Şimdi orada doğum yapan bir arkadaşı aradım da 15000'i buldu dedi sizinki sigortadan dolayı öyle demek ki. ben özel sigortama doğum ekletmemiştim uzun süre ikinciyi düşünmediğimiz için. Cebimizden de bu kadar çok vermek mantıklı gelmiyor. Atakent Acıbadem en makulu bu durumda, doktorun asistanı da çok iyi dedi. Orayı düşüneceğiz sanırım.

Evet kadikoy acibadem cok kazik... gerci benim sigorta tumunu karsilar sorun olmaz ama dr um sadece kendi hastahanesinde dogum yaptiriyor. Dedigim gibi kagitta hepsi ayri ayri yaziyordu... dogum 9000 dr 3000 bebek paketi 1250 gibi ayri ayri yazmislar... kagidi bulamadigim icin bebek paketi haric gerisini salladim... gecen yil subat ayinda almistim fiyati.

Millet beşiğe falan bakıyor ben bu zamana kadar hep oto koltuğuna baktım.Her şey bir yana oto koltuğunu çok önemsiyorum ve kafaya taktım.

Ayni kipirti durumlari batmalar fln bende de oluyor ben bebek hareketi oldugunu dusunuyorum ama dr degildir diyor... eger ilk aylar icin de bakiyorsaniz travel sistem bir araba alin. Concord neo yu tavsiye ederim. Zaten oto koltugu olarak 1 numara secilmis bir marka birde sadece oto koltugu fln da var daha ileri yaslar icin.

Bütün akşam uyudum sersem gibi oluyorum böyle olunca bide migrenim var uyku düzeni bozulunca başımda ağrıyor

Ben de kaç gündür uyuyorum sürekli, akşam yemekten sonra yokum ortada :). Benim de basım ağrıyor, uyku düzeninden mı ki acaba.

Bende gece istersem 3 te yatayim 7 de kalkar oldum bir de gun ici uykum gelmiyor... ama artik 15. hafta diye sanirim... cunku ilk zamanlar cok uyuyordum.

Ben de kaç gündür Boğaz Ağrı'sından halsizliktin bişey yiyemiyorum 1kilo vermişim Erkekler de kadın gibi bakamıyor maalesef insana Can'ım istemiyor diyorum cevabı tamam hiç üstelemiyor

Ben de kaç gündür Boğaz Ağrı'sından halsizliktin bişey yiyemiyorum 1kilo vermişim Erkekler de kadın gibi bakamıyor maalesef insana Can'ım istemiyor diyorum cevabı tamam hiç üstelemiyor
Dediginin cogu erkek icin dogru cnm. Ama benimki zorla yedirir sag olsun

Günaydın kızlar dün cinsiyetimzi öğrendik %90 erkek dedi ,:) ama Akşam eşim yemk söyledi dokundu heralde geceden beri midem bulanıyor 4te istifrayla uyandm 3-4kez ettim sonrasında ishal başladı soluğu acilde aldık serum taktılar yatyom ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…