Benim bildigim 1000 tl de olsa 15000 tl de olsa bebegin ilk muayenesi extra oluyor.
Ben acibademden gecen yil fiyat almistim bebek paketine 1250 tl yazmislardi dogumu ayri dr u ayri yazmislardi... belki sizee önden topluca fiyat vermislerdir. Tabi sormak lazim. Gecen hamileligimde acibadem de perinatologa gidiyordum adam maalesef allianz ile anlasmasini sonlandirinca baska bir perinatolog ile devam etmistim Gerci ikiside ray i farketmemisti... 2 perinatologun gormedigini 35 yillik uzman dr gördu tecrube bazen daha onemli oluyor.yok bizim herşey dahildi mesela. ilk muayenesi, topuk kanı vs ve bir hafta sonraki muayenesi de dahildi. hatta anneye bir seans psikolojik muayene, kuaför vs hizmetleri de dahildi. acıbademde de hepsi dahil. zaten doğar doğmaz muayene etmeleri lazım, topuk kanı da devlet takibinde zorunlu. haliyle hepsi beraber fiyat vermeleri gerekiyor. yalnız oda türü fiyatı değiştirebildiği için bazı hastaneler odayı ayrı söylüyor. bizim de normal oda fiyatın içindeydi ama suit isteyince fark ödemiştik 300-400 lira gibi birşey. bütün detayları öğrenmenizi, hatta hastaneyi ve odayı mutlaka önceden görmenizi tavsiye ederim. bir de devamında hangi çocuk doktoruna gidecekseniz ona da önceden karar verip randevu alın, ve doğumdan sonra çocuğu yıkama yıkamama gibi detayları da çocuk doktorunuzla kararlaştırın. biz istanbulun en iyi kabul edilen çocuk doktorlarından birine gidiyoruz. ailemin bütün çocuklarını o büyüttü diyebilirim. çoğu eşimiz dostumuz da onlara gider zaten. mesela hastanede bize her gün yıkayın çocuğu göbek bağı düşene kadar demişlerdi. doktorumuza gittik bir hafta sonra; neden yıkadınız hergün dedi :) bu defa önceden herşeyi ayarlıcam mutlaka :)
Sivilce fln yok bende yuzum tuhaflasti sanki baskasinin surati gibi... extra bir cirkinlestim gercekten.arch2401 valla bende çirkinleştim hatta yüzümde sivilceler falan da çıktı ama oğluş geliyo bende anlamadım bu işten bir şey :)
Yok canm ben kızımdaBenim bildigim 1000 tl de olsa 15000 tl de olsa bebegin ilk muayenesi extra oluyor.
Saol canım benim. Aynen raporu da kaptık :) Artık 1 hafta evde dinlenicem. KPSS'ye hazırlanıcam bu süreçte. İnşallah doğum izninden sonra kurtulurum şu özel sektörden.mutlu sonla bitmesine sevindim canım,oğlun hayırlı olsunn,raporu da kapmışsın ohh dinlenirsin bir hafta ewde,havalar da soğumuştu zaten iyi gelir sanada o kadar stresin üzüntünün arkasından şimdi tadını çıkarma zamanın,iki dr da sonuçta kullan demiş,istersen kullan ilacı,bir zararı olmaz sanırım.
Saol canım. Hepimizin inşallah :)la rosa geçmiş olsun canım. Sonunun mutlu olmasına çok sevindim vallahi. İnşallah sağlıkla devam eder.
Canım mecburiyetten, tek çare olarak aklımıza o geldi. İyiki de gitmişiz. Kendi doktoruma güvenimi kaybettim zaten, alternatif arıcam bundan sonra.la rosa baska bir dokyora gitmekle iyi yapmissin...kime güveneceğiz sasirdim kaldim...cok gecmis olsun...ben baska bir doktora gittmeyi akil edemezdim...
Saol canım aynenGecmis olsn cnm buyuk korku yasamissn cnm 2 doktor arasnda fatka bak ya
Kumsal ve eftelya güzelKumsal yazacaktım :)
Canım çok önemli tsh mutlaka iyi bir doktora git, ben de aynı durumdayım ilaç kullanıyorum. Ama sık sık tahlil yapıp bakmak lazım.Kızlar benim moralim çok bozuk..Bugün 12 hafta 3 günlük olduk yalnız gebelıgımın ilk haftasından beri tsh yüksekligı yaşıyorum..Dahiliye doktorum 3 aydır ayarlayamadı dozu..Bi de demez mi bebek için çok riskli düşuk yada zeki geriliği olabilir..Zaten 15 yaşımdan beri tıroıd hastasıyım.Yarın endokrine gidicem aynı zamanda ikili test sonucumu öğrenicem yarın..Lütfen dua edin inşallah iyi haberlerle dönerim
Evet canım ciğerde A vitamini var iyi değil, nane de iyi değil diye biliyorum. Sakatatlar dip balıkları midye de kötü yememek gerek.ben dereotunu her salatama koyuyodum. çok severimiyi ki söyledin başka yasaklılar var mı bildiğin. ben bitek bitki çaylarını kolayı içmicem diye odaklamıştım kendimi. geçen biyerde fazla ciğer yemek de iyi değil yazıyodu. zaten sevmem de. daha bilmediğimiz neler var diye korktum
Kötü ev sahibi bizi ev sahibi yaptı mecbur taşındık canım. Bebek kısmetiyle geliyor da diyebilirizkendini yorma dikkat et neden taşınıyorsnz kış günü
Kızlar selamlar,
Kabus gibi bir gün geçirdim ama neyseki sonu güzel oldu. Sabah hem genel durumu görmek hem cinsiyeti öğrenmek için doktora gittim. Cinsiyeti söyledi, oğlum olucakmış ama sonra söyledikleri çok üzdü beni. Plesantada kanama alanı görmüş, biraz riskli bi durummuş tam 1 hafta rapor yazdı bana.
Neyse eşim bir tarafta, ben bir tarafta, teyzem, annem telefonda ağlar. Ailece kötü olduk. Öğleden sonra başka bir hastaneye gittim, her açıdan daha gelişmiş bir hastane. Doktora durumu anlattım, bakalım falan dedi. Ve kızlar ne kanama alanı varmış, ne herhangi bir problem. Bir sürü şeyi inceledi, hatta ben inanmadım bana gösterdi. "Bak bu plesanta, burda kanama var mı, kendin bak?" falan dedi. Rahim içini gösterdi, 4 boyutlu gösterdi falan. Hiçbir sorun, gelişimi kalp atışı çok normal." dedi. Bu arada o doktor onayladı %100 erkek bebek. dedi. Ben tabi bir de orada ayrıca ağladım ama neyseki bugünlük son ağlamam oldu :) O andan beri hep gülüyorum. Şükürler olsun, çok rahatladım. İlk doktor yanlış görmüş. Bu arada ilk doktor progestan kullan dedi, ikincisi gerek yok aslında ama 1 hafta kullan dedi. Hangisini dinleyeceğimi şaşırdım. :)
Bir aya mı, ben içinde zor duruyorum pantolonlarımınBen sanırım bir aya hamilelik pantolonlarrina gecicem kızlar pantolonlarin belleri sıkmaya başladı iyice
Heryerim kaşınıyor yaaa, yağ sürüyorum ama lierac diyenler vardı denemedim benkızlar çatlak kremine başladınız mı
Ben acibademden gecen yil fiyat almistim bebek paketine 1250 tl yazmislardi dogumu ayri dr u ayri yazmislardi... belki sizee önden topluca fiyat vermislerdir. Tabi sormak lazim. Gecen hamileligimde acibadem de perinatologa gidiyordum adam maalesef allianz ile anlasmasini sonlandirinca baska bir perinatolog ile devam etmistim Gerci ikiside ray i farketmemisti... 2 perinatologun gormedigini 35 yillik uzman dr gördu tecrube bazen daha onemli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?