2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim bildigim 1000 tl de olsa 15000 tl de olsa bebegin ilk muayenesi extra oluyor.

yok bizim herşey dahildi mesela. ilk muayenesi, topuk kanı vs ve bir hafta sonraki muayenesi de dahildi. hatta anneye bir seans psikolojik muayene, kuaför vs hizmetleri de dahildi. acıbademde de hepsi dahil. zaten doğar doğmaz muayene etmeleri lazım, topuk kanı da devlet takibinde zorunlu. haliyle hepsi beraber fiyat vermeleri gerekiyor. yalnız oda türü fiyatı değiştirebildiği için bazı hastaneler odayı ayrı söylüyor. bizim de normal oda fiyatın içindeydi ama suit isteyince fark ödemiştik 300-400 lira gibi birşey. bütün detayları öğrenmenizi, hatta hastaneyi ve odayı mutlaka önceden görmenizi tavsiye ederim. bir de devamında hangi çocuk doktoruna gidecekseniz ona da önceden karar verip randevu alın, ve doğumdan sonra çocuğu yıkama yıkamama gibi detayları da çocuk doktorunuzla kararlaştırın. biz istanbulun en iyi kabul edilen çocuk doktorlarından birine gidiyoruz. ailemin bütün çocuklarını o büyüttü diyebilirim. çoğu eşimiz dostumuz da onlara gider zaten. mesela hastanede bize her gün yıkayın çocuğu göbek bağı düşene kadar demişlerdi. doktorumuza gittik bir hafta sonra; neden yıkadınız hergün dedi :) bu defa önceden herşeyi ayarlıcam mutlaka :)

Ben acibademden gecen yil fiyat almistim bebek paketine 1250 tl yazmislardi dogumu ayri dr u ayri yazmislardi... belki sizee önden topluca fiyat vermislerdir. Tabi sormak lazim. Gecen hamileligimde acibadem de perinatologa gidiyordum adam maalesef allianz ile anlasmasini sonlandirinca baska bir perinatolog ile devam etmistim Gerci ikiside ray i farketmemisti... 2 perinatologun gormedigini 35 yillik uzman dr gördu tecrube bazen daha onemli oluyor.

Kizimda suratım citkinlesmisti benimde şimdide bakıyorum yine aynı gibi ay ben çok alıştım kız fikrine doktor kıza benziyor dedi ama kesin demedi inşallah degismez

Kızlar bugün doktorum kıza benziyor deyince isim hayallerıde kurmaya başladım..Kımsal ismi nasıl sizce? Alternatif olarak 2 isim daha var aklımda..efyelya ve Naz...Sizce bu 3 isimden hangisi?

Saol canım benim. Aynen raporu da kaptık :) Artık 1 hafta evde dinlenicem. KPSS'ye hazırlanıcam bu süreçte. İnşallah doğum izninden sonra kurtulurum şu özel sektörden. Progestanı da kullanıcam 1 hafta her ihtimale karşı :)

la rosa baska bir dokyora gitmekle iyi yapmissin...kime güveneceğiz sasirdim kaldim...cok gecmis olsun...ben baska bir doktora gittmeyi akil edemezdim...
Canım mecburiyetten, tek çare olarak aklımıza o geldi. İyiki de gitmişiz. Kendi doktoruma güvenimi kaybettim zaten, alternatif arıcam bundan sonra.

Canım çok önemli tsh mutlaka iyi bir doktora git, ben de aynı durumdayım ilaç kullanıyorum. Ama sık sık tahlil yapıp bakmak lazım.

Evet canım ciğerde A vitamini var iyi değil, nane de iyi değil diye biliyorum. Sakatatlar dip balıkları midye de kötü yememek gerek.

Cok cok gecmis olsun cnmm

Olabilir, çünkü bizim doktor dışarıdan. Ne kadarı doktor ne kadarı hastane bilmiyoruz. Yalnız acıbadem bize 11000 dedi. Nasıl bu kadar aşırı fark oluyor şehirler arası? Buradaki en ucuz acıbadem halkalı'dakiymiş, o da 7500 lira diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…