2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ölürsem çocukları anneme emanet etme olayı bende de takıntı.. halbuki kime edecek zaten... evde bırakıcak adam sanki bir başlarına.. yalnız annemiz bile olsa bizim gibi bakamaz.. bu düşünce bazen beni de yoruyor. Ama bir yandan da kendimi korumam gerektiğini hatırlatıyor hep :)

Ya evet korktugum gibi sanirim..Bu konuda ben demistim demek istemezdim hic ama kirmizimsi lekeler gordum kakasinda Goturcem hemen doktora.Neden doktoru dinledimki keske yaptirsaydim cumartesi

Ben de elimdekiler bitince 4 numara mi alsam diye dusunuyorum aslinda
Irem kac kilo oldu canim :)

Hepimiz aynıyız demekki

Korkudan bahsetmişiz siz yine sadece korkmakla kalmışsınız ben aklıma gelince baya baya ağlıyorum eşimde sen kafayı mı yedin diyo biraz sinirleniyo birde bizde bezde molfix 4 numara kullanıyoruz

Evet ilk bebeğim, ben de deprem, hırsız ve bilumum felaketlere karşı plan yapıyorum saçma sapan.

Evet oluyor, bazen emzirirken bile çok derin dalıyor nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Ya olursa gibi bir şey düşünemiyorum zaten düşünsem bile yüreğim kabarıyor, gözlerim falan doluyor.

Günaydın bugün beni sağlık ocağı aşı için aradı.Doğum öncesi yapmışlardı şimdi yine yapilacakmis sizi de çağırdılar mi aşı için
Tetanos için evet, beni aramadilar ama ben de gitmeyi düşünüyorum ne zamandır da bir türlü vaktim olmadı.
Şu an beşinci ayin içinde olduğu için öyle, ben de 4. Ay egzersizleri yapıyorum.

Bu deli düşünceler bir tek bende var sanıyordum kendimi takıntılı sanıyordum demek ki normalmiş. Uyurken çocuğumun nefesini dinliyorum. Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmanın.
Evet evet ben de sık sık kontrol ediyorum elinde olmadan. Amin, kimseye yaşatmasın Allah.

Ya evet korktugum gibi sanirim..Bu konuda ben demistim demek istemezdim hic ama kirmizimsi lekeler gordum kakasinda Goturcem hemen doktora.Neden doktoru dinledimki keske yaptirsaydim cumartesi

Irem kac kilo oldu canim :)
Tahlil yaptır, öğren sonucu. İnşallah bir şey yoktur ama öyleyse bile tedavisi zor değil korkma. İnsan üzülüyor yine de çocuğunun hasta olmasına.

Bende hem bu korku, hem de Allah muhafaza tam tersi her zaman vardı cnm.. Hatta tersi bir durumda kendimi nasıl “kesinlikle öldürebileceğimi” falan düşündüm yüzlerce kez.. bir şey sorucam sana ama cevap vermesen de olur tabi.. kendi annenle ilişkiniz nasıl? yahut çocukken nasıldı?

Teşekkür ederim İngilizce hikayeleri ben de deneyeyim en azından kulak aşınalığı olur. Bir öneri benden gelsin o zaman biz de ayna karşısında dans ediyoruz yaptığımız bir kaç hareket var. Ayaklarını kullanmayı baya öğrendi mesela

Büyüyen bebek uygulamasını ben de indireyim o zaman, ne kadar onlara verirsek o kadar alıyorlar algıları çok açık. Teşekkür ederim önerilerin için..

Kızlaaaarrr. Dün gece deniz ağladı ben ağladım sabaha kadar. Bu nasıl bir atakmış böyle. Ben sessiz sakin kuzumu geri istiyorum. Hem ona hem bana haram oldu günler. Gece gündüz aynı. Çok zor uyuyor ve yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor. Tekrar uyuması bir saati buluyor. Tam uyudu diyorum bu seferde mız mız ağlamaklı sesler çıkartıyor dalmıyor uykuya. Gündüz de aynı zaten. Gülücüklerle mutlu uyanan bebek gözleri yaşlı hiç gülmüyor bile artık. Lütfen bir umut verin bana. Bu 15. Hafta atağını atlatan ve eskiye dönen var mı gerçekten. Hiç bitmeyecekmiş gibi doğdu doğalı bukadar sıkıntı yaşamamıştık.

Başka bir sıkıntısı olmadığına eminmisin peki evet ataklar zorlayıcı ama doktor kontrolünden geçirsenmi acaba

Başka bir sıkıntısı olmadığına eminmisin peki evet ataklar zorlayıcı ama doktor kontrolünden geçirsenmi acaba
Dr kontrolü vardı geçen hafta yeni başlamıştı bu huzursuzluğu. Hiç bir sorun yok genel durumu iyi demişti. Sadece dişleri kabarmış yakında çıkar dedi. Bende çok ısrarcı olup sorgulamadım açıkcası. Hani arada bir biraz daha huzursuz olabiliyorlar ama bir fün sonra geçiyor diye. Yine öyledir diye düşünmüştüm.

Soğuk diş kaşıyıcıyla dişleri kaşısan belki rahatlatır.

Bence sadece atak olamaz bukadar huzursuzsa canım dişde yapıyor olabilir

Çekişmeli bir ilişkimiz var annemle, severiz birbirimizi ama uzun süre bir arada olunca kesin tartışırız. Çocukken de buna yakın bir şeydi. Neden sordun?

Çekişmeli bir ilişkimiz var annemle, severiz birbirimizi ama uzun süre bir arada olunca kesin tartışırız. Çocukken de buna yakın bir şeydi. Neden sordun?
Bu başak burçlarına özel birşeymi acaba bizde aynıyız ben anne diye ölmem çok mesela her derdimde aramam ilk annemi ay annem canım annem moduna hiç giremedim alanıma fazla müdahale olunca sıkılıyorum ben annemde çok müdehaleci oyüzden uzun süre bir arada duramıyoruz millet anasına gitmek için gün sayar bende gideyim kalayım bir hafta yeter diyorum

Doğa kaç cc içiyor bilmiyorum hiç biberon vermedim sadece iki gündür meme emerken bırakıp tekrar emmek istiyor mızırdanıyor filan sanırım 15.hafta atağı bizide vurdu

Annem de ikizler de de tam olsun. Aynen müdahale etmeyi sever ve beni deli eder. Hamilelikte herkes kv karışır evime dedi ben annem karışırsa ne yapar caydırırım diye düşündüm

Kızlar çocuğumun vücudu hala bu halde ne kullandığımız krem ne benim uyguladığım diyet hiçbir işe yaramadı çok üzülüyorum bu halini gördükçe çarşamba tekrar kontrolümüz var ne olcak böyle bilmiyorum dua edin teyzeleri çabucak iyileşsin Tuna'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…