2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızımı nasıl hapşurtabilirim? Burnu tıkalı, serum fizyolojik sıktım binbir zahmetli ama aspiratöre kesin izin vermez. Hapsurukla atsın istiyorum ne önerirsiniz?

Annem de ikizler de de tam olsun. Aynen müdahale etmeyi sever ve beni deli eder. Hamilelikte herkes kv karışır evime dedi ben annem karışırsa ne yapar caydırırım diye düşündüm
hayır balık çok duygusal ve alıngan ay inanmıcaksın ama bende aynı şeyi düşündüm :)))

Geçmiş olsun ins. düzelir kuzu..

Kızımı nasıl hapşurtabilirim? Burnu tıkalı, serum fizyolojik sıktım binbir zahmetli ama aspiratöre kesin izin vermez. Hapsurukla atsın istiyorum ne önerirsiniz?
Benimki güneşe baktığında hapsuruyor. Ben de bi kere serum fizyolojik sıktım annemdeydik yanımda aspiratör de yoktu balkona çıkıp güneş gösterdim hapsurdu

Başak burclarina özel olabilir ben de başak burcuyum ve aynı durumlar var

canım başka bir sıkıntısı vardır .atakla beraber gaz sancıları aklıma geldi okuyunca

geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir .

Güneş mevsimi geçti maalesef ama neyse ki kız kendi temizledi hapşurup
Buralarda açıyor hala güneş gerçi bugün kapalı ama her gün hala acıyor ondan düşünmeden yazdım canm ama sevindim temizlemesine. Biz de çok muzdaribiz burundan sürekli tıkanıyor bıktım artık çok üzülüyorum

Kızlar ani bir kararla bezde 4 numaraya geçtik bez bitti almadan 4 numara stogumuz vardı bi deneyeyim dedim gayet rahat oldu sanki başka geçen var mı?
Biz de geçtik bizimki ayına göre iri bir bebek pampers ın 4 numarasını kullaniyoruz..

Geç mi s olsun ya insallah bi sonuc alirsiniz

Güneş mevsimi geçti maalesef ama neyse ki kız kendi temizledi hapşurup
Tam güneş ya da tüy gibi bir şeyle gıdıklamak diyecektim ki hapşırmış

Anneler Merhaba gayet yorucu bir gün geçiriyorum l.Bu aralar aklıma bir şey takılıyor eğitim bilimlerinden bildiğim kadarıyla ilk 1.5 2 yil bebeklerin güven dönemi oluyor ihtiyaçlarının zamanında karşılanması gerekiyor. Olabildiğince dikkat ediyorum ama bu aralar şu atak beni mahvetti uykusuz olunca çok yorgun oluyorum böyle durumlarda oyalama islerini eşime kardeşime vs.devrediyorum biliyorum bana ağlıyor ama kucağıma alıp gezdirecek halim olmuyor.Yanlış mi yapıyorum acaba? A AysheDuru ve diger arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…