Yasağı ne zaman kalkacak peki? Sallayin şimdi yapacak bir seyiniz yok ki. Alışır yine eski düzenine inşallah nekahet dönemi geçtikten sonra.
Bence artık yabancıları garipsemeye başladıDoğa dışarı çıkınca çok huysuzlanıyor özellikle avm gibi yerlerde ciyak ciyak ağlıyor neden olabilir anlamıyorum son bir aydır var ondan önce yoktu böyle bişey
Yaa bu cok güzel biseye benziyor,hemen bakacagım valla:) kademeli olması da ayrıca güzel...Yine favorilerimizden. Videosu olması lazım internette. (Chicco oyuncakları mothercarede sık sık indirime giriyor, aklınızda olsun). Bu da her ay oynanabilen bir oyuncak. Büyüdükçe zorlaştırabilirsiniz. Mesela kolay seviyede hayvanın adını söylüyor, bebek de o hayvana basıyor, zor seviyede hayvanın sesi çalıyor ve bu hangi hayvan diye soruyor oyuncak, bebek de yine o hayvana basıyor falan.. (pili aldığımızdan beri değişmedi.)
Kızlar geçen gün aklıma salak bir şey takıldı, kızım için söylediğim şarkıları, ona uyarladığım ninnileri falan kaydettim. Bana bir şey olursa kızım onun için bir şeyler yaptığımı bilsin ve sesim hatıra kalsın niyetiyle yaptım. Bu bir tek bana mı oluyor ya, bazen bir şey oluyor 'ya bana bir şey olursa kızım ne yapar' diye üzülüyorum. Her zaman olmuyor ama olduğu zaman bol bol kokluyorum kızımı ağlamamak için. Salak gibi hissediyorum kendimi, kimseye de söylemedim, insan bu saçma hissi nasıl açıklar ki. Depresyonda mıyım diye düşündüm ama her zaman olan bir şey değil, bazen duyduğum okuduğum şeylerle gün yüzüne çıkan ve zihnimde bensiz büyüyen kızımın birkaç karesiyle desteklenen bir şey. İşte böyle... Eskiden daha kolaydı böyle şeyleri hazmetmek, her insan ölecek ne var ki derdim ama şimdi ölürsem sanki Defne'ye kazık atıcakmışım gibi geliyor.
Acaba ondanmi ya hiçbir yere gidemiyorum artık kitap fuarı gezicektimBence artık yabancıları garipsemeye başladı
:)))) eşimde oluyor daha çok doğayı severken gözlerim doluyor benim diyorBana da geliyor ara ara.... ama normal bence ya,ama hatıra bırakma olayı hiç aklıma gelmemişti...
Bir de gülmeyin ama bazen severken ,konusurken gözlerim dolu dolu oluyo hatta ah ahh akıp gidio bazen yaşlar... kızmda şaşkın şaşkın bakıyor bana :) sizde de oluyor mu bu aglak haller?Nolur oluyor diyin:)
Yetişkin olarak bizleri bile yoğun elektrik olumsuz etkiliyor. Ne zaman Avm gitsem ve uzun kalsam başım ağrır. Onların minnacık bedenlerini yoğun elektrik olumsuz etkiliyordur. Bu hafta sonu bizde gitmek zorunda kaldık. Acayip huzursuz oldu.Doğa dışarı çıkınca çok huysuzlanıyor özellikle avm gibi yerlerde ciyak ciyak ağlıyor neden olabilir anlamıyorum son bir aydır var ondan önce yoktu böyle bişey
Bizimkinin de 4. Ay bitti ve sağlık ocağı demir şurubu verdi. Doktorumuzla konuşayım 5. Ay demekle ne demek istemiş. Doğal bir tane bulmak lazım. En sonBizim dört bitmiş oluyor bu hafta cnm. Ama beş bitince mi acaba? Hiç hatırlamıyorum bu demir olayını benkorkunç leke bırakması dışında tabi :)
Ben eşimle ilgili kimseye bir şey anlatmam, içim şişse bile anlatmam. Ben unuturum anlattığım kişi unutmaz çünkü.Yaa onlara göre biz çok biliyoruz, onlarda çocuk yetiştirmiş falan filan. Biz onların gözünde ne yazık ki hala çocuğuz ve bizim anne olduğunuzu kendi çocuğumuzu yetiştirme tarzımıza bile karışası geliyor bazen. Ben annemle farklı şehirlerde oturuyoruz mesela, şuan annemdeyim bir hafta kalıcam. Çoğu zaman benim onları uyardığım şeyleri kızı severken sanki laf sokuyor gibi geliyor. Örneğin tv izletmiyotuz ya. Sen sakın bakma orayaa annen var ya bizi napar biliyo musun gibi aralara işliyo incedenAma benim gençlik döneminde çok iyiydik ben herşeyimi ilk ona anlatırdım, sanırım yaşları ilerledikçe de daha uçurum oluyor aramızda, şimdi eşimle ilgili birşey anlatsam mesela , ilk fırsatta bana kıyamadığı için belki önüme sunacağını biliyorum,sana şöyle demişti falan gibi. O yüzden pek anlatmam artık.
Evet benim de hedefim minimum şikayet etme fırsatı vermek. İlla ki şikayet edecek şeyleri olacak ama mikro şeyler olsun istiyorum.Annelerle olan ilişkiden bahsedilmiş.siz anlattıkça kendi annemi gördüm.
Ve annenin çocuk yetiştirmede ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.
Benim annemde sevgisini gösteremez.sarılıp öpmezdi.bütün yıl anne babayı öpmeyen evlatlar bayram gelince anne babanın elini öpmeye çekinir olduk.
Öpmeyincede bayramda el öpülür diye inceden laf çarparlardı.
Annem aşırı mudahaleci bi kadın.ben yaparım sen bırak diyen bi kadın.
Çocuklarına güven aşılayamamış ve çocuklarına güvenmeyen bi kadın..
Çocuk bakımında bile ver sen ben yaparım.ben altını alırım.20 yıl önce kullanıp memnun kaldığı popolini övüyor bana :)
Sudocrem bepanthol unibaby pişik kremlerimi beğenmiyor :)
İsmini bile duymadığı için ucuz dandik bişey sanıyor.halbuki bebeğim için herşeyin en iyisini alıyorum araştırıyorum.size danışıyorum öğreniyorum.
Sürekli bişeylere karışıp bilmediği konular hakkında benim yaptıklarıma karşı geliyor.
Çok çatışıyoruz malesef.
Ben annem gibi olmak istemiyorum.
Şimdiden kızım anlasa da anlamasada seni çok seviyorum güzel kızım diyorum.güzel sözler söylüyorum.onun öz güvenli mutlu bir çocuk olarak yetiştirmek istiyorum.
Ha bide geçen annem kızımı severken sen çok akıllısın ya.annenle babana çekmemişsin diyo.bende sana çekmiştir kesin dedim.
Dayısına çekmiş diyor.göz bebeği oğlunun çok zeki olduğunu söylüyor aklınca.yani evlat ayırımcılığıda var bizde :)
Ay çok doluymuşum yaz yaz bitmez :)
Özetle biz kendimizi iyi yetiştirelim ki çocuklarımıza iyi ebevenynler olalım.
Onlarda ilerde bizi şikayet etmesinler :)
Oluyor. İçten severken gözlerim doluyor benim de. Aşırı sevgiden bence.Bana da geliyor ara ara.... ama normal bence ya,ama hatıra bırakma olayı hiç aklıma gelmemişti...
Bir de gülmeyin ama bazen severken ,konusurken gözlerim dolu dolu oluyo hatta ah ahh akıp gidio bazen yaşlar... kızmda şaşkın şaşkın bakıyor bana :) sizde de oluyor mu bu aglak haller?Nolur oluyor diyin:)
FerrumBizimkinin de 4. Ay bitti ve sağlık ocağı demir şurubu verdi. Doktorumuzla konuşayım 5. Ay demekle ne demek istemiş. Doğal bir tane bulmak lazım. En sonarch2401 bir tane marka önermişti. İsmini tekrar alabilir miyim canım?
Bebek arabasını kendine doğru çevirebilirsin bence. Seni görürse kendini güvende hisseder.Acaba ondanmi ya hiçbir yere gidemiyorum artık kitap fuarı gezicektim
Bebeğin kaç kilo canım? Bende molfiks 3numara var biraz iz yapıyor ama küçük diye mi yoksa tarzı mo öyle anlayamadımKızlar ani bir kararla bezde 4 numaraya geçtikbez bitti almadan 4 numara stogumuz vardı bi deneyeyim dedim gayet rahat oldu sanki başka geçen var mı?
burnunu gidikla- yapabilirsen :)) , gunese cikar, yuksek isiga baktir.Kızımı nasıl hapşurtabilirim? Burnu tıkalı, serum fizyolojik sıktım binbir zahmetli ama aspiratöre kesin izin vermez. Hapsurukla atsın istiyorum ne önerirsiniz?
Ben de Başak burcuyum ve aynen dediğin gibiyim canım, tamam annemi severim de yani sürekli bir Arada durmak da istemem, sıkılırım, çok müdaheleci bir anneydi onun etkisi sanırım, çocukluğumdaki travmaları anlatamıyorumBu başak burçlarına özel birşeymi acaba bizde aynıyız ben anne diye ölmem çok mesela her derdimde aramam ilk annemi ay annem canım annem moduna hiç giremedim alanıma fazla müdahale olunca sıkılıyorum ben annemde çok müdehaleci oyüzden uzun süre bir arada duramıyoruz millet anasına gitmek için gün sayar bende gideyim kalayım bir hafta yeter diyorum
Benim annem boğa müdahalesidir, ben de başakAnnem de ikizler de de tam olsun. Aynen müdahale etmeyi sever ve beni deli eder. Hamilelikte herkes kv karışır evime dedi ben annem karışırsa ne yapar caydırırım diye düşündüm
Kendi annen olunca kimseye de şikayet edemiyorsun, eşimin eline koz vermemek için içime attım çoğu şeyi benhayır balık çok duygusal ve alıngan ay inanmıcaksın ama bende aynı şeyi düşündüm :)))
Aslan burcu nasıldır canım? Aynı gün doğmuş bizim kızlar seninleBence öyleyiz :) geçen gün doğal taşlar satan bir dükkana girdik eşim kızım filan girerken de büyük kızımın alerjisinden bahsediyorduk dükkan sahibi hanım heöen mevzuya atladı astımmı dedi benim tüylerim diken diken oldu geçiştirdim kadını ve hemen ordan uzaklaşmak istedim sonra eşime anlattım o beni benden daha iyi tanıdığı için sen hemen samimi olan insanlardan hoşlanmıyor sun dedi aynen öyle hatta beni tanımayanlar genelde soğuk bir insan olduğumu söylüyor:)
Ben mutlu anne mutlu bebek söylemine inanıyorum evet çok küçükler anneye çok ihtiyaçları var ama bizde insanız nefes almak hakkımız çok fazla kendimizi yıpratırsak onlara faydadan daha çok zararımız dokunuyor büyük kızımdan tecrübeyle ben böyle düşünüyorum imkanın varsa değerlendirmek en mantıklısı
:)))) biraz ne verirsen onu alırsın mantığı aslında çok fazla müdahale etmeden ona ve yaşantısına saygı duyarsan bence çok iyi dost ve anne kız olursunuz burçlar çok etkiliyor insanı bende bir kova burcu varki vay ki vay daha sekiz yaşında kök söktürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?