2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yasağı ne zaman kalkacak peki? Sallayin şimdi yapacak bir seyiniz yok ki. Alışır yine eski düzenine inşallah nekahet dönemi geçtikten sonra.

Yarınki kontrolde sorucam canım.
Biraz önce dayanamayıp emzik verdim.
Belki unutmuştur istemez sandım ama hemen yapıştı.beşiğinde kendi kendine uyudu.
Eski sisteme dönmemiz zor olmadı çok şükür.

Doğa dışarı çıkınca çok huysuzlanıyor özellikle avm gibi yerlerde ciyak ciyak ağlıyor neden olabilir anlamıyorum son bir aydır var ondan önce yoktu böyle bişey

Birde gaz damlasını kesmiştim bikaç zamandır iki gündür huysuz ve sürekli gaz çıkarıyor gaz olduğu içinmi huysuz acaba

Yaa bu cok güzel biseye benziyor,hemen bakacagım valla:) kademeli olması da ayrıca güzel...

Bana da geliyor ara ara.... ama normal bence ya,ama hatıra bırakma olayı hiç aklıma gelmemişti...
Bir de gülmeyin ama bazen severken ,konusurken gözlerim dolu dolu oluyo hatta ah ahh akıp gidio bazen yaşlar... kızmda şaşkın şaşkın bakıyor bana :) sizde de oluyor mu bu aglak haller?Nolur oluyor diyin:)

:)))) eşimde oluyor daha çok doğayı severken gözlerim doluyor benim diyor

Doğa dışarı çıkınca çok huysuzlanıyor özellikle avm gibi yerlerde ciyak ciyak ağlıyor neden olabilir anlamıyorum son bir aydır var ondan önce yoktu böyle bişey
Yetişkin olarak bizleri bile yoğun elektrik olumsuz etkiliyor. Ne zaman Avm gitsem ve uzun kalsam başım ağrır. Onların minnacık bedenlerini yoğun elektrik olumsuz etkiliyordur. Bu hafta sonu bizde gitmek zorunda kaldık. Acayip huzursuz oldu.

Bizim dört bitmiş oluyor bu hafta cnm. Ama beş bitince mi acaba? Hiç hatırlamıyorum bu demir olayını ben korkunç leke bırakması dışında tabi :)
Bizimkinin de 4. Ay bitti ve sağlık ocağı demir şurubu verdi. Doktorumuzla konuşayım 5. Ay demekle ne demek istemiş. Doğal bir tane bulmak lazım. En son arch2401 bir tane marka önermişti. İsmini tekrar alabilir miyim canım?

Ben eşimle ilgili kimseye bir şey anlatmam, içim şişse bile anlatmam. Ben unuturum anlattığım kişi unutmaz çünkü.
Anne konusunda sıkıntılı olan insanlar olarak ayrı bir grupta iç mi döksek Ben de daha yazacaktım da dur dedim, ne gereği var bunları anlatmanın

Evet benim de hedefim minimum şikayet etme fırsatı vermek. İlla ki şikayet edecek şeyleri olacak ama mikro şeyler olsun istiyorum.
Oluyor. İçten severken gözlerim doluyor benim de. Aşırı sevgiden bence.

Kızlar ani bir kararla bezde 4 numaraya geçtik bez bitti almadan 4 numara stogumuz vardı bi deneyeyim dedim gayet rahat oldu sanki başka geçen var mı?
Bebeğin kaç kilo canım? Bende molfiks 3numara var biraz iz yapıyor ama küçük diye mi yoksa tarzı mo öyle anlayamadım

Ben de Başak burcuyum ve aynen dediğin gibiyim canım, tamam annemi severim de yani sürekli bir Arada durmak da istemem, sıkılırım, çok müdaheleci bir anneydi onun etkisi sanırım, çocukluğumdaki travmaları anlatamıyorum

Aslan burcu nasıldır canım? Aynı gün doğmuş bizim kızlar seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…