Onermiyorum ferrum u bu arada ferromixxin var o iyiymis ama 6. Aydan sonra kullaniliyor oBizimkinin de 4. Ay bitti ve sağlık ocağı demir şurubu verdi. Doktorumuzla konuşayım 5. Ay demekle ne demek istemiş. Doğal bir tane bulmak lazım. En sonarch2401 bir tane marka önermişti. İsmini tekrar alabilir miyim canım?
Evet evet, dolmuşsa insan kendini durdurmak çok zorBazen insan başlamışken duramayabiliyor
Zaten yüzeyde, kimse deşmese de arada çıkıyor açığa.Durup dururken deşmiş gibi oldum ya :)))
Bana da damak kasintisi yüzünden gibi geliyor ve yara olmak üzere. İlk emzirmeye başladığım zamankikadaraciyor. Bazen ben de bağıracak gibi oluyorum ama korkmasin, memeyle arasına mesafe koymasin diye tutuyorum kendimi. Yara olmasa bari iyice.Bu memeyi cekistirme olayı damak kaşinmasindan öturu mu yoksa ilgi dağinıklıgi mı acaba oyun mu yapıyor? Yaptı mı peşpeşe yapiyor bir sure sonra sızlamaya başliyor ama birakmıyor bazen bağiracak gibi oluyorum çok acitabiliyor. Sizde de oluyor mu?
Hemde nasıl oluyor. Birde bizde meme reddi değil,meme sömürmesi başladı. Bütün gün emmek istiyor. Özellikle gazı varsa veya kakasını yapacaksa çok çekiştiriyor. Dişlerimi sıka sıka emziriyorum ama cidden yanıyor artık.Bu memeyi cekistirme olayı damak kaşinmasindan öturu mu yoksa ilgi dağinıklıgi mı acaba oyun mu yapıyor? Yaptı mı peşpeşe yapiyor bir sure sonra sızlamaya başliyor ama birakmıyor bazen bağiracak gibi oluyorum çok acitabiliyor. Sizde de oluyor mu?
Ayy masallah be güzel yaa..Yarınki kontrolde sorucam canım.
Biraz önce dayanamayıp emzik verdim.
Belki unutmuştur istemez sandım ama hemen yapıştı.beşiğinde kendi kendine uyudu.
Eski sisteme dönmemiz zor olmadı çok şükür.
Kesinlikle dogru yapıyorsun,yorgun ,gergin,stresli oldugum zaman hemen en yakınımdaki insana devrediyorum cubku o durumda cocuk kucagımdaysa fln o da gergin ve mutsuz oluyor resmen.Anneler Merhaba gayet yorucu bir gün geçiriyorum l.Bu aralar aklıma bir şey takılıyor eğitim bilimlerinden bildiğim kadarıyla ilk 1.5 2 yil bebeklerin güven dönemi oluyor ihtiyaçlarının zamanında karşılanması gerekiyor. Olabildiğince dikkat ediyorum ama bu aralar şu atak beni mahvetti uykusuz olunca çok yorgun oluyorum böyle durumlarda oyalama islerini eşime kardeşime vs.devrediyorum biliyorum bana ağlıyor ama kucağıma alıp gezdirecek halim olmuyor.Yanlış mi yapıyorum acaba? A AysheDuru ve diger arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?
Canım şekerin zararlı olduğunu bende biliyorum. Çaya kahveye şeker atmam,pasta kurabiye yemem,sağlıklı beslenmeye çalışırım elimden geldiğince. Sütümün olması için yazdığın herşeyi hatta fazlasını yaptım ve yapıyorum, sütüm de arttı. Artık mama vermiyorum. Bazı günler bunların hepsini yapmama rağmen 60-70 ml süt çıkıyor. Yavrum aç olduğu için ağlarken aşurelik buğdayın üzerine şeker döküp yediğimde sütüm artıyorsa ay bu sağlıksız deme lüksüm olmuyor olamazda. İyi niyetli uyarılar olduğunun farkındayım ama herkes süt konusunda şanslı değil.Aman arkadaşlar - isteyen dener tabi de- öyle süt gelsin diye şeker fln yemeyin seker son derece kanserojen bir madde... üstelik çayınızda kahvenizde de kullanıyorsanız bir de şunun bunun üzerine döküp yemeyin... burada konuştuk süt artırıcıları onları deneyin ayrıca tavsiye edebileceğim bir bitkisel ürün daha var solgarın yanısıra GALACTAGO damla bu hafta aldım 3 gündür kullanıyorum ve cidden farketti ben 15 gün önce regly oldum ve regly sonrası sütümde azalma oldu baktım gecici bir durum gibi değil galactago denedim tabi yanı sıra burada tavsiye verdiğim diğer seyleri de malt hariç çünkü cidden kilo yapıyor malt. sık sağım yaptım ve bu damla süt eski haline geldi ihtiyacı olan denesin
Cnm şekerin bence de faydası yok ama süt anlamındaCanım şekerin zararlı olduğunu bende biliyorum. Çaya kahveye şeker atmam,pasta kurabiye yemem,sağlıklı beslenmeye çalışırım elimden geldiğince. Sütümün olması için yazdığın herşeyi hatta fazlasını yaptım ve yapıyorum, sütüm de arttı. Artık mama vermiyorum. Bazı günler bunların hepsini yapmama rağmen 60-70 ml süt çıkıyor. Yavrum aç olduğu için ağlarken aşurelik buğdayın üzerine şeker döküp yediğimde sütüm artıyorsa ay bu sağlıksız deme lüksüm olmuyor olamazda. İyi niyetli uyarılar olduğunun farkındayım ama herkes süt konusunda şanslı değil.(((
Evet canım terbiye olmuş seninkilerde artık ihtiyaca göre üretim yapıyorlarkizlar goguslerim eskisi gibi taş gibi olmuyor. ama süt var şükür. memelerin terbiye olmasi bu mu?
azalma olmuyordur demi?
Sagimla mi 60 70 ml cikiyor cnm ? sagim ölcüt degil inanki yavrun pompanin 60 cektigi yerden 100 120 ceker. Sen bilirsin ama sen gene de seker yerine baska bir cozum bulmaya calis zira bebeginin sute oldugu kadar ilerde saglikli bir anneye de ihtiyaci olacak. Ben bu kanser konusunda cok hassasim maalesef cocukluk arkadasim daha 30 yasindayken meme kanseri oldu suan 34 yasinda ve 4 ay once iki memesi de alindiCanım şekerin zararlı olduğunu bende biliyorum. Çaya kahveye şeker atmam,pasta kurabiye yemem,sağlıklı beslenmeye çalışırım elimden geldiğince. Sütümün olması için yazdığın herşeyi hatta fazlasını yaptım ve yapıyorum, sütüm de arttı. Artık mama vermiyorum. Bazı günler bunların hepsini yapmama rağmen 60-70 ml süt çıkıyor. Yavrum aç olduğu için ağlarken aşurelik buğdayın üzerine şeker döküp yediğimde sütüm artıyorsa ay bu sağlıksız deme lüksüm olmuyor olamazda. İyi niyetli uyarılar olduğunun farkındayım ama herkes süt konusunda şanslı değil.(((
Benim bıdık da yengeç yengecler aileye cok bagli olur diyorlar hayatima giren ilk yengeç kızım oldu hadi hayırlısiYa kizlar niye bukadar annelerden sikayetlendiniz hayretle okudumhalbuki anne kiz iliskisi bambaska olmali yani nebileyim cok baqli olmaliyiz diye dusunuyorum.Annem beni bitek hamileliqimde yalniz birakmasiyla kirdi onun haricinde ben onu asla anne olarak qormuyorum sanki benden bikac yas buyuk arkadasim qibi herseyimizi akliniza ne qelirse artik herseyi birlikte yapardik nebileyim hic arkadasim olmasa bile eksiklik hissetmem gaaliba annem bana fazla fazla yetiyo...Rabbim ailelerimizi basimizdan eksik etmesin
NOT:Annemle ikimiz yenqec burcuyuz belki oyuzden anlasiyoruzdur...
Benim kiz basak burcu oldu bakalim biz nasil anlasacaz
Aynen aynen etrafimdaki coqu yenqec evcimen ailesine baqli falan cok sanslisin sizde arkadas qibi olursunuz eminim zaten senin qibi bi annesi olduqu icin ekstra sansli uzeceqi varsada uzemez IremBenim bıdık da yengeç yengecler aileye cok bagli olur diyorlar hayatima giren ilk yengeç kızım oldu hadi hayırlısi
Daha once yazmistim bir başak basakligini biliyorsa iyidir diye :) basaklar kendi huylarini bildiklerinde kendilerini torpuluyorlar en yakin arkadasim basak ordan biliyorumAynen aynen etrafimdaki coqu yenqec evcimen ailesine baqli falan cok sanslisin sizde arkadas qibi olursunuz eminim zaten senin qibi bi annesi olduqu icin ekstra sansli uzeceqi varsada uzemez Iremkeske bende kizimi yenqec yapabilseydim ama iste nasip kismet hayirlisi boyleymis insaAllah cok cekmem basak burcundan daha hic pozitif yorum duymadim...
Astronot tulum giydiriyorum bizimki peluş tulum yumuşak kolay giydiriyorum başınada bere takıyorum dışarda daha kolay oluyor battaniyeyle zor oluyorhavalar soğudu bebeklerinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz, astronot tulum kullanıyor musunuz, kullanışlı mı. bazıları çok zor giydiriliyor. tavsiyeleriniz nelerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?