2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Onermiyorum ferrum u bu arada ferromixxin var o iyiymis ama 6. Aydan sonra kullaniliyor o

Bazen insan başlamışken duramayabiliyor
Evet evet, dolmuşsa insan kendini durdurmak çok zor
Durup dururken deşmiş gibi oldum ya :)))
Zaten yüzeyde, kimse deşmese de arada çıkıyor açığa.
Bana da damak kasintisi yüzünden gibi geliyor ve yara olmak üzere. İlk emzirmeye başladığım zamankikadaraciyor. Bazen ben de bağıracak gibi oluyorum ama korkmasin, memeyle arasına mesafe koymasin diye tutuyorum kendimi. Yara olmasa bari iyice.

Hemde nasıl oluyor. Birde bizde meme reddi değil,meme sömürmesi başladı. Bütün gün emmek istiyor. Özellikle gazı varsa veya kakasını yapacaksa çok çekiştiriyor. Dişlerimi sıka sıka emziriyorum ama cidden yanıyor artık.

Annemi cok seviyorum hele ki anne olduktan sonra sevgimde saygımda kat kat arttı. Lakin bir yay kadını ve aşırı derecede mükemmeliyetçi ve memnuniyetsiz ve sabırsız ve konuşkan ve ve ve diye düsünüyordum. Evlenince biraz daha iyi anladım anne olunca da baya hak verdim kendisine ki benim bir tane var. Annem ise hem gurbette dilini bile bilmediği bir ülkeye adapte olmuş hemde 4 çocuk buyütmüş. Gercekten kolay değil buradan kendisini tebrik eder ellerinden operim. Ama iste bizde de sorun buradan olması kendisine karşı duygularımı gosteremiyorum hem yapım gereği hem onun yapısı gereği. Halbuki eşimle kızıma karşı hic öyle degilim. Gönlimden durup durup sarılıp opmek seni seviyorum demek geciyor ama malesef cok az yapabiliyorum. Kızimla boyle olmamak icin dua ediyorum

Yarınki kontrolde sorucam canım.
Biraz önce dayanamayıp emzik verdim.
Belki unutmuştur istemez sandım ama hemen yapıştı.beşiğinde kendi kendine uyudu.
Eski sisteme dönmemiz zor olmadı çok şükür.
Ayy masallah be güzel yaa..
Hem iyi olmasına hemde düzeninize bir an önce döneminize cok sevindim:)
Ahh ahha besiginde kendi kendine uyuyan bir bebeeee... Allahımmm sen herkese nasip et.

Kesinlikle dogru yapıyorsun,yorgun ,gergin,stresli oldugum zaman hemen en yakınımdaki insana devrediyorum cubku o durumda cocuk kucagımdaysa fln o da gergin ve mutsuz oluyor resmen.
Karsındakinin enerjisini hissettiklerine inanıyorum... ne zaman rahatlayıp alsam gülücükler atmaya baslıyor.o yüzden iyisini yapıyorsun yani cnm :)

Canım şekerin zararlı olduğunu bende biliyorum. Çaya kahveye şeker atmam,pasta kurabiye yemem,sağlıklı beslenmeye çalışırım elimden geldiğince. Sütümün olması için yazdığın herşeyi hatta fazlasını yaptım ve yapıyorum, sütüm de arttı. Artık mama vermiyorum. Bazı günler bunların hepsini yapmama rağmen 60-70 ml süt çıkıyor. Yavrum aç olduğu için ağlarken aşurelik buğdayın üzerine şeker döküp yediğimde sütüm artıyorsa ay bu sağlıksız deme lüksüm olmuyor olamazda. İyi niyetli uyarılar olduğunun farkındayım ama herkes süt konusunda şanslı değil. (((

Cnm şekerin bence de faydası yok ama süt anlamında ilkinde kaşık kaşık tahin pekmez yedim ben.. büyüklerin lafına uydum.. un kurabiyesi şu bu.. üstelik çok geç arttı sütüm, hiç faydası olmadı,, olduysa da çok susattığından üzerine bolca su içtiğim için olmuştur.. belki de buğdaydır sana da yarayan? Çünkü süte faydası olmadığında herkes hemfikirken üstüne bir de zararı var demeye başladılar. Şimdi suya ve sağmaya odaklandım daha çok,, ve öyle olunca da insan daha net görüyor su içtiğinde ve sık sağdığındaki farkı.. gerçi senin kilon iyi anladığım kadarıyla ama ben sonradan o şekerler kilo olarak dönünce çok yıprandım; onun için yazayım istedim :)

havalar soğudu bebeklerinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz, astronot tulum kullanıyor musunuz, kullanışlı mı. bazıları çok zor giydiriliyor. tavsiyeleriniz nelerdir.

Ya kizlar niye bukadar annelerden sikayetlendiniz hayretle okudum halbuki anne kiz iliskisi bambaska olmali yani nebileyim cok baqli olmaliyiz diye dusunuyorum.Annem beni bitek hamileliqimde yalniz birakmasiyla kirdi onun haricinde ben onu asla anne olarak qormuyorum sanki benden bikac yas buyuk arkadasim qibi herseyimizi akliniza ne qelirse artik herseyi birlikte yapardik nebileyim hic arkadasim olmasa bile eksiklik hissetmem gaaliba annem bana fazla fazla yetiyo...Rabbim ailelerimizi basimizdan eksik etmesin
NOT:Annemle ikimiz yenqec burcuyuz belki oyuzden anlasiyoruzdur...
Benim kiz basak burcu oldu bakalim biz nasil anlasacaz

Sagimla mi 60 70 ml cikiyor cnm ? sagim ölcüt degil inanki yavrun pompanin 60 cektigi yerden 100 120 ceker. Sen bilirsin ama sen gene de seker yerine baska bir cozum bulmaya calis zira bebeginin sute oldugu kadar ilerde saglikli bir anneye de ihtiyaci olacak. Ben bu kanser konusunda cok hassasim maalesef cocukluk arkadasim daha 30 yasindayken meme kanseri oldu suan 34 yasinda ve 4 ay once iki memesi de alindi teyzemin eşi akciger kanserinden birbucuk ay once vefat etti ve babama 3 yil once kll (bir cesit lenfoma) teshisi kondu. elbette sen de sekerin zararlarini biliyorsun ama kanserle bukadar iç ice oldugum icin ister istemez uyariyorum zaten yazdim tercih eden edebilir ama benim gonlum uyarmadan durmayi kaldiramiyor.

Benim bıdık da yengeç yengecler aileye cok bagli olur diyorlar hayatima giren ilk yengeç kızım oldu hadi hayırlısi

Benim bıdık da yengeç yengecler aileye cok bagli olur diyorlar hayatima giren ilk yengeç kızım oldu hadi hayırlısi
Aynen aynen etrafimdaki coqu yenqec evcimen ailesine baqli falan cok sanslisin sizde arkadas qibi olursunuz eminim zaten senin qibi bi annesi olduqu icin ekstra sansli uzeceqi varsada uzemez Irem keske bende kizimi yenqec yapabilseydim ama iste nasip kismet hayirlisi boyleymis insaAllah cok cekmem basak burcundan daha hic pozitif yorum duymadim...

Daha once yazmistim bir başak basakligini biliyorsa iyidir diye :) basaklar kendi huylarini bildiklerinde kendilerini torpuluyorlar en yakin arkadasim basak ordan biliyorum Gretchen Grundler de basak di ona bir soruver istersen basak kadini narin olur pek kilo sorunu olmaz basak erkekleri cok cimri oluyor yalniz onu net diyebilirim.

havalar soğudu bebeklerinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz, astronot tulum kullanıyor musunuz, kullanışlı mı. bazıları çok zor giydiriliyor. tavsiyeleriniz nelerdir.
Astronot tulum giydiriyorum bizimki peluş tulum yumuşak kolay giydiriyorum başınada bere takıyorum dışarda daha kolay oluyor battaniyeyle zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…