2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu yazıyı ben yazmış gibi hissettim resmen:) bu kadar aynı olabiliriz

Bir grup olup da içimizi döksek ne güzel olur valla, ben de sürekli inşallah kızımla aramızda özel bir bağ olur, kızım dünyanın en iyi annesinin ben olduğumu düşünür diye dua ediyprum

Bebek arabasını kendine doğru çevirebilirsin bence. Seni görürse kendini güvende hisseder.
Hep bize doğru aslında bidahakine kanguruyla denicem hiç sevmesemde
Benim annem boğa müdahalesidir, ben de başak
Ay boğaysa daha fena bir tanıdığım var çok ta severim ama gerçekten çok müdahale ediyorlar herşeye
Aslan burcu nasıldır canım? Aynı gün doğmuş bizim kızlar seninle
aslan burcu liderdir ya küçük birer bilmiş olucaklar bence :))

Geçmiş olsun cnm. Net bir teşhis koyulmadı galiba değil mi?

Cnm bize verdi bu hafta. Purferro diye birşey, zor bulduk baya. Parabensizmiş. Bu arada demir verip vermeme konusu bizim doktor için tartışılabilir birşey değil anladığım kadarıyla. Ben de fazla detaylandırmadım zaten..

Harika,, çok sevindim geçti bitti şükür

Beni de en çok bu annelerin “kadın” olmaları halde erkek çocuğu kayırma olayı rahatsız ediyor zaten..
aynen dediğin gibi, ileride kızım hiçbir şeyi bilmese bile onu ne kadar sevdiğimi bilsin istedim hep.. şimdi de Duru tabi.. ben de durmaksızın “seni çok seviyorum” diyorum şimdiden ona da.. ve ben anneme söyleyemezdim ama kızım da bana sürekli seni çok seviyorum anne diyor ki o herşeye bedel..

Ben de öyle düşünüyorum.. yani dediğim gibi diğer her açıdan çok iyidir annem.. ama duygusal anlamda eksik kaldık bir şekilde.. o yüzden senin gibi düşünüyorum... bilsinler kıymetlerini.. yani yapılmaması gerekenlerden ziyade yapılması, eksik kalmaması gerekenleri görmüş oldum ben de :) bu yüzden sormuştum kısacası.. yanıltmadı beni cevabın :)

Yok cnm bence doğru yapıyorsun. Bitik haldeyken kendine de bebeğe de bir faydan olmaz ki. Sonuçta başka biri ilgileniyor hala.. ihtiyacına yönelik hareket ediyorsunuz.. zaten şimdi hep sen koşarsan ileride de senden başkası sakinleştiremez.. ben de yorgunken gündüz bakıcıya akşam babaya teslim edip kısa molalar veriyorum. Zaten derdi oyalanmaksa kucaksa oyunsa onlarda da susuyor.. ama baktım hala ağlıyor o zaman geri alıyorum.. Madem yardımcı oluyorlar sen de faydalanıcaksın biraz elbette :) bırak babasıyla bağ kursun.. şimdi bebeğimi bundan daha fazla sevemem diyorsun muhtemelen ama görüceksin ki emeğin arttıkça daha bile çok seviceksin; aynı şey eşin kardeşin vs için de geçerli :)

Bazen insan başlamışken duramayabiliyor

Durup dururken deşmiş gibi oldum ya :)))

Fena halde oluyor :) sonra da gülüyorum salak salak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…