Kızlar malesef ki regl dönemim yaklaştı sütüm acayip azalmıştı gecen ay yazık çocuk gece yarım saatte bir kalkmıştı bu ay önlem olarak ne yapabilirim ?
Kızlar malesef ki regl dönemim yaklaştı sütüm acayip azalmıştı gecen ay yazık çocuk gece yarım saatte bir kalkmıştı bu ay önlem olarak ne yapabilirim ?
Canim bununla ilgili tek bir yorum bulmuştum o da ovulasyon döneminden itibaren bi kalsiyum-magnezyum desteği alın Regl bitene kadar diyordu bende aynı dertten muzdaribim o yüzden bende care arıyorum :)
Farkettim ki pazartesileri Kerem beni daha çok yoruyor, daha çok ağlıyor ve huzursuzlaniyor. Haftasonu babasına alışıp pazartesi de onu arıyor olabilir mi acaba kızlar? ?
Bizim de annemlerden eve döndüğümüzün ertesi gunu fln cok yorucu oluyor,huysuzlanıyor.herhalde oraya kalabalıga vs alışıyor onları arıyor diye düşünüyorum bende.sonucta artık herşeyin farkındalar
Daha once yazmistim bir başak basakligini biliyorsa iyidir diye :) basaklar kendi huylarini bildiklerinde kendilerini torpuluyorlar en yakin arkadasim basak ordan biliyorum @Gretchen Grundler de basak di ona bir soruver istersen basak kadini narin olur pek kilo sorunu olmaz basak erkekleri cok cimri oluyor yalniz onu net diyebilirim.
Evininhatunu
bnm yegenim basak ,erkek gerci o.henüz 8 yaşında cimriliğini bilemiyorum ama cok titiz düzenli,uykusu fln da iyi.hee malına cok sahip:) ordan cimriliğe gider mi bilemicem:)
Merhabalar bayanlar kızımda amip çıktı geçmiş sayfalara baktım da birkaç kişide olmuş sanırım ama tedavi olarak nasıl bir yol izlediniz bizim doktorumuz haricinde doktor bir arkadaşım gaita kültürü ve süt alerjisi testi istedi ilaca hemen başlama dedi kafam karışık 1 hafta süt ürünleri diyeti yap dedi
Merhabalar bayanlar kızımda amip çıktı geçmiş sayfalara baktım da birkaç kişide olmuş sanırım ama tedavi olarak nasıl bir yol izlediniz bizim doktorumuz haricinde doktor bir arkadaşım gaita kültürü ve süt alerjisi testi istedi ilaca hemen başlama dedi kafam karışık 1 hafta süt ürünleri diyeti yap dedi
nisabeyza
Bende supheleniyorum kizimdan..gaita verdik sonucunu bekliyorum simdi..bugunden itibaren sut urunlerini de kestim ama kendimce denicem bakalim
Ben gece hep solu emziriyorum cnm (onu gündüz pek istemiyor çünkü), sabah kalktığımda da 5-10 dakika sağı sağıyorum.125-130 cc kadar çıkıyor. Ama emzirdikten bir iki saat sonra sağdığımda ikisinden anca o kadar çıkıyor artık. Saate, arada uyuyup uyumadığıma ve hangisini en son emdiğine çok bağlı yani. Bir de daha güçlü emiyorlar, bitiyor bence hemen :)
nisabeyza
Bende supheleniyorum kizimdan..gaita verdik sonucunu bekliyorum simdi..bugunden itibaren sut urunlerini de kestim ama kendimce denicem bakalim
Kızlar hepimizin çocuklarında süt alerjisinden süphelenmeleri doğal mı sizce? Çoğumuza söylendi bu. Niye böyle oluyor ki? Acaba eskiden de böyle çok vardı da doktorların aklına mı gelmiyordu.. veya anneler mi farketmiyordu..
Cnm amip testi pozitif çıkınca ilacı veriyorlar. Negatif çıkınca önce sütü kesiyorlar ama negatif çıkması amip olmadığı anlamına gelmiyor diyorlar. Flagyl verdiğine göre zaten kaka (gaita) testi yapmış olması lazım doktorunuzun. Neden tekrar istedi acaba arkadaşın?
Ben de önce beşiğini sallıyorum, uyumazsa iyice açılmasın diye alıp emziriyorum. Çünkü ağlamaya başlarsa çok fena açılıyor uykusu. Bu şekilde emip tekrar uyuyor(du). Cumadan beri feci haldeyiz. Düzen altüst.. aynen senin gibi “nerede o günler” modundayım yani :)
Sizide mi vurdu atak. Düzen kelimesini unuttum iki haftadır. Hergün azalıcak diye beklerken giderek yükselen bir uykusuzluk huzursuzluk tablosu görüyorum. Umarım geçer