2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gecmis olsun. Oglusun hayirli olsun cnm

Gunaydin kizlar bas ağrısı ceken varmi 3 gundur işten geliyorum geceleri basim agriyorbayada siddetli oluyor gebelikte olurmuş bazen ama kizimda hic böyle agrim olmamisti.

Hayırlı olsun canım bı taraftan da geçmiş olsun dikkat et kendine isal salgını var diye biliyorum bende

Geçmiş olsun canım, dışardan yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Millet beşiğe falan bakıyor ben bu zamana kadar hep oto koltuğuna baktım.Her şey bir yana oto koltuğunu çok önemsiyorum ve kafaya taktım.
biz ilk önce Römer marka ana kucağı kullandık araba için,
http://www.ministore.com.tr/britax-...thunder.html?gclid=CLTS8vXshNICFesK0wodi1YChA

9 kg dan sonrada cybex kullanıyoruz ve çokta memnun kaldık her ikisinden de canm,
https://www.e-bebek.com/pallas-m-fi...bx516134001/?gclid=CNfMkZnthNICFU0z0wodzXcNxw

gunaydin kızlar

Hijyenik cok gecmis olsun

kizlar bugun 13+3 olduk cinsiyeti renmek icin erken mi...malum her yer söylemiyor...kizimda 16 haftaya kadar beklemişti doktor...
ozele gitsemde baktirsammi yoksa 2 hafta dahami beklesem....
gerci ben herkese kesin kız dedim...kendim için gitcem...

Ne kadar zor bir gün olmuş canım ama geçmiş gitmiş artık düşünme, ne yazık ki bazı doktorlar senin psikolojini düşünmeden pat diye bazı şeyleri söyleyebiliyor. Nedenini hiç bir zaman anlayamadım. Her hastasına annesi-babası-kardeşi-çocuğuymuş gibi bakmalı ve özenmeli bence doktorlar, çünkü şakası Yok bu sağlık.
Oğluşun hayırlı olsun :)

Saol canım aynen Kendi doktorumu değiştircem, zaten sabah bir de ters ters konuştu. Alternatif doktor bakıyorum şuanda.
O konu da ben de hala düşünüyorum, telefondan mesaj atıyorum 2 gün sonra dönüyor, şu gün gel bile demiyor bir ilgisiz benimki de. İnsan bu dönemde hele ki ilk bebekte herşeyi sorabileceği bir doktor istiyor

Geçmiş olsun canım. Yemek çok yağlı geldi heralde
Bu arada herkese hayırlı cumalar

Özele gidersen öğrenme şansın yüksek canım bence

Çok sağol canım .. biz dün 12+2 idik söyledi doktrm pipisini gösterdi ama yani ben anlamadım :)) sağlıklı olması en büyük isteğim çok şükür çok merak ediyorsanız özele gidin söylerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…