2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Az önce öyle yaptım ama 10 cc zor çıktı. Off of süt mü yok acaba zaten çocuk yine az kilo almış

Siz başlayıp bırakmıştınız sanırım.
6.ayda mı başlayacaksın?
madem kabızlığı bitmedi dedim ve tekrar başladım 6. ayda toz olana geçeceğim ferromixin olana... bu arada ' irony drops' diye bir damlayla ilgili iyi yorumlara rastladım içinde paraben yokmuş biraz daha araştırma yapıp ona geçebilirim.

geçmiş olsun Gretchen Grundler bu konuda bilgili cnm

Biri beni aydınlatabilir mi acaba? Prima premiumcare ( primanın üzerinde küçük pampers yazısı var) ile pampers premiumcare arasında ne fark var?

Eklentiler

• 86102B19-D922-4A55-A292-1D7072A85B4C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 4C8DD2A4-E6C1-45D1-8E9F-B6F068A48590.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar 18 ağustos doğumlu 37 derece şuan ateşi balgamli öksürüğü ve burun akıntısı var . Acile gitsemmi balgamli öksürük akşam başladı . Havale geçirir diye korkuyorum

Geçecek canım benim veçecwk sadece biraz sabır. Canım akşam uykusundan önce banyo yaptırmayı bir denesene belki daha dahat uykuya geçer.

Canım umudunu kırmak gibi olmasın ama ben büyük oğlumda ferromixin kullandım dişleri çıkarken lekeli çıktı ve kabızlıktan çok çektik yani ne olursa olsun tüm demir ilaçları kabızlık yapıyor. Dişleri ben ilk çürüdü sandım doktora sordum demir ilacının etkisi imiş dişleri boyamış hergün diş fırçaladıktan sonra ingiliz karbonatı ve gazlı bezle su ile birlikte sildim ı şekilde geçti.

Kizlar 18 ağustos doğumlu 37 derece şuan ateşi balgamli öksürüğü ve burun akıntısı var . Acile gitsemmi balgamli öksürük akşam başladı . Havale geçirir diye korkuyorum

Canım bence her ihtimale karşı gitmelisin 37 yüksek bir ateş değil ben doktoruma sorduğumda ilaç için 37.8 in üzerini ateş olarak kabul ederiz o değerin ğzerinde ise ilaç öneririm demişti.

Mesaja ek kendi doktorumuz flagyl şurup verdi 10 gün kullan geçmezse yatırırız dedi
Biz de amip atlattık 1 ay sonra tekrar yakalandı ama. Eğer kakada amip çıktıysa süt alerjisi olsa bile amipin tedavi edilmesi gerekiyor tedavi edilmezse durum buyuyebilir. Bize doktor yatıştan falan bahsetmedi 10 gün kullanacağız sonra tekrar bir test yaptıracağız durumu ona göre değerlendireceğiz. Flagyl genel olarak amip tedavisi için önerilen ilaç, gecmis olsun inşallah 10 günde geçer gider.

mesela simdi once solu sonra sagi verdim.bir dahaki beslenne saatinde sagdan mi baslamaliyim?

bitmesin,coşsun sütler insallah.

Simge 84

Biri beni aydınlatabilir mi acaba? Prima premiumcare ( primanın üzerinde küçük pampers yazısı var) ile pampers premiumcare arasında ne fark var?
Hiçbir fark yok bildiğim kadarıyla pampers olan yurt dışı ürünü yanlız benim kullandığım prima aktif bebek sızdırırken pampers Active bayb sızdırmadı hiç

Aynen bizde de aynı durum var bizden başkasında durmuyor. Aslında biraz görüp alışınca eğer bizi görebileceği mesafedeysek kucağında biraz daha tutabiliyorlar. Bi konşumuzun çocuğu vardı ne zaman gitsek bana bakıp bakıp ağlardı bende allah allah benim üstümde ki renkden falan mı rahatsız oluyo diyodum başıma gelince anladım yabancılıyomuş

demir ilacından sonra cocugun agzını diş etlerini ve varsa dişlerini nemli bir bezle silmek gerekiyormuş o lekelerin oluşmaması için... kabızlık büyük sorun ona bir çare bulamadım

demir ilacından sonra cocugun agzını diş etlerini ve varsa dişlerini nemli bir bezle silmek gerekiyormuş o lekelerin oluşmaması için... kabızlık büyük sorun ona bir çare bulamadım

ben de bugun sordum doktora kabizlik yapiyormus diye
o da kansizlik daha onemli kabizliktan dedi. 1 yasina kadar kullanacakmisiz mecbur
ay bi de bu leke isi cok gıcık. silmek ise yarar mi ki??
bi de dis yok ya suanda,yine de leke olur mu cikinca?

mesela simdi once solu sonra sagi verdim.bir dahaki beslenne saatinde sagdan mi baslamaliyim?

bitmesin,coşsun sütler insallah.

Simge 84
Ben sağmadığım zaman öyle yapıyordum cnm. Ama şimdi uyanıkken solu istemiyor, bırakmasın diye hep onu emziriyorum gece uykuluyken. Sabah da diğerini sağıyorum. Bir taşla iki kuş oluyor :)))

Bence sadece paket farkı cnm. Valla ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar, belki de farklı paketler almışızdır ama bezlerin hepsi aynı. Fark olsa anlardım sanki. Bilemedim şimdi

Kabızlık geçici oluyor cnm. Biz öyle uzun süreli bir sıkıntı yaşamamıştık büyükte.

Havale geçirmez kolay kolay ama gitsen iyi olur cnm. İlerlemesin yarına kadar. Geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…