2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim bilgi için size de geçmiş olsun gitsin kuzulardan pis amipler

İyi geceler kızlar çok uzun zamandır giremiyorum geçmişleri de okuyamadım umarım herkes iyidir bebişler nasıl ? Ben bayadır hastaydim elimi kolumu kipirdatmadan yattım ates dis agrisi halsizlik hepsi bir araya geldi normalde kolay kolay ateşlenmem ama ateslenince de 39 40 dan aşağıya düşmez ve cok zor iner atesim oğluma bile zar zor baktım daha yeni yeni kendime geliyorum...zayıflama sayfası açılmış heralde bulamadım linkini bi gondersenizde ben de katılsam:)

Lekesi cikmiyormus bunu onceden araştirdigim icin cok dikkatli verdim hep sukur henuz bir kaza olmadi. Evt simdi de silmek lazim diye dusunuyorum zira agiz icinde kotu bir tat birakiyor. Ben 1 2 kasik da su veriyorum ardindan ki cocugum tiksinmesin zira emzir 1 saat gecsin oyle ver sonra 1 saat daha sut yok cocuk ne yapsin tadi cok kotu diye duydum

Hiçbir fark yok bildiğim kadarıyla pampers olan yurt dışı ürünü yanlız benim kullandığım prima aktif bebek sızdırırken pampers Active bayb sızdırmadı hiç

Bence sadece paket farkı cnm. Valla ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar, belki de farklı paketler almışızdır ama bezlerin hepsi aynı. Fark olsa anlardım sanki. Bilemedim şimdi
Bence sadece paket farkı cnm. Valla ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar, belki de farklı paketler almışızdır ama bezlerin hepsi aynı. Fark olsa anlardım sanki. Bilemedim şimdi
Evet kızlar pampers ı açtım diğeriyle karşılaştırdım bir fark yok(muş).

Çok geçmiş olsun. Anne olunca hastalanmak çok daha zor. Yanında yardimci olabilecek birileri var mıydı?

Ayyy walla bana umut oldun canim cok saqol simdi ben yenqecim kizim basak oldu umarim iyi anlasiriz cunku ona anne deil arkadas olmak isterim...

Evininhatunu bnm yegenim basak ,erkek gerci o.henüz 8 yaşında cimriliğini bilemiyorum ama cok titiz düzenli,uykusu fln da iyi.hee malına cok sahip:) ordan cimriliğe gider mi bilemicem:)
Allah'tan benimki kiz olmus ozaman canim cimri insanlara tahammulum yok

Canim cok qecmis olsun anne hastalaninca hersey yarim kaliyo demi insaAllah hemen eski haline donersin bebisinle daha rahat ilqilenirsin

azaldi mi acaba dedim ama aklima bu geldi.
şu yakin zamana kadar taş gibi oluyordu. agri da yapiyordu. simdi oyle degil.
Canim benimkilerde oyle eqer 5 saat falan emmezse qece uzun uyursa anca sert oluyo yoksa hep yumusak ama sut var cok sukur hatta bikere yumusakken suphelendim saqdim 70 ml cikti korkma terbiye mi oldular ne

Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Bugün üçüncü ay kontrolüne gittik.
Farklı bir doktora götürdük bu sefer. Diyeti bırakıyorum.
Kaka mevzusunu konuştuk. Bir aydan uzun süredir sıvı kaka yapıyor dedim. Arada mukus oluyor. Bazen fışkırır şekilde kusuyor. Gunde 3 4 kez kaka yapıyor dedim. Doktor geçiş dönemi olduğunu, endileselenecek bir şey olmadigini söyledi. Bosuna diyetle ugrasmayacagim artik. Kilo aliminin da fena olmadığını söyledi. 6 kilo olmuş. Ellerinden tutup oturttu filan. Çok kuvvetli dedi. Genel sağlık durumu iyi olduğu için başka bir şeyden şüphelenmek yersiz diye ekledi.

Bundan sonra rutin kontrole götürmeyecegim sanırım ya. 6. ayda tekrar çağırdı sadece. Zaten sağlık ocağında tarttiriyorum filan. Kacirdigim bir şey olmaz zaten sizleri de takip ediyorum. Bizde durumlar böyle.
Kalp ekomuz kaldı bir tek. Randevu alamıyorduk. Onun için bize sevk verdi doktor.

Üfürüm mü vardı sizde? Bizde Üfürüm vardı.ilk ay götürdük kardiyolojiye küçük bir delik var ama kaslı bölgede olduğu için önemli değil dedi doktor,içime biraz su serpildi öyle deyince.2. Ayın sonunda kontrole çağırdı, gittik delik kapanmıştı. Şu an bişey yok yani.

Çok geçmiş olsun. Anne olunca hastalanmak çok daha zor. Yanında yardimci olabilecek birileri var mıydı?
Annem şehir dışında kv işte aklına gelirsek canı isterse geldi ara da eşim çalışıyodu izin alamadı ama gün için de eve sık sık gelip yardimci oldu çorbamı falan yapip içip gitti hep saolsun

Canim cok qecmis olsun anne hastalaninca hersey yarim kaliyo demi insaAllah hemen eski haline donersin bebisinle daha rahat ilqilenirsin
Saol canım aynen öyle gerçekten varya bide benim oğlan biberon falan almadığı için hep gogusumdeydi o sinirli atak haftasin da ben hasta çok zordu ya herkes iyi olsun hemencecik

Evet üfürüm var, hatta hamilelikte detaylı ultrasonda da parlaklık vardi ama biz ilk ay götürdük sadece dinlediler. Eko için üçüncü ayı bitirsin dediler.
Gözünüz aydın kapanmış:) Darısı başımıza.

Amin kapanır inşallah. Bizimki kapanmasa bile Dr beni rahatlatmıştı ama, bu delik hayat kalitesini düşürmez ancak dalgıç, pilot olamaz demişti. Sizde gidin yaptırın içiniz rahat etsin.

Geçmiş olsun canım, yardım edecek biri var mı yanında
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nalarinin-diyeti-to-be-fitmom.1042963/page-18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…