Ne kadar oldu canım aşı olalı? Aşı sonrasi 5-6 gün etkisinden kurtulamazlarmis öyle okumuştum bizi de baya sarstı bu ayki aşılarHala ağlayarak uyanıyor bu çocuk. Aşıdan bu kadar korkmuş olabilir mi ya
Kabızlık geçici oluyor cnm. Biz öyle uzun süreli bir sıkıntı yaşamamıştık büyükte.
Teşekkür ederim bilgi için size de geçmiş olsun gitsin kuzulardan pis amiplerBiz de amip atlattık 1 ay sonra tekrar yakalandı ama. Eğer kakada amip çıktıysa süt alerjisi olsa bile amipin tedavi edilmesi gerekiyor tedavi edilmezse durum buyuyebilir. Bize doktor yatıştan falan bahsetmedi 10 gün kullanacağız sonra tekrar bir test yaptıracağız durumu ona göre değerlendireceğiz. Flagyl genel olarak amip tedavisi için önerilen ilaç, gecmis olsun inşallah 10 günde geçer gider.
Lekesi cikmiyormus bunu onceden araştirdigim icin cok dikkatli verdim hep sukur henuz bir kaza olmadi. Evt simdi de silmek lazim diye dusunuyorum zira agiz icinde kotu bir tat birakiyor. Ben 1 2 kasik da su veriyorum ardindan ki cocugum tiksinmesin zira emzir 1 saat gecsin oyle ver sonra 1 saat daha sut yok cocuk ne yapsin tadi cok kotu diye duydumben de bugun sordum doktora kabizlik yapiyormus diye
o da kansizlik daha onemli kabizliktan dedi. 1 yasina kadar kullanacakmisiz mecbur
ay bi de bu leke isi cok gıcık. silmek ise yarar mi ki??
bi de dis yok ya suanda,yine de leke olur mu cikinca?
Olabilir cnm huzursuzluk da yapiyor aşıHala ağlayarak uyanıyor bu çocuk. Aşıdan bu kadar korkmuş olabilir mi ya
Hiçbir fark yok bildiğim kadarıyla pampers olan yurt dışı ürünü yanlız benim kullandığım prima aktif bebek sızdırırken pampers Active bayb sızdırmadı hiç
Bence sadece paket farkı cnm. Valla ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar, belki de farklı paketler almışızdır ama bezlerin hepsi aynı. Fark olsa anlardım sanki. Bilemedim şimdi
Evet kızlar pampers ı açtım diğeriyle karşılaştırdım bir fark yok(muş).Bence sadece paket farkı cnm. Valla ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar, belki de farklı paketler almışızdır ama bezlerin hepsi aynı. Fark olsa anlardım sanki. Bilemedim şimdi
Çok geçmiş olsun. Anne olunca hastalanmak çok daha zor. Yanında yardimci olabilecek birileri var mıydı?İyi geceler kızlar çok uzun zamandır giremiyorum geçmişleri de okuyamadım umarım herkes iyidir bebişler nasıl ? Ben bayadır hastaydim elimi kolumu kipirdatmadan yattım ates dis agrisi halsizlik hepsi bir araya geldi normalde kolay kolay ateşlenmem ama ateslenince de 39 40 dan aşağıya düşmez ve cok zor iner atesimoğluma bile zar zor baktım daha yeni yeni kendime geliyorum...zayıflama sayfası açılmış heralde bulamadım linkini bi gondersenizde ben de katılsam:)
Ben biri eski,biri yeni paket diye biliyorum.Yesil pampers fileli,digerinin yuzeyi daha mavimsi ve pamuklu.Benim kullandiklarim oyleydi.Ayni mi ikisinin de ici sendekilerin :)Evet kızlar pampers ı açtım diğeriyle karşılaştırdım bir fark yok(muş).
Ayyy walla bana umut oldun canim cok saqol simdi ben yenqecim kizim basak oldu umarim iyi anlasiriz cunku ona anne deil arkadas olmak isterim...Hakikaten insan kendini bilince hayat dahil her şey daha kolayaynı zamanda bir başağı iyice taniyinca onlarin nasil sadakatli ve nasil kadir kıymet bilen tipler olduğunu goreceksin Evininhatunu rahat ol sen. Yalniz erkekleri Hakkaten çekilmiyor, arch2401 a katiliyorum. Yengeç de candır, başakla çok iyi anlaşır benim de en yakın arkadaşım yengeç..
Allah'tan benimki kiz olmus ozaman canimEvininhatunu bnm yegenim basak ,erkek gerci o.henüz 8 yaşında cimriliğini bilemiyorum ama cok titiz düzenli,uykusu fln da iyi.hee malına cok sahip:) ordan cimriliğe gider mi bilemicem:)
Canim cok qecmis olsunİyi geceler kızlar çok uzun zamandır giremiyorum geçmişleri de okuyamadım umarım herkes iyidir bebişler nasıl ? Ben bayadır hastaydim elimi kolumu kipirdatmadan yattım ates dis agrisi halsizlik hepsi bir araya geldi normalde kolay kolay ateşlenmem ama ateslenince de 39 40 dan aşağıya düşmez ve cok zor iner atesimoğluma bile zar zor baktım daha yeni yeni kendime geliyorum...zayıflama sayfası açılmış heralde bulamadım linkini bi gondersenizde ben de katılsam:)
Canim benimkilerde oyle eqer 5 saat falan emmezse qece uzun uyursa anca sert oluyo yoksa hep yumusak ama sut var cok sukur hatta bikere yumusakken suphelendim saqdim 70 ml cikti korkmaazaldi mi acaba dedim ama aklima bu geldi.
şu yakin zamana kadar taş gibi oluyordu. agri da yapiyordu. simdi oyle degil.
Evet aynı, cırtcırtlarına kadar inceledim hiçbir fark yok.Ben biri eski,biri yeni paket diye biliyorum.Yesil pampers fileli,digerinin yuzeyi daha mavimsi ve pamuklu.Benim kullandiklarim oyleydi.Ayni mi ikisinin de ici sendekilerin :)
Üfürüm mü vardı sizde? Bizde Üfürüm vardı.ilk ay götürdük kardiyolojiye küçük bir delik var ama kaslı bölgede olduğu için önemli değil dedi doktor,içime biraz su serpildi öyle deyince.2. Ayın sonunda kontrole çağırdı, gittik delik kapanmıştı. Şu an bişey yok yani.Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Bugün üçüncü ay kontrolüne gittik.
Farklı bir doktora götürdük bu sefer. Diyeti bırakıyorum.
Kaka mevzusunu konuştuk. Bir aydan uzun süredir sıvı kaka yapıyor dedim. Arada mukus oluyor. Bazen fışkırır şekilde kusuyor. Gunde 3 4 kez kaka yapıyor dedim. Doktor geçiş dönemi olduğunu, endileselenecek bir şey olmadigini söyledi. Bosuna diyetle ugrasmayacagim artik. Kilo aliminin da fena olmadığını söyledi. 6 kilo olmuş. Ellerinden tutup oturttu filan. Çok kuvvetli dedi. Genel sağlık durumu iyi olduğu için başka bir şeyden şüphelenmek yersiz diye ekledi.
Bundan sonra rutin kontrole götürmeyecegim sanırım ya. 6. ayda tekrar çağırdı sadece. Zaten sağlık ocağında tarttiriyorum filan. Kacirdigim bir şey olmaz zaten sizleri de takip ediyorum. Bizde durumlar böyle.
Kalp ekomuz kaldı bir tek. Randevu alamıyorduk. Onun için bize sevk verdi doktor.
Annem şehir dışında kv işte aklına gelirsek canı isterse geldi ara da eşim çalışıyodu izin alamadı ama gün için de eve sık sık gelip yardimci oldu çorbamı falan yapip içip gitti hep saolsunÇok geçmiş olsun. Anne olunca hastalanmak çok daha zor. Yanında yardimci olabilecek birileri var mıydı?
Saol canım aynen öyle gerçekten varya bide benim oğlan biberon falan almadığı için hep gogusumdeydi o sinirli atak haftasin da ben hasta çok zordu ya herkes iyi olsun hemencecikCanim cok qecmis olsunanne hastalaninca hersey yarim kaliyo demi insaAllah hemen eski haline donersin bebisinle daha rahat ilqilenirsin
Evet üfürüm var, hatta hamilelikte detaylı ultrasonda da parlaklık vardi ama biz ilk ay götürdük sadece dinlediler. Eko için üçüncü ayı bitirsin dediler.Üfürüm mü vardı sizde? Bizde Üfürüm vardı.ilk ay götürdük kardiyolojiye küçük bir delik var ama kaslı bölgede olduğu için önemli değil dedi doktor,içime biraz su serpildi öyle deyince.2. Ayın sonunda kontrole çağırdı, gittik delik kapanmıştı. Şu an bişey yok yani.
Amin kapanır inşallah. Bizimki kapanmasa bile Dr beni rahatlatmıştı ama, bu delik hayat kalitesini düşürmez ancak dalgıç, pilot olamaz demişti. Sizde gidin yaptırın içiniz rahat etsin.Evet üfürüm var, hatta hamilelikte detaylı ultrasonda da parlaklık vardi ama biz ilk ay götürdük sadece dinlediler. Eko için üçüncü ayı bitirsin dediler.
Gözünüz aydın kapanmış:) Darısı başımıza.
Geçmiş olsun canım, yardım edecek biri var mı yanındaİyi geceler kızlar çok uzun zamandır giremiyorum geçmişleri de okuyamadım umarım herkes iyidir bebişler nasıl ? Ben bayadır hastaydim elimi kolumu kipirdatmadan yattım ates dis agrisi halsizlik hepsi bir araya geldi normalde kolay kolay ateşlenmem ama ateslenince de 39 40 dan aşağıya düşmez ve cok zor iner atesimoğluma bile zar zor baktım daha yeni yeni kendime geliyorum...zayıflama sayfası açılmış heralde bulamadım linkini bi gondersenizde ben de katılsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?