Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Bugün üçüncü ay kontrolüne gittik.
Farklı bir doktora götürdük bu sefer. Diyeti bırakıyorum.
Kaka mevzusunu konuştuk. Bir aydan uzun süredir sıvı kaka yapıyor dedim. Arada mukus oluyor. Bazen fışkırır şekilde kusuyor. Gunde 3 4 kez kaka yapıyor dedim. Doktor geçiş dönemi olduğunu, endileselenecek bir şey olmadigini söyledi. Bosuna diyetle ugrasmayacagim artik. Kilo aliminin da fena olmadığını söyledi. 6 kilo olmuş. Ellerinden tutup oturttu filan. Çok kuvvetli dedi. Genel sağlık durumu iyi olduğu için başka bir şeyden şüphelenmek yersiz diye ekledi.
Bundan sonra rutin kontrole götürmeyecegim sanırım ya. 6. ayda tekrar çağırdı sadece. Zaten sağlık ocağında tarttiriyorum filan. Kacirdigim bir şey olmaz zaten sizleri de takip ediyorum. Bizde durumlar böyle.
Kalp ekomuz kaldı bir tek. Randevu alamıyorduk. Onun için bize sevk verdi doktor.
Ya bizdede bu ay 3. Ay kontrolünde dedi ufurum gibi bişey var ama önemli değil dedi. Olur bu tür sesler haberiniz olsun diye söylüyorum dedi. Ama tabi benim içime kurt düştü . Çocuk kardiyolojisine götüreyim dedim şimdide hasta oldu iyileşsin goturcem. Ama doktorun dediği bu tür ufurum ler olabilir bu aylık cocuklarda 6. Ayda gerekirse ekonomik çekeriz dediÜfürüm mü vardı sizde? Bizde Üfürüm vardı.ilk ay götürdük kardiyolojiye küçük bir delik var ama kaslı bölgede olduğu için önemli değil dedi doktor,içime biraz su serpildi öyle deyince.2. Ayın sonunda kontrole çağırdı, gittik delik kapanmıştı. Şu an bişey yok yani.
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Hoşgeldin canım :) Paylaşım ve deneyimlerini merakla bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Amin. Bizim de durumlar aynı.Tünaydın hanımlar hayırlı kandiller şu mübarek günde bebelerin uyku düzeni otursun en az 5 saat kesintisiz uyku inşallah saat başı kalkmaktan sersem oldum iyice
Gel canım, hoş geldin:))Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Evet canımG gunesli gunler canim bu kartlar vardi ya hani,onlari sen mi paylasmistin?
Merhaba hoş geldin :) Paylaşımlarını bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Allah kabul etsin canım. Geçmiş olsun.bunaradaKizlar hastayız vs ama mevludumuzude yaptık bu arada bitti hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Evet canım
https://drive.google.com/folderview?id=0B-dhhwufmkNoMTRHM1h1Q1NBakk
Bu arada bazılarını daha renklensirecegim. Paylaşırım buradan. 4 aydan sonra siyah beyaz kırmızı gösterebilirmişiz.
Merhaba hoş geldin :) Paylaşımlarını bekliyoruz.
Allah kabul etsin canım. Geçmiş olsun.bunarada
Hosgeldin :)Ben de yalniz buyutuyorum.Anliyorum seni,cok zor ama keyifli :)Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Bizim de oyle.Artik anladim uyku sevmiyo :)Koynumda uyuyo gerci hakkini yemiyim kizimin ,yataga degmicek totis :)Amin. Bizim de durumlar aynı.
Allah kabul etsin canim.Kizlar hastayız vs ama mevludumuzude yaptık bu arada bitti hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?