sagol canim. suanda siyah beyaz olarak gosterecegim degil mi?
bunlari siyah beyaz cikti alip kartona mi yapistirdiniz?
eger oyleyse kartonun rengi ne renk olmali?
yapilmis hali varsa paylasabilir misin canim?
Kartona yapıştırmana gerek yok, A4 kağıttanda gösterebilirsin. Benim evde koltuklarım ayaklı, 2 ayağına ip geldim mandalla şekilleri astım. Bakacağımız zaman yere oturuyoruz bakıp konuşuyoruz, koltuk altından tutup şekillere doğru yönlendiriyorum. Eline direk almasını istiyorsan fon kartonu gibi bişeye küçültüp yapıştıradabilirsin. Hatta ben bi ara anakucağına asıyordum sıkıldıkça değiştiriyordum. Hayal gücü, herşey olabilir. Kolay gelsin.
Kartona yapıştırmana gerek yok, A4 kağıttanda gösterebilirsin. Benim evde koltuklarım ayaklı, 2 ayağına ip geldim mandalla şekilleri astım. Bakacağımız zaman yere oturuyoruz bakıp konuşuyoruz, koltuk altından tutup şekillere doğru yönlendiriyorum. Eline direk almasını istiyorsan fon kartonu gibi bişeye küçültüp yapıştıradabilirsin. Hatta ben bi ara anakucağına asıyordum sıkıldıkça değiştiriyordum. Hayal gücü, herşey olabilir. Kolay gelsin.
emir eline almak icin daha kucuk ama ilerde yapistiririm.
ben de emirin yanina uzanip kagitlari alip anlatmayi dusunuyorum,bakalim ilgisini cekecek mi:)
sagol canim.
Gaz sıkıntısı çok fazla cekmedik elhamdülillah.anne sütü veriyorum sadece ama çok zorlandigim zamanlarda 30ccfalan mama verdim. Ama doğduğundan beri az sayıdadır verdiğim. Gündüz uykusu neredeyse yok gibi geceleri de çok geç ilk uykuya dalıyor 2-3saattebir uyanıyor. Bir de sadece emerek uyuyor meme reddi pek yaşamıyorum ama arada çok sinirlendiğinde uykuya geçemediği de sağ mememi emmek istemiyor. Benim genel sıkıntım uyku ile alakalınasıl düzene girecek bilemiyorum
UUgrmrv
hoşgeldin aramıza bende başlarda cok ara ara yazdım ama hep takipteydim. Burası gercekten çok seyler kattı bize paylaşımlarda bulunan ve itinayla cevap veren herkese cok tesekkürler.
Kandilimiz mubarek olsun dualarda bulusalım insallah.
Bu arada yenidoğanlık döneminden beri ilk defa 3 saati birkaç dakika gecti bu gece uykumuz tabi sonrası yine bir bucuk saatlik aralardı ama guzeldi umut oldu bana şükredin sabredin güzel analar zamanla hersey yoluna girecek
sagol canim. suanda siyah beyaz olarak gosterecegim degil mi?
bunlari siyah beyaz cikti alip kartona mi yapistirdiniz?
eger oyleyse kartonun rengi ne renk olmali?
yapilmis hali varsa paylasabilir misin canim?
Bence kırmızıya da geçiş yapabilirsin
Ben henüz yapmadım ama cigdemselvi
yapmıştı o atabilir sana fotoğraflarını. Marketten önü şeffaf arkası yapışkanlı bir şey alıp yapıştırmış ama nasıl bir şey bilmiyorum. Ben pvc kaplanmasini önermiştim ama o daha pratik. Kartona yapıştırıp kaplayabilirsin. Daha dayanıklı olur.
Merhaba arkadaşlar sırf size yazmak için siteye yeni üye oldum. Çoktandır dışarıdan takip ediyorum.daha doğrusu hamileligimi İlk ogrendigimden beri hepinizi azcok tanıyorum. Geçenlerde buraya yeni üye olan arkadaşımın dediklerine kendi adıma sonuna kadar katılıyorum.sanirim tubigo idi. Beni de aranıza alırsanız çok ama çok sevinirim. 9agustos doğumlu bir kızım var. Bebeğini yalnız büyüten bir anne olarak sizlerden gerçekten çok şey öğrendim. İnşallah bundan sonra burda aktif olup sizlerle arkadaş derttas olmak istiyorum. Hayırlı kandiller hepimize
Dr aradı kan ve idrar sonuçları normalmiş. Sonuç olarak diş ve atak aynı anda olduğu için böyle olmuşuz. Bir hafta sonra tekrar çağırdı. Bi kaç gündür elimizdeki objeleri tutmaya çalışıyordu. Bende bi kaç tane diş kaşıyıcı aldım. Çok sevdi tutuyor inceliyor sonra hemen ağzına götürüyor:) bir de ben pusetine iple bağladım çok hüzel oyalanıyor onunla. Tutuyor vuruyor sesler çıkartıyor. İşime yaradı tavsiye ederim.
Dr aradı kan ve idrar sonuçları normalmiş. Sonuç olarak diş ve atak aynı anda olduğu için böyle olmuşuz. Bir hafta sonra tekrar çağırdı. Bi kaç gündür elimizdeki objeleri tutmaya çalışıyordu. Bende bi kaç tane diş kaşıyıcı aldım. Çok sevdi tutuyor inceliyor sonra hemen ağzına götürüyor:) bir de ben pusetine iple bağladım çok hüzel oyalanıyor onunla. Tutuyor vuruyor sesler çıkartıyor. İşime yaradı tavsiye ederim.
Öyleyse normal. Cuma günü oldu çünkü.. ondan beri huy değiştirdi. Hem uykusuz hem yorgun hem de ufak ufak sinirli hissetmeye başladım. Sürekli emiyor, haliyle süt sağamıyorum fazla, öyle olunca evden çıkarken huzursuz çıkıyorum.. o uyumadıkça büyük de delleniyor... bütün gün emzirme halindeyim.. bunalınca telefonla oyalanıyorum, başka da hiçbir şey yapmama imkan dahi yok.. koştur koştur yemek yiyorum bir de işte.. o kadar..
Ne asiymis arkadaş ben 2.ay dan korkarken bu nereden çıktı.Çıldırdı yavrum ilk defa böyle ağladı katilâ katila.Durmadı calpol verdim .Emmedi biberonla süt verdim onu biraz içti derkeeeen surupla beraber hepsini kustu ağlamaya devam. Susturamadim.Babası geldi arabayla gezdirdik yine devam. En son biraz sustu zorla emziren. Olduğu yerde uyudu.Bittik bugün. Surup verdim diye de üzüldüm ama ağrısı var diye yapıyor bacaklarına degince nasıl ağladı. Ya inşallah başka hiçbir kuzunun böyle olmaz.Yavrum da iyi olur.
Ne asiymis arkadaş ben 2.ay dan korkarken bu nereden çıktı.Çıldırdı yavrum ilk defa böyle ağladı katilâ katila.Durmadı calpol verdim .Emmedi biberonla süt verdim onu biraz içti derkeeeen surupla beraber hepsini kustu ağlamaya devam. Susturamadim.Babası geldi arabayla gezdirdik yine devam. En son biraz sustu zorla emziren. Olduğu yerde uyudu.Bittik bugün. Surup verdim diye de üzüldüm ama ağrısı var diye yapıyor bacaklarına degince nasıl ağladı. Ya inşallah başka hiçbir kuzunun böyle olmaz.Yavrum da iyi olur.
İnşallah canım ilk bacagina yaptılar alamadı. Oh dedim aglamayacak. İkinci bacakta başladı. Sonra hep o bacagina degdikce ağladı. O tarafa yatıp emmek istemiyor inşallah sizin öyle olmaz
İnşallah canım ilk bacagina yaptılar alamadı. Oh dedim aglamayacak. İkinci bacakta başladı. Sonra hep o bacagina degdikce ağladı. O tarafa yatıp emmek istemiyor inşallah sizin öyle olmaz