2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah canım ilk bacagina yaptılar alamadı. Oh dedim aglamayacak. İkinci bacakta başladı. Sonra hep o bacagina degdikce ağladı. O tarafa yatıp emmek istemiyor inşallah sizin öyle olmaz
Yaa kıyamam canı yandı demek ki. Geçmiş olsun. O bacağa soğuk kompres yap belki rahatlatır.

Kuzular pompaların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Her kullanımdan sonra kaynatmaya gerek var mı? İlk defa kullanıcam da

Yaa kıyamam canı yandı demek ki. Geçmiş olsun. O bacağa soğuk kompres yap belki rahatlatır.
Sağol canım teşekkür ederim.Evet gözlerinden yaşlar aka aka nasıl ağladı. Ciğerim yandı resmen.En zoru da çaresizlik elimden hiçbir şey gelmedi çok zor sustu.Deneyeceğim şimdi uyudu bakalım uyaninca bir bakayım durumuna.

Aklinda bulunsun aşıdan sonra o bölgeye pamukla bastır diyor ya. Uzun süre guzelce bastır. Tekrar geçmiş olsun

İnşallah canım ilk bacagina yaptılar alamadı. Oh dedim aglamayacak. İkinci bacakta başladı. Sonra hep o bacagina degdikce ağladı. O tarafa yatıp emmek istemiyor inşallah sizin öyle olmaz
Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah ya yazık yavrulara ne zaman yaptırdın aşıyı

Aklinda bulunsun aşıdan sonra o bölgeye pamukla bastır diyor ya. Uzun süre guzelce bastır. Tekrar geçmiş olsun
Biz bastirmadik başka bebek gelip aşı olacak diye üstünü giydirdik hemen bundan sonra hiç kaldırmam o pamuğu
Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah ya yazık yavrulara ne zaman yaptırdın aşıyı
Sağol canım bugün yaptırdım sen yaptirdin mi?

Belki de bu sayede gece uykusu oturur cnm. Yani iyileşince de öyle sabaha kadar uyur. Yani saçma oluyor belki ama iyi bir yanı olduğunu düşünürsen azcık ferahlarsın belki dedim

Canım maşallah nazar değmesinde emzikle uyurkende gece deliksiz uyuyodu :)
Yani gece uykumuz çok iyiydi.gündüzleride 2 3 saat uyuyodu.yani emzikle uykumuz mükemmeldi.
Estetik doktorumuz emziğe karşı sanırım.15 gün daha vermeyin.unutursa hiç verme iyi bişey değil zaten diş yapısını bozar dedi.

Benim bildiğim daha büyük aylarda emzik verilirse dişleri bozar.şimdi emmesi dişlerinde sorun yapmaz.
Ama dikişlerini zorlar zarar verir dese direk çöpe atarım hiç vermem.
Uyanıkken hiç aramıyo artık sadece elini emmek istiyo.elini çekiyorum ağzından oda yasak.
Bazen yüz yüze yakın olduğumuzda ağzını bana doğru getiriyo beni yicek sanki kuzum :)

Eğer emziği unutursa hiç vermem tabi.ilerde tekrar unutturmak için çabalamamış olurum.ama bu çocuğun bişeyleri emmeye ihtiyacı var.beni zaten emmiyo.emzikle rahatlıyodu hiç olmazsa...

Oy oyy sağlıklı karar veremiyorum şuan karmakarışığım..

Ay bizim asimizda yarın çok strese girdim canı yanacak ağlayacak şimdiden icim gidiyo. Gelmeden calpol içir dediler bize

G gunesli gunler maşallah Damla kuzusuna, ne de güzel kocaman olmuş. İnşallah eko da temiz çıkar da rahata erersiniz

bugün defne de babaannesine gitmek istemedi. İlk başta, görünce bile ağladı kucağına almaya yeltenince çığlık atarak ağladı. Bir süre benim kucağımdayken babaannesi konuştu da hafiften ısındı. Ama ben odadan çıkarken peşimden eğilip bakmış kaybolana kadar
Çok hoşuma gidiyor beni herkesten ayrı görmesi, tanıması ama herkesi yabancılasın istemem biraz yüküm azalıyor eve biri gelince en azından iki çamaşır asıyorum, biraz bacagimi uzatıp dinleniyorum

Hoşgeldin
Karışan görüşen olmaması çok güzel bir şey bir yandan, en azından lohusalık döneminde boğazına kadar hurafeye batmamışsındır, çocuğunu neden ağlattığın sütünün, aç mı bıraktığın gibi şeyleri beynine çakan kimse de olmamıştır
Zorlukları illa ki vardır ama elimizden geleni yapmak isteriz biz de bundan sonra

Kizlar hastayız vs ama mevludumuzude yaptık bu arada bitti hayırlısıyla
Hadi gözün aydın.

sagol canim. suanda siyah beyaz olarak gosterecegim degil mi?
bunlari siyah beyaz cikti alip kartona mi yapistirdiniz?
eger oyleyse kartonun rengi ne renk olmali?
yapilmis hali varsa paylasabilir misin canim?

4 tane soru cumlesi
Ağırlığı çok düşük olmayan, kalın A4 kağıda bastırıp kessen yeterli olabilir. Biz öyle yapıyoruz.

İyi bari çok sevindim bir şeyi olmamasına. Bizim kız diş kaşıyıcı sevemedi galiba yine de ben her fırsatta eline tıkıştırıveriyorum belki bu sefer alır diye

Eger tek bacakta varsa ağrı emzirirken koltukalti pozisyonunda emzir oraya denk gelen memeyi ya da çanta ya da futbol topu artık gerçek adi hangisiyse
Çok geçmiş olsun inşallah ateş yapmaz ve çabucak iyileşir bebeğin.

Kuzular pompaların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Her kullanımdan sonra kaynatmaya gerek var mı? İlk defa kullanıcam da
Eger gün içinde birkaç kez sağacaksam sağım setini olduğu gibi dolaba atıyorum sonra yeniden kullanıyorum. Eğer o gün için tek sağım olacaksa sabunla yıkayıp kaynar suyla calkaliyorum. Sağım sıklığına göre de 3-4 gün veya 1 haftada bir de kaynar suda 5 dk bekletip kurumaya bırakıyorum.

Ay bizim asimizda yarın çok strese girdim canı yanacak ağlayacak şimdiden icim gidiyo. Gelmeden calpol içir dediler bize
Bebekten bebeğe farkeder belki canım inşallah olmaz öyle bir şey gitmeden içirme istersen belki senin kuzu bir seycik olmadan atlatacak :)
Teşekkür ediyorum aklıma gelmedi o telaş yaparım dediğini :)

Hoşgeldin :)
Canım hangi marka aldın kaşıyıcıları bende istiyorum ama tutması kolay bişey olsun
seni emer belki emzik emmeyince bence arada teklif et emme içgüdüsü fazla şu anda akşam uyku saatinde ver özellikle

Biz bastirmadik başka bebek gelip aşı olacak diye üstünü giydirdik hemen bundan sonra hiç kaldırmam o pamuğu
Sağol canım bugün yaptırdım sen yaptirdin mi?
Yok canım 4 aralık dediler o ara ankaradayız 11 inde dönünce veya yarın mı yaptırsam kararsız kaldım ctesi yola çıkacaz o güne geçer mi huzursuzluk acaba o yüzden sordum birkaç gün mü oldu diye

Kızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin

Geçmiş olsun canım

Çok sağ ol ya inşallah

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Kötü düşünme. Bebeğini düşün merak etme gitmez sütün. Öyle kolay değil zaten.
Savaşta neler neler yaşayıp emziren anneleri düşün.

İnşallah hiç istemez, alışır ve en azından sonra uğraşmazsın gerçekten. Bizim için zulüm olmuştu o emzik işi.. bir de kayboluyor hepsi birden.. aynı marka ara dur gece gece nöbetçi eczanelerden :) ufakken rahat ama sonra gerçekten sıkıntı :) maşallah bu arada, uykuları da bol olsun hep inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…