- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Uzun kollu çıtçıtlı + kilotlu çorap + pijama takımı + örgü yelek + çorap ve pandufl. Yetmedi üstüne bir penye bi de polar battaniye sardık iki kat merdiven cıkıp babanneye gittik. Büyük babanne de orda yani kv nin kv si. Takmışlar bu çocugun elleri soguk diye. Yatıriyorlar üstünu örtuyorlar biri ordan ellerinide ört diyo öteki ufoyu getir diyo. Öyle fazla soguk değil ama tabi vücut daha sıcak olunca ellerde vucudun uc kısminda olunca soğuk olabiliyor. Ve genelde ağzına sokuyor ıslak olabiliyor ve de fazla hareket edince bazen terliyor falan. Eli soguk diye hastalanan çocuk duymadım. Ki üstüne basarak diyorum örtmeyin terlerse asıl hasta olur diye. Yok anlamıyorlar ömrumü yediler bende biraz sert cıkmışım ki bana kalsa gayet insani şekilde anlattım. Eve indik eşim diyor ki eldiven getir niye öyle tepki verdin he de geç bilmem ne. Başlatma eldivenine dedim 24 saat ben ilgileniyorum bu çocukla üşüyüp sıcakladığını ben anlıyorum laf olsun diye ilgilenmişmiş gibi yapmak için ya da ben ilgilenemiyoruma getirmek için boş konuşuyorlar. Haksızmıyım? Hatalıysam söyleyin.
Kızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
Sonuna kadar haklisinUzun kollu çıtçıtlı + kilotlu çorap + pijama takımı + örgü yelek + çorap ve pandufl. Yetmedi üstüne bir penye bi de polar battaniye sardık iki kat merdiven cıkıp babanneye gittik. Büyük babanne de orda yani kv nin kv si. Takmışlar bu çocugun elleri soguk diye. Yatıriyorlar üstünu örtuyorlar biri ordan ellerinide ört diyo öteki ufoyu getir diyo. Öyle fazla soguk değil ama tabi vücut daha sıcak olunca ellerde vucudun uc kısminda olunca soğuk olabiliyor. Ve genelde ağzına sokuyor ıslak olabiliyor ve de fazla hareket edince bazen terliyor falan. Eli soguk diye hastalanan çocuk duymadım. Ki üstüne basarak diyorum örtmeyin terlerse asıl hasta olur diye. Yok anlamıyorlar ömrumü yediler bende biraz sert cıkmışım ki bana kalsa gayet insani şekilde anlattım. Eve indik eşim diyor ki eldiven getir niye öyle tepki verdin he de geç bilmem ne. Başlatma eldivenine dedim 24 saat ben ilgileniyorum bu çocukla üşüyüp sıcakladığını ben anlıyorum laf olsun diye ilgilenmişmiş gibi yapmak için ya da ben ilgilenemiyoruma getirmek için boş konuşuyorlar. Haksızmıyım? Hatalıysam söyleyin.
Sonuna kadar haklisinbi cocugu annesi kadar hic kimse dusenemez ahh herseye karismasalar bi kimse kirilmicakya iste malesefff sanane arkadas bebeqi sew yeter demi illa biseye burunlariniñsokacaklar yok usumusmu yok hasta olurmusmusss cok laf bos laf sinir oldum
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah iyi haberler alırsınız. Çok zordur elbette ama kötü düşünmemeye çalış gerçekten. Umduğunuzdan da kolay gelir üstesinden inşallahKızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
Çok haklısın. Bir kere elleri hep soğuk zaten... en basitinden ıslak olduğu için soğuk.. annem de yapıyor bunu bazen, birşey söylüyorum hala yok yok şundan öyle bundan öyle bir başlıyor durdurabilene aşkolsun... aslında eşin de şu noktada haklı sayılabilir, insan anlatmaya çalıştıkça yoruluyor, he deyip geçmek çok daha kolay geliyor bazen.. ben fazla yormayı sevmiyorum kendimi bu konularda artık.. önceden oturur bir saat üşenmeden açıklardım.. şimdi müdahele etme şansları olmayan bir şeyse, genel durumdan bahsediliyorsa “tahin ye sütün artsın gibi” he deyip geçiyorum, müdahele edebilecekleri birşeyse “doktor böyle dedi” diyorum net şekilde.. ne benim asabım bozuluyor ne başkasının.. siz de epey yakın oturuyorsunuz anladığım kadarıyla.. çok karışıyorlar mı normalde de?Uzun kollu çıtçıtlı + kilotlu çorap + pijama takımı + örgü yelek + çorap ve pandufl. Yetmedi üstüne bir penye bi de polar battaniye sardık iki kat merdiven cıkıp babanneye gittik. Büyük babanne de orda yani kv nin kv si. Takmışlar bu çocugun elleri soguk diye. Yatıriyorlar üstünu örtuyorlar biri ordan ellerinide ört diyo öteki ufoyu getir diyo. Öyle fazla soguk değil ama tabi vücut daha sıcak olunca ellerde vucudun uc kısminda olunca soğuk olabiliyor. Ve genelde ağzına sokuyor ıslak olabiliyor ve de fazla hareket edince bazen terliyor falan. Eli soguk diye hastalanan çocuk duymadım. Ki üstüne basarak diyorum örtmeyin terlerse asıl hasta olur diye. Yok anlamıyorlar ömrumü yediler bende biraz sert cıkmışım ki bana kalsa gayet insani şekilde anlattım. Eve indik eşim diyor ki eldiven getir niye öyle tepki verdin he de geç bilmem ne. Başlatma eldivenine dedim 24 saat ben ilgileniyorum bu çocukla üşüyüp sıcakladığını ben anlıyorum laf olsun diye ilgilenmişmiş gibi yapmak için ya da ben ilgilenemiyoruma getirmek için boş konuşuyorlar. Haksızmıyım? Hatalıysam söyleyin.
Ben çok pişman oldum bu defa içirmediğime cnm.. Aşıların birinde hiç ağlamadı neredeyse, diğerinde de çok çok kısa.. yani pek yakan ilaçlar değil sanırım.. ama huysuzluk anlamında cumadan beri perişanız.. ilk defa bu gece uzun uyuyacak gibi.. o da “gibi” yani.. uykusuzluktan uyuyamıyorum şu an resmen.. diğeri zaten hiç uyumadığı için onda anlamıyordum aşıdan mı şundan mı bundan mı diye ama Duru melek gibi uyuyordu,, şimdi saat başı ingaaa.. kısacası madem ver dediler verebilirsin sanırım :)))Ay bizim asimizda yarın çok strese girdim canı yanacak ağlayacak şimdiden icim gidiyo. Gelmeden calpol içir dediler bize
Kizim dogdugundan beri hemen hemen hergun bu muhabbeti yasiyoruz kayinvalideyle..Her kelimenle ayni..Kac bin kere soyledim devam ediyo.Hatta bi kere birazcik sert soylemisim galiba,agladi.Bi de ben suclu oldum.Gecen gun yine soyledi , bu sefer cok kibar bi sekilde "anne lutfen artik ,dogdugundan beri ayni sey ben onun annesiyim anliyorum "dedim.Hatta esim bu kibarligima cok sasirdi.Bi gulme tuttu onu :)sonra ben guldum kv guldu gecti o anlik konu.Hıı degisti mi dersen yok ayni :) Temmuz sicaginda da bu cocuk usuyo diyodu hala devam.Baska bisey bilmiyo, baska lafi da yok , bu cocuk usur bu cocuk usur:) Hı bi de ben ikisini bi kere burnu akmadan buyuttumUzun kollu çıtçıtlı + kilotlu çorap + pijama takımı + örgü yelek + çorap ve pandufl. Yetmedi üstüne bir penye bi de polar battaniye sardık iki kat merdiven cıkıp babanneye gittik. Büyük babanne de orda yani kv nin kv si. Takmışlar bu çocugun elleri soguk diye. Yatıriyorlar üstünu örtuyorlar biri ordan ellerinide ört diyo öteki ufoyu getir diyo. Öyle fazla soguk değil ama tabi vücut daha sıcak olunca ellerde vucudun uc kısminda olunca soğuk olabiliyor. Ve genelde ağzına sokuyor ıslak olabiliyor ve de fazla hareket edince bazen terliyor falan. Eli soguk diye hastalanan çocuk duymadım. Ki üstüne basarak diyorum örtmeyin terlerse asıl hasta olur diye. Yok anlamıyorlar ömrumü yediler bende biraz sert cıkmışım ki bana kalsa gayet insani şekilde anlattım. Eve indik eşim diyor ki eldiven getir niye öyle tepki verdin he de geç bilmem ne. Başlatma eldivenine dedim 24 saat ben ilgileniyorum bu çocukla üşüyüp sıcakladığını ben anlıyorum laf olsun diye ilgilenmişmiş gibi yapmak için ya da ben ilgilenemiyoruma getirmek için boş konuşuyorlar. Haksızmıyım? Hatalıysam söyleyin.
Bu programın adı neAtak haftasına hoşgeldiiiin :)
Çok geçmiş olsun cnm bu mübarek gece hürmetine Rabbim şifa versinKızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
Allah acil şifalar versin umarım daha da ilerlememiştir ve tedaviyle kısa surede kurtulur bu çağın hastalıgından.Kızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
sagol canim. suanda siyah beyaz olarak gosterecegim degil mi?
bunlari siyah beyaz cikti alip kartona mi yapistirdiniz?
eger oyleyse kartonun rengi ne renk olmali?
yapilmis hali varsa paylasabilir misin canim?
4 tane soru cumlesi
Eki Görüntüle 2073520
Bak canım ben resimlerin çıktısını aldım kestim. Arkası kağıt önü yapışkanlı bir malzeme aldım kırtasiyeden ve kapladım
Merhaba gece en erken 2 buçukta uyuyor ve her saat başı uyanık gerçekten nefes alacak vaktim yok hamak da denedim hiçbir işe yaramıyor satın almadığımız elektrikli beşik çeşidi kalmadı hiçbiri bir çare olmadıE eeer Merhaba hosgeldin , benim kizimda ayni.Ben hamakta buldum careyi ama onda da zorla uyuyo..Ya da koynumda butun gece..Cok guzel ama cok tedirgin uyuyorum.Resmen bi gozum acik.Asla yatakta yada anakucaginda uyumuyo.Ve hic duzenimiz yok.Bazen 8 de yatiyo sabaha kadar koynumda, bazen 12 de.Ben kilit tabiBi cozum bulamadim malesef Denemedigim sey kalmadi.
Dimi ama dimi dimi. Ne cocuklar ne sartlar aynı ama anlamıyorlar.haklisin. 24 saat biz ilgilendigimiz icin huyunu suyunu her seyini en iyi biz biliyoruz. biz kac cocuk buyuttuk muhabbetine getirenler de oluyor. tamam dogrudur ama her bebek farklidir. bunu anlamiyor bazisi.
Kesinlikle cok laf bos laf kaldı ki hasta olsa bile bunun usütmekten olma ihtimali onlardan gecme ihtimalinden daha duşüktür eminimki.Sonuna kadar haklisinbi cocugu annesi kadar hic kimse dusenemez ahh herseye karismasalar bi kimse kirilmicakya iste malesefff sanane arkadas bebeqi sew yeter demi illa biseye burunlariniñsokacaklar yok usumusmu yok hasta olurmusmusss cok laf bos laf sinir oldum
Ya bende anlatmaya calısıyorum saf saf dinledikleri yok ki anlasınlar. Ama ben kırmaktan cok korkuyorum sonucta hem buyüklerim hem eşimin ailesi hem kim olursa olsun insan sonuçta. Yani gönülleri olsun diye o an yanimda olsa eldiven takardım sonucta bir zararı yok. Ben evlendiğimde uc kaynanalı gelin diyorlardı bana çunkü kv onun kv ve onun kv si bir apartmandayız. En buyük annemizi kaybettik en cok ta onu severdim seker nineydi kimseye karısmaz ve hep guleryüzluydu Allah rahmet eylesin. Ben annemi bile işime karıştırmam normalde o yüzden bastan beri cok yuz vermedim hep onlerini kestim. Ama çocuk olunca tecrubelere de kulak kabarrtım galiba yüz buldular ama tekrardan ipleri elime alıyorum çünkü tecrübe bir yere kadar anneliğin coğu içgüdüsel bence.Çok haklısın. Bir kere elleri hep soğuk zaten... en basitinden ıslak olduğu için soğuk.. annem de yapıyor bunu bazen, birşey söylüyorum hala yok yok şundan öyle bundan öyle bir başlıyor durdurabilene aşkolsun... aslında eşin de şu noktada haklı sayılabilir, insan anlatmaya çalıştıkça yoruluyor, he deyip geçmek çok daha kolay geliyor bazen.. ben fazla yormayı sevmiyorum kendimi bu konularda artık.. önceden oturur bir saat üşenmeden açıklardım.. şimdi müdahele etme şansları olmayan bir şeyse, genel durumdan bahsediliyorsa “tahin ye sütün artsın gibi” he deyip geçiyorum, müdahele edebilecekleri birşeyse “doktor böyle dedi” diyorum net şekilde.. ne benim asabım bozuluyor ne başkasının.. siz de epey yakın oturuyorsunuz anladığım kadarıyla.. çok karışıyorlar mı normalde de?
Aynen agustosta bile üsüyordu kızım onlara kalda. Bende korkuyorum yaa sırf onlar dedi diye peşine hasta olacak falan diye onlar oyle diyince daha cok kolluyorumKizim dogdugundan beri hemen hemen hergun bu muhabbeti yasiyoruz kayinvalideyle..Her kelimenle ayni..Kac bin kere soyledim devam ediyo.Hatta bi kere birazcik sert soylemisim galiba,agladi.Bi de ben suclu oldum.Gecen gun yine soyledi , bu sefer cok kibar bi sekilde "anne lutfen artik ,dogdugundan beri ayni sey ben onun annesiyim anliyorum "dedim.Hatta esim bu kibarligima cok sasirdi.Bi gulme tuttu onu :)sonra ben guldum kv guldu gecti o anlik konu.Hıı degisti mi dersen yok ayni :) Temmuz sicaginda da bu cocuk usuyo diyodu hala devam.Baska bisey bilmiyo, baska lafi da yok , bu cocuk usur bu cocuk usur:) Hı bi de ben ikisini bi kere burnu akmadan buyuttumYemin ediyorum odum kopuyodu usutcem diye. .Sonra ben demistimler Sözün özü sonuna kadar haklisin.
Kolik bebek cok zor gercekten. Sallamadan olmuyor ama salladıkca da alısıyor. Benim bir tecrubem yok bu konuda gazımız hep var ama o derece degil arkadaslar yardimci olur umarım kolay gelsin.Merhaba bayanlar çookkk uzun zamandır yazılanları takip ediyorum ancak yeni fırsat bulabildim yazmaya. Ben de ağustos doğumlu bir kız bebeğe sahibim çok şükür. Bebeğim maalesef kolikti tam 2 ay boyunca saatlerce aralıksız ağlamalarıyla baş etmeye çalıştık morarana kadar ağlamalar... o kadar perişan oldum ki sürekli kucağımda evin içerisinde ya tur atıyoruz ya da battaniyede bebeği sallıyoruz başka türlü mümkün değil susmuyor. İnanır mısınız 1 ay içerisinde 15 kilo verdim. Allah’ıma bin şükür ama kolik bebek çok zor hem de çok. Lohusa depresyonu denilen şeyi dibine kadar yaşadım. Ama yine de bin şükür allahım sağlık versin inşallah. Size bir soru soracağım bebeğim kesinlikle ayağımda ya da battaniyede sallamadan uyumuyor ayağımda sakladığım zaman da saatlerce sallayayım bıraktığım an uyanıyor o kadar tükendim ki anlatamam size İnan’ın tuvalete bile gidemiyorum gece de aynı şekilde sallıyorum yerine koyduğum an uyanıyor onun haricinde asla uyumuyor ben de sırf uykusunu alsın huysuz olmasın diye saatlerde sallıyorum bu durumu nasıl aşabilirim bana bir Öner’iniz var mı?
Allah yardimcınız olsun yaa ama az kaldi galiba kolik daha ne kadar surer ki bence tunelin sonuna geldiniz umarim bir çözüm bulursunuz.E eeer Merhaba hosgeldin , benim kizimda ayni.Ben hamakta buldum careyi ama onda da zorla uyuyo..Ya da koynumda butun gece..Cok guzel ama cok tedirgin uyuyorum.Resmen bi gozum acik.Asla yatakta yada anakucaginda uyumuyo.Ve hic duzenimiz yok.Bazen 8 de yatiyo sabaha kadar koynumda, bazen 12 de.Ben kilit tabiBi cozum bulamadim malesef Denemedigim sey kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?