2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hamak bizde soyle care oluyor..demirlerinden cikarip elimizde salliyoruz uyuyunca orda uyumaya devam ediyor.uyumaya niyeti varsa tabi..Ah bilmiyorum nasil duzelecez butun gece ayaktaydik yine

Ben de pisik kremi sureyim dedim de sureyim bakim bugun..elletmiyo da :) 2 cizgi kizarik sanki cok kiloluymus gibi

Hosgeldin kolik annesi..Sanirim uyku egitimi tek çözümü,onu da ben yapamam yeterince krizlerini duydum daha fazla duymak istemiyorum

Hadi ya bu devran boyle gidecek demek Ben artik krizlere girmesin de uyumasin modundayim.Aksam bi eseklik ettim,sut urunleri diyeti yapiyorum diye mercimek yedim..Aman Allahim ne geceydi.Bugun de etkisinde olucaz belli ki Simdi anakucagina koydum nasil uykusu varsa uyudu ben sok4,5 aydir ilk defa anakucaginin sallantiysa mudahalesiz uyudu..Ara ara agliyo ama gazi var..Naptim ben ya cok pismanimm.Gelmesin o gunler tekrar En azindan koynumda uyuyo buna da sukur.Ben cakilir kalirim sorun degil

Chicco ve playgro aldım. Çeşit çoktu ama bazıları ağırdı tutamaz diye almadım. Fotoğraf atıcaktım ama olmadı bunlarda nasıl anlatsam ortası boş halka gibi düşün öyle okunca çok rahat kavradı eliyle düşürmüyorda uzun süre. Kenarındaki kaşıyıcı objeleride renkli ve ağzına girebilecek büyüklükte.

Günaydın kızlaaarrr. Hemen sevinmek istemiyorum ama bizim atak bittimi acaba. Bu gece önceki düzeni gibi bir kez uyandı beslendi ve uyudu yeni kalktınasıl mutluyum anlatamam. Umarım bir anda bitmiştir. Bu akşam adanaya annemin yanına gidiyoruz bi kaç günlüğüne. Eğer uyumasaydı gerçekten vazgeçmiştim gitmekten. Evimiz de böyleyken farklı bir ortam daha çok tetiklerdi galiba. Şundan eminim artık eğer uykusunu almışsa denizde sabahları çok mutlu uyanıyor. Karnı aç olmasına rağmen yatakta bir saate yakın gülerek agularla oyalanıyor. Ve gündüzüde rahat huzurlu geçiriyor. Kesinlikle bağlantılı yani. Gece iyiyse gündüzde iyi. Gündüz iyiyse gece de iyi. Beslenmesi kadar önemli güzel uyumaları. Allahım lütfen bitmiş olsun

Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Allah acil şifalar versin canım sen kendini üzme babanın sana ve size ihtiyacı var şuanda. İyi düşün iyi olsun

Günaydın kulüp:)
Gece canım kızım hiç bir buçuğu atlamadı. Çok prensipli çocuk yapmışım canım.
1.30
2.30
3.30
4.30
5.30
6.30
Hiç birini atlamadı sağ olsun.
Canım kızım
Benimki de bazen aynısını yapıyor hatta bu yazdığın mesajın çok benzerini geçen haftalarda anneme atmistim ne prensiptir bu ya dimi

Günaydın kulüp:)
Gece canım kızım hiç bir buçuğu atlamadı. Çok prensipli çocuk yapmışım canım.
1.30
2.30
3.30
4.30
5.30
6.30
Hiç birini atlamadı sağ olsun.
Canım kızım
Emmek mi istiyorki arada Yiğitte yapıyor aynısını. Her kalktığında da aç sanıyorum memede uyuyup gidiyo yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyordu. Ama geçiyor hergün yapmıyor arada nazarlık olur diyelim bugün iyi dinlen sende enerji toplarsın hem :)

canim ayse ye uuku egitimi denemis miydiniz bebekken?
Hayır cnm.. şöyle, Ayşe kendini sakinleştiremiyordu, ağlamaktan yorulmuyordu yani.. üstelik katılıyordu fazla ağladığında, dudakları morarıyordu ve hiçbir şekilde susmuyordu. Bir dönem çinko takviyesi yaptık o yüzden hatta. Sonra da doktorumuz bile pes etti, bu çocuk nevi şahsına münhasır, kati kurallar koyamazsınız, idare ediceksiniz dedi zaten. Yalnız hep söylüyorum, tekrar söyleyeyim.. ben uykuya dirençli bir insanım, gece uykusunu pek sevmem, tabi haliyle de sadece sabah kalkmakta zorlanırım.. o yüzden ilk aylar hariç geç yatması beni fiziksel olarak çok zorlamadı.. yani yapacak birşeylerimiz olmaya başladıktan sonra... şimdi dönüp bakınca birlikte ne kadar çok, ne kadar güzel ve doya doya zaman geçirmişiz diyorum. Yani herşey yaşanırken zor, uykusuzluk kalıcı değil; ama sinirleri kaldırmayıp kalıcı zarar görenler vardır ki o ayrı.. eğer durum o noktaya varacaksa illa ki doğrudan destek alınmalı bu tarz çocuklar için.. zaten en ağır vakalardan biri olmasına rağmen düzene girdi, illa ki giriyor; hatta bir ara işten geldiğimde uyumuş oluyordu ve oturup ağlıyordum başında.. tabi erken yatınca da sabahın beşinde dikilip hadi puzzle yapalım, karnım acıktı yumurta yiyelim gibi muhteşem (!) fikirlerle uyandığı için boşuna ağlamış oluyordum ama neyse :)

Hosbulduumm :) Evet yeri geldi çok zorlandım ama dediğin gibi kendi bildigimi okudum vücut olarak yorgundum ama kafa rahatlığını her türlü tercih ederim:)

Mercimek hatasını ben de yapmıştım daha önce geçmiş olsun ben de senin gibiyim işte.. ağlaya ağlaya uyutursam uyuduğu süre ne onun ağladığına ne de benim yorulduğuma değiyordu. Ağlamadan huzurla uyursa uzun süre uyuyordu ancak.. geçti bitti işte.. sabahın köründe bahçede arabasıyla gezdirdiğimiz günleri hatırlıyoruz,, arabayla dolaşmaya çıkıp bunun uyuyacağı yok bari yemek yiyelim diye kendimizi mc donaldsa atışımızı, haftada 3-4 gün dönüş yolunda uyur da biraz dinleniriz diye dinleneceğimiz vakitten daha uzun süre top havuzlarında tepindiğimizi, koca kadınla adam çocukların içinde kaydıraklardan kaydığımızı vs vs; gülüp geçiyoruz... Allah yokluklarını göstermesin de herşeye razıyım ben... yine olsa yine yaparım :))))

Valla her uyandığında aktif emip uyuyor. Yanı öyle emzik yapma durumu da yok. Bizim duzgun uyumasi arada oluyor bu genel hali Akşama kadar mesaiye devam. Dinlenmek yok.

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir yere sıçramadan tek bir tedaviyle iyileşir.
FarahFarah kesinlikle haklısın, cok biliyorlarsa yapsınlar bir tane daha ona gostersinler ilgilerini. Ufo neymiş ya pişiriyor koca insanı bile bebeği yakar kavurur garibim kaçamaz da. Elleri de sürekli ağzında tabi soğuk olur
Senin de zormuş işin. Terslemek yetmiyorsa kibar konuşmak yetmiyorsa geriye ne kalıyor ki!

Bu konak temizleme işini beceremedim galiba ben. Çocuğun kafasının üstü soyulur gibi oldu pütür pütür ve kıpkırmızı çok da kasiniyor galiba eli sürekli orda engel olmaya çalışıyorum ama tirnagiyla kanatiyor bazen. A AysheDuru cnm Duru'nun konakları geçti mi bana bir önerin var mı? Her gün yıkıyorum yıkamadan zeytinyağı sürüp tariyorum doktor mustela şampuan önerdi konak giderici diye onu da Kullanıyoruz ama geçmedi buraya cekebildigim kadarıyla bir kafa resmi bırakayım :)

Seron44 kanser cagimizin vebası maalesef... senin guclu olman gerek zira yorucu bir yolculuk bu eskiden kanser haberlerini tek tük duyardik simdi herkesin ailesinde en az bir tane vaka var... umarim hicbir yere sicramamistir.

Canım ben sana doktorun söylediğini yazayım tam. Önce zeytinyağı sürülüyor, bir saat bekleyip ters yönde diş fırçasıyla taranıyor ve yıkanıyor. Sonra da az miktarda nizoral ve löcoderm karıştırıp sürüyorsun. 4 gün üstüste bu şekilde olacak dedi.biz yapamadık henüz çünkü Duru çok huysuz ve burnu tıkalı hala ama Ayşe’de hemen geçmişti bu şekilde.

Sağol cnm o kremlere bi bakayım. Önceki mesajima fotoğraf ekledim sizin de o şekilde mi? Bizimki tam konak gibi de değil artık yara gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…