Hamak bizde soyle care oluyor..demirlerinden cikarip elimizde salliyoruz uyuyunca orda uyumaya devam ediyor.uyumaya niyeti varsa tabi..Ah bilmiyorum nasil duzelecez butun gece ayaktaydik yineMerhaba gece en erken 2 buçukta uyuyor ve her saat başı uyanık gerçekten nefes alacak vaktim yok hamak da denedim hiçbir işe yaramıyor satın almadığımız elektrikli beşik çeşidi kalmadı hiçbiri bir çare olmadı
Ben de pisik kremi sureyim dedim de sureyim bakim bugun..elletmiyo da :) 2 cizgi kizarik sanki cok kiloluymus gibiYaa aynen tam dediğin bölgr kızarmış önce bepanthol pişik kremi sürdüm diğer güne daha iyileşmiş gördüm ama sonra pudraladım her seferinde. Banyoda da özellikle o bölgeleri yıkıyorum biraz daha iyi şimdi
Hosgeldin kolik annesiMerhaba kızlar hamile olduğum günden beri burayı hep takip ettim bilgi alışverişinizden çok faydalandım teşekkür ederim hepinize. Hepinizi genel anlamda tanıyorum diyebilirim. 8 Ağustos tarihinde bir kız çocuğum oldu. İlk bebeğim ve yeni katılan arkadaşın ki gibi mahalesef kolikti. Gece 11-03 arası tam bi cehennemdi benim için hatırlamak bile istemiyorum daha yeni kendimize gelmeye çalışıyoruz. Mesela daha yeni uyutabildim cimcimeyi hiç bir düzenimiz yok maşşallah. Uyku konusunda ki tavsiyelerden bende faydalanmak isterim. Bundan sonraki günler daha iyi olacak umutluyum. Bende aranıza katılmak istiyorum cimcimeden vakit buldukça herkese sağlıklı günler diliyorum
Hadi ya bu devran boyle gidecek demekMerhaba, hoşgeldin :) kızın direk benim ilk kızım gibi.. ben de ayağıma koyup her yanıma yastıklar yerleştiyordum düşmesin, uyuyup kalırsam birşey olmasın diye.. hoş uyuyup kalır ve sallamayı bırakırsam zaten kısa sürede uyanıyordu.. müthiş sırt ve bel ağrıları çektim uzun süre.. okuduğun için biliyorsundur belki, uykuyu hala sevmiyor. Günde 7-8 saat uyku onu bütün gün enerjik amma velakin akşama doğru hırçın yapıyor.. yine de aktivite istiyor.. dün yatağını hazırlamak için odasını toplayan babasına gece gece “etkinliğimi bozduuun” diye carladı mesela, bıraksak daha devam edecek yani... eğer ben bu düzende yaşayamam diyorsan malesef bir şekilde uyku eğitimi vermen gerekecek... bir de klişe olacak ama karnının tok olduğundan emin misin? Yani doyduğunu nasıl anlıyorsun?
Chicco ve playgro aldım. Çeşit çoktu ama bazıları ağırdı tutamaz diye almadım. Fotoğraf atıcaktım ama olmadı bunlarda nasıl anlatsam ortası boş halka gibi düşün öyle okunca çok rahat kavradı eliyle düşürmüyorda uzun süre. Kenarındaki kaşıyıcı objeleride renkli ve ağzına girebilecek büyüklükte.Hoşgeldin :)
Canım hangi marka aldın kaşıyıcıları bende istiyorum ama tutması kolay bişey olsun
seni emer belki emzik emmeyince bence arada teklif et emme içgüdüsü fazla şu anda akşam uyku saatinde ver özellikle
Geçmiş gitmiş olsun inşallahGünaydın kızlaaarrr. Hemen sevinmek istemiyorum ama bizim atak bittimi acaba. Bu gece önceki düzeni gibi bir kez uyandı beslendi ve uyudu yeni kalktınasıl mutluyum anlatamam. Umarım bir anda bitmiştir. Bu akşam adanaya annemin yanına gidiyoruz bi kaç günlüğüne. Eğer uyumasaydı gerçekten vazgeçmiştim gitmekten. Evimiz de böyleyken farklı bir ortam daha çok tetiklerdi galiba. Şundan eminim artık eğer uykusunu almışsa denizde sabahları çok mutlu uyanıyor. Karnı aç olmasına rağmen yatakta bir saate yakın gülerek agularla oyalanıyor. Ve gündüzüde rahat huzurlu geçiriyor. Kesinlikle bağlantılı yani. Gece iyiyse gündüzde iyi. Gündüz iyiyse gece de iyi. Beslenmesi kadar önemli güzel uyumaları. Allahım lütfen bitmiş olsun
Allah acil şifalar versin canım sen kendini üzme babanın sana ve size ihtiyacı var şuanda. İyi düşün iyi olsunKızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
Benimki de bazen aynısını yapıyor hatta bu yazdığın mesajın çok benzerini geçen haftalarda anneme atmistimGünaydın kulüp:)
Gece canım kızım hiç bir buçuğu atlamadı. Çok prensipli çocuk yapmışım canım.
1.30
2.30
3.30
4.30
5.30
6.30
Hiç birini atlamadı sağ olsun.
Canım kızım
Sorma ya ceo olacaklar çocuklarımızBenimki de bazen aynısını yapıyor hatta bu yazdığın mesajın çok benzerini geçen haftalarda anneme atmistimne prensiptir bu ya dimi
Emmek mi istiyorki arada Yiğitte yapıyor aynısını. Her kalktığında da aç sanıyorum memede uyuyup gidiyo yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyordu. Ama geçiyor hergün yapmıyor arada nazarlık olur diyelimGünaydın kulüp:)
Gece canım kızım hiç bir buçuğu atlamadı. Çok prensipli çocuk yapmışım canım.
1.30
2.30
3.30
4.30
5.30
6.30
Hiç birini atlamadı sağ olsun.
Canım kızım
Hayır cnm.. şöyle, Ayşe kendini sakinleştiremiyordu, ağlamaktan yorulmuyordu yani.. üstelik katılıyordu fazla ağladığında, dudakları morarıyordu ve hiçbir şekilde susmuyordu. Bir dönem çinko takviyesi yaptık o yüzden hatta. Sonra da doktorumuz bile pes etti, bu çocuk nevi şahsına münhasır, kati kurallar koyamazsınız, idare ediceksiniz dedi zaten. Yalnız hep söylüyorum, tekrar söyleyeyim.. ben uykuya dirençli bir insanım, gece uykusunu pek sevmem, tabi haliyle de sadece sabah kalkmakta zorlanırım.. o yüzden ilk aylar hariç geç yatması beni fiziksel olarak çok zorlamadı.. yani yapacak birşeylerimiz olmaya başladıktan sonra... şimdi dönüp bakınca birlikte ne kadar çok, ne kadar güzel ve doya doya zaman geçirmişiz diyorum. Yani herşey yaşanırken zor, uykusuzluk kalıcı değil; ama sinirleri kaldırmayıp kalıcı zarar görenler vardır ki o ayrı.. eğer durum o noktaya varacaksa illa ki doğrudan destek alınmalı bu tarz çocuklar için.. zaten en ağır vakalardan biri olmasına rağmen düzene girdi, illa ki giriyor; hatta bir ara işten geldiğimde uyumuş oluyordu ve oturup ağlıyordum başında.. tabi erken yatınca da sabahın beşinde dikilip hadi puzzle yapalım, karnım acıktı yumurta yiyelim gibi muhteşem (!) fikirlerle uyandığı için boşuna ağlamış oluyordum ama neyse :)canim ayse ye uuku egitimi denemis miydiniz bebekken?
Hosbulduumm :) Evet yeri geldi çok zorlandım ama dediğin gibi kendi bildigimi okudumG gunesli gunler maşallah Damla kuzusuna, ne de güzel kocaman olmuş. İnşallah eko da temiz çıkar da rahata erersiniz
bugün defne de babaannesine gitmek istemedi. İlk başta, görünce bile ağladı kucağına almaya yeltenince çığlık atarak ağladı. Bir süre benim kucağımdayken babaannesi konuştu da hafiften ısındı. Ama ben odadan çıkarken peşimden eğilip bakmış kaybolana kadar
Çok hoşuma gidiyor beni herkesten ayrı görmesi, tanıması ama herkesi yabancılasın istemem biraz yüküm azalıyor eve biri gelince en azından iki çamaşır asıyorum, biraz bacagimi uzatıp dinleniyorum
Hoşgeldin
Karışan görüşen olmaması çok güzel bir şey bir yandan, en azından lohusalık döneminde boğazına kadar hurafeye batmamışsındır, çocuğunu neden ağlattığın sütünün, aç mı bıraktığın gibi şeyleri beynine çakan kimse de olmamıştır
Zorlukları illa ki vardır ama elimizden geleni yapmak isteriz biz de bundan sonra
Hadi gözün aydın.
Ağırlığı çok düşük olmayan, kalın A4 kağıda bastırıp kessen yeterli olabilir. Biz öyle yapıyoruz.
İyi bari çok sevindim bir şeyi olmamasına. Bizim kız diş kaşıyıcı sevemedi galiba yine de ben her fırsatta eline tıkıştırıveriyorum belki bu sefer alır diye
Eger tek bacakta varsa ağrı emzirirken koltukalti pozisyonunda emzir oraya denk gelen memeyi ya da çanta ya da futbol topu artık gerçek adi hangisiyse
Çok geçmiş olsun inşallah ateş yapmaz ve çabucak iyileşir bebeğin.
Eger gün içinde birkaç kez sağacaksam sağım setini olduğu gibi dolaba atıyorum sonra yeniden kullanıyorum. Eğer o gün için tek sağım olacaksa sabunla yıkayıp kaynar suyla calkaliyorum. Sağım sıklığına göre de 3-4 gün veya 1 haftada bir de kaynar suda 5 dk bekletip kurumaya bırakıyorum.
Mercimek hatasını ben de yapmıştım daha önceHamak bizde soyle care oluyor..demirlerinden cikarip elimizde salliyoruz uyuyunca orda uyumaya devam ediyor.uyumaya niyeti varsa tabi..Ah bilmiyorum nasil duzelecez butun gece ayaktaydik yine
Ben de pisik kremi sureyim dedim de sureyim bakim bugun..elletmiyo da :) 2 cizgi kizarik sanki cok kiloluymus gibi
Hosgeldin kolik annesi..Sanirim uyku egitimi tek çözümü,onu da ben yapamam yeterince krizlerini duydum daha fazla duymak istemiyorum
Hadi ya bu devran boyle gidecek demekBen artik krizlere girmesin de uyumasin modundayim.Aksam bi eseklik ettim,sut urunleri diyeti yapiyorum diye mercimek yedim..Aman Allahim ne geceydi.Bugun de etkisinde olucaz belli ki Simdi anakucagina koydum nasil uykusu varsa uyudu ben sok 4,5 aydir ilk defa anakucaginin sallantiysa mudahalesiz uyudu..Ara ara agliyo ama gazi var..Naptim ben ya cok pismanimm.Gelmesin o gunler tekrar En azindan koynumda uyuyo buna da sukur.Ben cakilir kalirim sorun degil
İnşallah canım tüm miniklerinki geçsin gitsinGeçmiş gitmiş olsun inşallah
Valla her uyandığında aktif emip uyuyor. Yanı öyle emzik yapma durumu da yok. Bizim duzgun uyumasi arada oluyor bu genel haliEmmek mi istiyorki arada Yiğitte yapıyor aynısını. Her kalktığında da aç sanıyorum memede uyuyup gidiyo yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyordu. Ama geçiyor hergün yapmıyor arada nazarlık olur diyelimbugün iyi dinlen sende enerji toplarsın hem :)
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir yere sıçramadan tek bir tedaviyle iyileşir.Kızlar dün babamın mesane kanseri olduğunu öğrendik.Kasa ilerlemiş yarın başka bir yerlerine atıp atmadığına bakılacak.Çok kotuyum kötü birşey düşünmek istemiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum ama aklımdan da bir sürü şey geçiyor umarım başka yerlere sicramamistir .Lütfen bugün dualariniza bizi ve tüm hastalari da ekleyin
Senin de zormuş işin. Terslemek yetmiyorsa kibar konuşmak yetmiyorsa geriye ne kalıyor ki!Kizim dogdugundan beri hemen hemen hergun bu muhabbeti yasiyoruz kayinvalideyle..Her kelimenle ayni..Kac bin kere soyledim devam ediyo.Hatta bi kere birazcik sert soylemisim galiba,agladi.Bi de ben suclu oldum.Gecen gun yine soyledi , bu sefer cok kibar bi sekilde "anne lutfen artik ,dogdugundan beri ayni sey ben onun annesiyim anliyorum "dedim.Hatta esim bu kibarligima cok sasirdi.Bi gulme tuttu onu :)sonra ben guldum kv guldu gecti o anlik konu.Hıı degisti mi dersen yok ayni :) Temmuz sicaginda da bu cocuk usuyo diyodu hala devam.Baska bisey bilmiyo, baska lafi da yok , bu cocuk usur bu cocuk usur:) Hı bi de ben ikisini bi kere burnu akmadan buyuttumYemin ediyorum odum kopuyodu usutcem diye. .Sonra ben demistimler Sözün özü sonuna kadar haklisin.
Canım ben sana doktorun söylediğini yazayım tam. Önce zeytinyağı sürülüyor, bir saat bekleyip ters yönde diş fırçasıyla taranıyor ve yıkanıyor. Sonra da az miktarda nizoral ve löcoderm karıştırıp sürüyorsun. 4 gün üstüste bu şekilde olacak dedi.biz yapamadık henüz çünkü Duru çok huysuz ve burnu tıkalı halaBu konak temizleme işini beceremedim galiba ben. Çocuğun kafasının üstü söyle gibi oldu pütür pütür ve kıpkırmızı çok da kasiniyor galiba eli sürekli orda engel olmaya çalışıyorum ama tirnagiyla kanatiyor bazen. A AysheDuru cnm Duru'nun konakları geçti mi bana bir önerin var mı? Her gün yıkıyorum yıkamadan zeytinyağı sürüp tariyorum doktor mustela şampuan önerdi konak giderici diye onu da Kullanıyoruz ama geçmedi
Sağol cnm o kremlere bi bakayım. Önceki mesajima fotoğraf ekledim sizin de o şekilde mi? Bizimki tam konak gibi de değil artık yara gibiCanım ben sana doktorun söylediğini yazayım tam. Önce zeytinyağı sürülüyor, bir saat bekleyip ters yönde diş fırçasıyla taranıyor ve yıkanıyor. Sonra da az miktarda nizoral ve löcoderm karıştırıp sürüyorsun. 4 gün üstüste bu şekilde olacak dedi.biz yapamadık henüz çünkü Duru çok huysuz ve burnu tıkalı halaama Ayşe’de hemen geçmişti bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?