2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepinize teşekkür ederim kızlar hamilelikte okudum yazdıklarınızı ama doğunca hiç vaktim olmadı mahalesef ve dediğiniz gibi zıplayarak uyumaya alıştı benim kızım gündüz uykuları fena değil ama belli bir saati hiç yok. O çığlıkları duya duya bende artık hep aman ağlamasında uyumasada olur diye düşünmeye başladım şükür ki ağlıyor mız mızlanıyor ama krize girmiyor.

Sızma zeytinyağını sürüp 45 dk-1 saat beklediginde konaklar kabariyor. Sonra banyo yaptırabilirsin bizim öyle geçmişti..

Bide neyseki derin uykuya dalınca bir kaç denemede sabit biyerde yatırabiliyorum ama ilk 2-3 sefer uyanıyor yatınca muhakkak. Hep kucağımda olmak istiyor ve en büyük hata olduğunu bile bile öahalesef benim yanımda uyuyor yaklaşık 3 haftadır fln

Bu arada bize hep sebamed diyor cnm.

Tüm gece yarım saat 45 dk da bir uyandı.Hala yarım saatten fazla uyumuyor .Babasıyla beraber çok kötü bir gece geçirdik bi ara biraz ateşi de çıktı .Huzursuz,mizmiz A AysheDuru sizde böyle mi oldunuz ne zaman düzeldi Duru fıstık.

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim umarım babam da dahil herkes biran önce sağlığına kavuşur. E ezgi80 Ben dün oğlumun kafasına benmari usulü isittiğim zeytinyağını sürüp hiç beklemeden dairesel hareketlerle ovalayip banyosunu yaptırdım.Bir tane bile kalmadı.

Bu arada bize hep sebamed diyor cnm.
Allah Allah ya bu doktorları anlamak da zor biz dogdugundan beri Sebamed kullanıyoruz kaç keredir soruyor ne kullanıyorsunuz diye Sebamed deyince olmaz Mustela diyor en sonunda değiştirdik vardır bir bildiği diye. Bence doktorlar hangi firmayla anlastiysa onu söylüyor en sevmediğim şey

Çok geçmiş olsun. En iyi ilaç pozitif düşünmek. Birlik olup savaşmak.
Çok geçmiş olsun. En iyi ilaç pozitif düşünüp,birlik olmak.

Merhaba evet Emin’im belki açtır diye mama takviyesine de başladım ama resmen 3,5 Ayda yaşlandığımı hissediyorum bittim uykusuzluk ve yorgunluktan uyku eğitimi nasıl verebilirim erken mi acaba bir de çok ağlarsa dayanabilir miyim bilmiyorum

Çok geçmiş olsun cnm...

mesela simdi once solu sonra sagi verdim.bir dahaki beslenne saatinde sagdan mi baslamaliyim?

bitmesin,coşsun sütler insallah.

Simge 84

Ayyy coşsunnn tabii yaa.. ben örneğin önce solu verdiysem ve bosalttıgına eminsem sagı veriyorum bi dahakine ama bazen kısa emiyor ve boşalmadıgnı hissediyorum o zaman aynı meme ile baslayıp sonra digerine geciyorum...

Dönersiniz cnm ya,senin kızın huyu guzel masallah:)

kizlar yookido almaya karar vermistim ama internette baska bir model daha gordum. ayaklarinin altina denk gelecek sekilde muzikli bir alet var. ayagiyla ittirince caliyor. faydasi olur mu sizce ittirmenin?
gordunuz mu bu modeli cevrenizde?

Sağol cnm o kremlere bi bakayım. Önceki mesajima fotoğraf ekledim sizin de o şekilde mi? Bizimki tam konak gibi de değil artık yara gibi
Canım denizin ilk doğduğu zamanlarda vardı. Bize de dr dediki badem yağı sürüp şapkasını tak bir saat beklesin. Sonra sık dişli tarakla ters yönde tara banyodan sonra tekrar tara dedi. Bi kaç kez yaptım geçti. Eczaneden almıştım ben tarağı. Bit tarağı verdi. Yağ yumuşatınca hemen çıkıyor zaten. Ama sizinki neden kırmızı tahrişmi oldu acaba. Ve sanki konak gibi değilde saç derisi çok kuru gibi görünüyor. Bizimde başta öyle demişti çünkü çok kuru derisi dedi. Çok sürmedi konak oldu. Umarım geçerde rahatlar minik.

Denicem canım.şuan dikişi acır diye dokunamıyorum.ama bi kaç kere deneme yaptım istemedi ama ısrarlı olucam.

Bi kerede benim başıma gelmişti.evimize yakın bi hastanede gitmiştik.en fazla 1 saat içinde eve dönücektik.emziği unutmuşum.
Hastanede uykusu geldi.emzik aramaya başladı.eve gelene kadar bastı yaygarayı :)
Sanırım unuttu biraz emziği.
Bazen ağzını açıp bana doğru eğiliyo :)
Oda haklı emme refleksi var çocuğun.ne emzik,ne elini emmesi yasak.ağzı boş kaldı yavrumun..

Hafif atezimiz vardı zaten belki yapmazlarsa diye vermemistim. Asimizi olduk bakalım etkileri ne olacak nasıl ağladı kuzum batırır batirmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…