2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar yookido almaya karar vermistim ama internette baska bir model daha gordum. ayaklarinin altina denk gelecek sekilde muzikli bir alet var. ayagiyla ittirince caliyor. faydasi olur mu sizce ittirmenin?
gordunuz mu bu modeli cevrenizde?
Burda birinde vardı o ama kimdeydi hatırlayamadım. Yalnız markanın birininki cok sertmis bebek basamıyormuş. Ebebekte yorumlarda mi okumuştum ne. Pfff tan hatırlayamadım

400gr almış 1 ayda ona da ayrı üzüldüm

Bugün kalça ultrasonuna gittik 2a vardı 2 hafta çift bez kullandım bi Dr gerek yok dedi 2 hafta kullanmadım düzelmiş şükür bezden mi bilmiyorum Evininhatunu
Pazartesi hacettepeye gidecez kulak için bide çocuk nörolojiye götürelim dedik inşallah oNda da bişry çıkmaz dua edin bize

cok sevindim canim. digerleri de temiz cikacak allahin izniyle. dualarim bebisinle

emir de 40 gunde 400 gram almis. ben de uzgunum
ama emzirmeye devam

gel 6 ay geeel geeel gel
gel 6 ay geeel geeel gel
Malesef benim ki emmiyor hala ısrarla deniyorum almiyo. Sagip da veriyorum. Anne sütü alsinda diyorum artık ona şükredip seviniyorum. Kimisi 4 aylık olunca tutuyormus diye duydum inşallah dedim ama yok bı turlu emmiyo iki üç ay daha sütüm kesilmeden idare edebilirsem ne mutlu bana :)

İçini ferah tut canım inşallah hiçbir seycik cikmayacak

Ay bu yabancılama bizde de var,bi de dudakları büze büze ic ceke ceke aglaması yok mu.içim gidiyor valla...

Bir kac gündü giremedim...merak ettim ne yaptın?

Cok sevindim... insallah kulak icin de aynı sekilde güzel haberleri verirsin bize:)
Allahın izniyle bisey çıkmayacak insallah

Çok geçmiş olsun cnm,kanser maalesef herkesin hayatının bir kösesinden gecmistir.. cevresindeki insanlar yani sizler moral vermelisiniz ona,insallah o moralle de üstesinden gelirsiniz...
Allah sifa versin.

Dönersiniz cnm ya,senin kızın huyu guzel masallah:)
İnşaallah canım :)
Annemde uslu kızım diyodu hep ama geçen annemlere gittik.haykıra haykıra ağladı.ne yaptıysak susmadı.arabaya bindik sustu :)
Annem o günden sonra korktu bizim kızdan :) arada hey heyleri geliyo demekki :)

İnşaallah hiç bişey çıkmaz canım.dua edicem sizin için

Evet cnm konak da vardı onlar arindi üstü bu şekilde kaldı kasimaktan kızarıyor sanırım bi de tirnagiyla yoluyor.. napcagimi şaşırdım tariyorum yıkıyorum bişey kalmamış gibi gorunuyor ama bi kaç saat sonra tekrar oluyor. Dermatolojiye mi götürsem acaba bilemedim

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz :)

Bence götür canım sanki konaktan daha çok yara gibi kaşınıyorsa özellikle cilt kuruluğu olabilir

Kizlar A101 e cingirak seti gelmis, (tam bizim bebelerin cingirak oyanama zamani )3 farkli cingirak var icinde 4 ya da 5 liraydi. Ben aldim cok begendi bebisim.
Bir de cilt kurulugu gecmis galiba konularda tam okuyamadim da benim bebegimin cildi biraz kuruydu doktor hindistan cevizi yagi sür dedi her banyiodan sonra sürüyoruz cok güzel oldu cildi.

Ben laf atışmasina girmemeye çalışıyorum ama banada geliyorlar yani.
Çok enteresan hiç rastlamadım ben boyle mamacı kimselere.
Haklısın drgmez üzulmeye de uzmeye de. Yeni bir seyle gelsinler bana canımi yesinler ama bazı mevzuları tekrar etmekten bıkmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…