2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm benim bebişin kafası kuruyor kasiniyor kızarık hindistan cevizi yağı kafaya sürülür mu?

Ay bu yabancılama bizde de var,bi de dudakları büze büze ic ceke ceke aglaması yok mu.içim gidiyor valla...
En komiği de başkasının kucağında olduğunu anladığı an :)))))) önce gayet iyi, sonra dönüp bakıyor, sonra dudaklar bükülüp ingaaaa :) önce görüntü sonra ses :)

Ben de bizim çevrede hiç duymamıştım emzirmek normal bişey geliyor gayet evlendikten sonra eşimin tarafta çok duydum ya hepsi mamacı kolaylarına mı geliyor anlamadım ki

Hafif atezimiz vardı zaten belki yapmazlarsa diye vermemistim. Asimizi olduk bakalım etkileri ne olacak nasıl ağladı kuzum batırır batirmaz
İnşallah kolay geçer sizin.. Ben bugün aradım doktoru, bebeğim uslu mışıl mışıl bebeydi, son aşılardan sonra çılgına döndü dedim. Salya da aşırı ne yapalım dedim; 3-4 gün calpol ver akşamları birer çay kaşığı ki düzene girsin tekrar dedi abla da zaten hala hasta.. ev türlü mikroplarla dolu kısacası.. hiç alışkın olmadığım işler... bahar gelsiiiin :)))

Çok geçmiş olsun cnm,kanser maalesef herkesin hayatının bir kösesinden gecmistir.. cevresindeki insanlar yani sizler moral vermelisiniz ona,insallah o moralle de üstesinden gelirsiniz...
Allah sifa versin.
Sağol canım.Hep duyuyoruz çevreden üzülüyoruz ama başa gelince anlaşılıyor bazı şeyler.Allah çocuklarımızı esirgesin hastalıktan,kazadan beladan ,pis nefisten

Cnm benim bebişin kafası kuruyor kasiniyor kızarık hindistan cevizi yağı kafaya sürülür mu?
Ben de iki hafta önce dermotologa götürdüm konak vardi diye dermotolog ,bebeklerin 4 bazen 6 aya kadar yag bezleri cok hizli calisir, bu yüzden konak olabilir sonra düzene girecek dedi ve yag ile yumusatip bebekler icin olan ince uclu tarakla tarayup banyo yaptirmami söyledi. Kullandigimiz sampuan sebamed konak sampuani ile degistirmeye gerek yokmus. Cildi icin de hindistan cevizi yagi sürün dedi ama basini hangi yag ile yumusatacagimi söylemedi ben zaytin yagi sürmüstüm ama cild kurulugu icin hindistan cevizi yagi sür dedi. Bence cildine sürebiliyorsak basindaki kuruluk icin de sürebiliriz.

Selam güzel anneler :)

Bugün Ege ilk kez kendi kendine döndü. Koltuğa bırakıp odadan çıkmıştım, geldiğimde yan dönmüş ve bıraktığım yerden uzaklaşmış görünce baya bir korkup şaşırdım. Neyseki yere doğru değil de koltuğun diğer tarafına doğru gitmiş. Artık çok daha dikkatli olmak lazım. Sizinkilerden çoktan dönen vardır elbette ama henüz dönmeyenler de bugünlerde dikkatli olsunlar derim ben :))

Keyifli akşamlar, bol uykulu geceler :)

Son düzenleme:
Doğa da dönüyor artık bırakamıyorum koltukta oyun halısına yatırıyorum

Adet oldum doğa sabahtan beri mızır mızır süt mü azaldı acaba diyorum adet olunca azalma yaşayan oldumu hiç ne önerirsiniz
Canim benim de adet olduğumda aynısı oldu hatta gece 45 dakikada bir falan emmeye kalktı malesef bir çözüm bulamadım bol su icmekten başka. Haftaya yöne regl dönemim korkuyorum bu sefer bi vitamin siparisi verdim daha gelmedi A AysheDuru önermisti :)

buyumus artik ege kuzusu:))
ben de ruyamda emiri gordum,koltuga yatirip birakmisim ve donup yere dusuyordu ben odaya girdigimde,son anda yakaladim sanirim tam hatirlamiyorum ama cok korktum ruyamda

bize de yalniz birakmayin dedi doktor,doner artik dedi.

kalsiyum veya magnezyum mu siparis verdigin vitamin?

Acaba cildi mi kuru kulak arkaları da kuruyor kabuk kabuk oluyor. Haftaya ben de götüreyim dermatologa. Bu arada normal dermatoloji bakıyor dimi yoksa çocuk dermatolojisi diye bi bölüm var mı?

Ay cnm çok geçmiş olsun ikisi de düzelir inşallah bir an once. Çocuklar hasta olunca annenin psikolojiside altust oluyor

Bir kac gündü giremedim...merak ettim ne yaptın?
O akşam eşim kv ye bebekle sen de gitsen, Efe annesinden ayrılmasın, görüşmeden önce emer sen de ilgilenirsin diye annesinden rica etti. Kv nin cevabı: çocuk yollarda perişan olur, getirin bana ben pirinci kaynatıp suyunu süzüp içiririm ona dediTabi ben istemedim. Kuzum gece 12ye kadar uyumadı ve sürekli memedeydi. Daha sonra sütü sağdım ama 10cc zor çıktı, gecede aynı şekilde Eve mama sokmak istemediğimden Babannem buğday nişastasını sütle, suyla durultup mama hazırladı maalesef onu verdik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…