hamilelerin bünyeleri daha da hassas oluyor canım,özellikle ilk defa bilmediğimiz yerlerden hiç yememek lazım,ben sudan zehirlendiğimi bilirim,salgından da olabilir tabi,o yüzden tekrar geçmiş olsun,oğlun da hayırlı olsun
kizlar bugun 13+3 olduk cinsiyeti renmek icin erken mi...malum her yer söylemiyor...kizimda 16 haftaya kadar beklemişti doktor...
ozele gitsemde baktirsammi yoksa 2 hafta dahami beklesem....
gerci ben herkese kesin kız dedim...kendim için gitcem...
Cnm bende kansizlik olmamasina ragmen bana da dr gyno ferro sanol verdi. Ama bu ilac kabizlik yapiyor bu nedenle yaninda duphalac diye bir surup kullaniyorum. Sana da tavsiye ederim duphalac sayesinde normal sekilde cikiyorum( ki normalde duphalac biraz daha diskiyi sulandirir) bir de diskida yesil bir renk var bu da tamamen ilacta demir olmasindan kaynaklaniyor. Hani ispanak da yesildir ya demir deposu :) karin agrin adet sancisi gibi degilse tamamen kabizlik ile alakalidir. Bu durum ise ilaci kullandikca devam edecek diye biliyorum.
sağolasn canım benim çok sağol. bende aksine ishal yaptı bende biraz yorumlara bakarak ilacı gece yatarken aldım dün akşam gece biraz karın ağrısı yaptı şuan çok az rahatsız etmiyo çok şükür sanırım böyle devam edicem ben bebeğe felan birşey olmasından korktum ama normal sanırım.çok teşekkürler cevabın için.
Evet kadikoy acibadem cok kazik... gerci benim sigorta tumunu karsilar sorun olmaz ama dr um sadece kendi hastahanesinde dogum yaptiriyor. Dedigim gibi kagitta hepsi ayri ayri yaziyordu... dogum 9000 dr 3000 bebek paketi 1250 gibi ayri ayri yazmislar... kagidi bulamadigim icin bebek paketi haric gerisini salladim... gecen yil subat ayinda almistim fiyati.
Ayni kipirti durumlari batmalar fln bende de oluyor ben bebek hareketi oldugunu dusunuyorum ama dr degildir diyor... eger ilk aylar icin de bakiyorsaniz travel sistem bir araba alin. Concord neo yu tavsiye ederim. Zaten oto koltugu olarak 1 numara secilmis bir marka birde sadece oto koltugu fln da var daha ileri yaslar icin.
Araba koltuğunda biz de concord kullanıyoruz. gerçekten en güvenilir olanlardan biri. yalnız doktorumuz 9 aylıkken izin verdi. ondan önce travel sistemin anakucağı araba koltuğu olarak kullanılıyor zaten. römer veya concord tercih edilmeli bence de
kızlar normalde bel fıtığım vardır ve siyatik ağrım birkaç haftadır sol kalçama vuruyor zaten, iki gündür sağ kalçamda, kasıklarım ve çatı kemiğimde de ağrı var. Sizde de var mı böyle şeyler?
O konu da ben de hala düşünüyorum, telefondan mesaj atıyorum 2 gün sonra dönüyor, şu gün gel bile demiyor bir ilgisiz benimki de. İnsan bu dönemde hele ki ilk bebekte herşeyi sorabileceği bir doktor istiyor
olur mu öyle şey,,, biz sabahın beşinde altısında arıyoruz gerekirse. adam en ufak şeyde bizden daha çok endişeleniyor, bütün detayları soruyor iyi olduğumuzdan emin olana kadar. sonradan geri dönüş yapıp herşey yolunda mı diye kontrol ediyor. iki gün sonra cvp vermek nedir? bir an önce değiştirin bence. çok iyi doktorlar var bu ülkede, mutlaka bulursunuz içine sinen birini.
Ne kadar zor bir gün olmuş canım ama geçmiş gitmiş artık düşünme, ne yazık ki bazı doktorlar senin psikolojini düşünmeden pat diye bazı şeyleri söyleyebiliyor. Nedenini hiç bir zaman anlayamadım. Her hastasına annesi-babası-kardeşi-çocuğuymuş gibi bakmalı ve özenmeli bence doktorlar, çünkü şakası Yok bu sağlık.
Oğluşun hayırlı olsun :)
Çok saol canım. Cidden ben de şoktayım, zaten kadın dün bir tuhaftı. Daha ultrasona geçmeden abuk sabuk şeyler söyledi. Benim de psikolojimi bozdu. Alternatif bir kaç doktor buldum, bir ay sonra onlara gidicem canım. Bitti artık o iş.
Saol canım, senin cinsiyet belli olmamıştı diye hatırlıyorum. İnşallah sen de hayırlı güzel haberler alırsın.