2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde yeni yeni iki gündür dönmeye başladık :)

Acaba cildi mi kuru kulak arkaları da kuruyor kabuk kabuk oluyor. Haftaya ben de götüreyim dermatologa. Bu arada normal dermatoloji bakıyor dimi yoksa çocuk dermatolojisi diye bi bölüm var mı?
Ben normale götürdüm canim benim bebegiminde kas üstünde alin kisimlarinda da döküntü(kepek gibo) olmustu, tabii yine de doktor netlestirsin sizin durumunuzu. Hindistan cevizi yagi cok güzel geldi ama cildine o döküntüler bitti.

Selam kızlar nasılsınız? la rosa maşallah Ege ye. Benim oğlan sizden 1 gün küçük ama bizde daha hiç dönme belirtisi yok. S Sevgi2candan kilo konusu benim kafamda da muamma. 3. Ayda 500 gr almıştı 19 gün sonra yine tarttırdım yine 500 gr almış.bunu duyan aile üyeleri başlıyor artık mama verelim diye yıldım resmen sertk60 canım inşallah Ankara'dan da güzel haberlerle dönersiniz.

keşke mama verseydin canım daha çok ufak nişasta ve süt ağır gelir bebeğe

Canım yanlış anlama ama 500 gr alması sorun değil kilo almaması sorun yani bence doğanın kilo alması durursa kendi adıma önce sütü arttırmaya çalışırım baktım olmuyor ozaman mamaya başlarım ama önce sütünü arttır bol bol emzir bol su iç

Canım benim için sorun yok maşallah Efe'nin genel sağlığı da yerinde ama dış baskılar bitiriyor beni resmen direniyorum. Kv tutun da halam, Babannem , 3000 km uzaktaki annem bile müdahale ediyor çocuk ne zaman ağlasa açlıktan ağlıyor diyorlar çıldırttılar beni şu Babannemi göndereyim daha kimseye çocuğun kilo artışını vs söylemeyeceğim ya

Resmen sana anne bak ben dönmeye başladım beni koltukda yatırma demiş minnakk

Biz annesutu+mama ile besleniyoruz mecburiyetten. En çok annesutu veriyorum. Zorda kalınca mama.Mamayla alakası yok bence. Emdiği sürece en güzeli annesutu. Benim ki mama alıyor yeri gelince ona rağmen 400gr almış. (Mamayı kilo için vermiyorum yanlış anlaşılmasın beni emmedigi için)

Oo maşallah :)
Kaç haftalık bebeğin?
Benimki 14 haftalık bacaklarıyla dönmeye çalışıyor ama daha beceremedik :)

Canım ailemde öyle bir kanı oluşmuş ki mama alan çocuk daha bir gürbüz olur diye düşünüyorlar. Benim oğlum zaten küçük doğdu maşallah çok da güzel toparladı ilk iki ay ortalama 1500 gramdan fazla aldı şu anda sınırda kilo alımı ama genel durum gayet iyi amma velakin biz kimseyi tatmin edemiyoruz ille de mama diye tutturuyorlar sinirlerim bozuldu artık

Boşver takma onları benim ilk çocuğumda emmedi. Emzirmeyi o kadar çok severim ki doğru düzgün kısmet olmadı raporlu özel mamalar yedi yine fayda etmedi kızıma. Oğlumda çok şükür herşeye rağmen anne sütü aliyor diye seviniyorum

Selam canım bizim üç ayda toplam 1800 gr gibi bir sey ama doktor persentil tablosuna gör e fena değil dedi. Istersen sen de digum kilosunu yaz bakalim bi. Bir de üçüncü ay kilosunu

Gretchen Grundler defnenin burnu nasıl canım tıkalı mı sürekli açmana izin veriyor mu ?
Tıkanıyor maalesef ben de gece uyurken açıyorum. Geçen gün uyanikken serum fizyolojik sıkma hatasında bulundum, yarım saat ağladı bir de nasıl yaptıysa genzine kaçtı bir yandan öksürüyor bir yandan ağlıyor... Onca ağlama yüzünden hepten tıkandı burnu uykuya da zor geçti. O da uzun bir süre için son uyanık serum fizyolojik denememdi.

Hoşgeldin
Bu ara ne kadar çok yeni katılan eski takipçi var. Oh ohh yazın, güzel oluyor kalabalık

Selam canım bizim üç ayda toplam 1800 gr gibi bir sey ama doktor persentil tablosuna gör e fena değil dedi. Istersen sen de digum kilosunu yaz bakalim bi. Bir de üçüncü ay kilosunu
Canım 2915 gram doğdu. 1. Ay 1335 gr, 2. Ay 1550 gr, 3. Ay 500 gr aldı

Bizde de zeytinyağı ile geçmemişti, bir mantar kremi verdi doktor ve 5 günde geçti. Banyodan önce iyice yedirerek sürüp taradım yumuşak yumuşak bastirmadan. Kuruyken ya da tırnakla çıkartmayı denemeyin yazıyordu okuduğum yerlerde.

İnşallah tertemiz çıkacak hiçbir sorun olmayacak. Kulakları da 6. Aydan önce düzelir inşallah. Güzel haberlerle gel

Kendini zorladıysa kaçmıştır yazık ya kendine işkence ediyor rahatlayacak yaptırsa ama

Canım 2915 gram doğdu. 1. Ay 1335 gr, 2. Ay 1550 gr, 3. Ay 500 gr aldı
Çok iyi almış canım niye dert ediyorlar ki 3. Ay normal az kilo alması oğlum da 600 gr almıştı 3. Ay söyle bunları hiç almayan bile varmış de bu mama muhabbeti çok bunaltıyor vermek istemiyorsan verme yani ne bu ısrar anne sütü verdiğin için takdir etmeleri lazımken yaptıklarına bak

Oo maşallah :)
Kaç haftalık bebeğin?
Benimki 14 haftalık bacaklarıyla dönmeye çalışıyor ama daha beceremedik :)
Canım 7 ağustos doğum tarihi. Bizim de son 1 haftadır elimi uzatınca kendi kendine boynunu kaldırıp kalkmaya çalışıyordu falan bugün de bu oldu. Biraz hareketli olucak gibi, ayaklar falan da pek durmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…