2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Belirtisiz de dönebilir canım. Dikkatli olmak da fayda var.

Canım 2915 gram doğdu. 1. Ay 1335 gr, 2. Ay 1550 gr, 3. Ay 500 gr aldı
Üçüncü ayın sonunda yani 6300 gr olmuş.
Bak canım burdaki tabloya göre 2900 gr doğan bir bebek üçüncü ayda 4.7 gr olmalı ama senin bebeğin çok çok iyi alarak 6300 olmus. Yani kilo alımı gayet iyi. Ay bazında değil de ilk üç ay ortalama günlük alışına bakılıyor.

Eklentiler

• images (3).webp
    20 KB · Görüntüleme: 82
Canım ben de böyle bir tablo arıyordum. Teşekkürler.

Benim de aklımdaydı sormak. Görüşme nasıl geçti?

Canım 7 ağustos doğum tarihi. Bizim de son 1 haftadır elimi uzatınca kendi kendine boynunu kaldırıp kalkmaya çalışıyordu falan bugün de bu oldu. Biraz hareketli olucak gibi, ayaklar falan da pek durmuyor :)
Maşallah yaramaza benimki de kaldırmamızı çok seviyor ama sadece oyun halısında dönmeye çalışıyor,, hiiiç dönesi yok.. yüzüstü durmaktan da nefret ediyor :))) tam bir tembel :)))) Allah muhafaza 18 aylıkken şuraya “neden yürümüyor?” yazarsam şaşmayın :))

O baskıyı durdurmak için gerekirse yalan söyleyip çok almış bile derim ben canım, çok haklısın yani.. bu şekilde konuşulunca resmen sütün azaldığını hissediyordum ben büyükte,, cevap da veremedim o zamanlar nedense.. şimdi de “aç olabilir mi” dediklerinde kızmıyorum hiç. Ama “aç bu çocuk” dedikleri an gereken ne varsa kibar fakat net bir şekilde söylüyorum

Ah canım ah anlatamıyorum ki. Daha ne kadar alabilir diyorum kv çocukta potansiyel var daha çok alır diyor düşün artık

Kızlar bugün gündüz uykuları fena değil yazdım ya yazmaz olaydım bugün kızım fena halde coştu hiç uyumadı ağlama krizleri mızmızlıklar artık dayanamadım koydum kanguruya (çünkü bebek arabasında yatmıyor) bacaklarımın mecali kalmayana kadar geZdim yollarda deli gibi akşam babasıyla dayısı geldi verdim onlara uyuyor şimdi 3 saattir. Artık o ağladıkça bu şekilde içim kıyılıyor gaz ilacını değiştirmem gerekiyor belkide siZler ne kullandınız bugüne kadar ben sabsimpleks ve biogaia kullandım. Ne verirsem vereyim iyi gelmeyeceğini söyledi zaten doktor. Bunu size yazarken yine çığlık atmaya başladı mahalesef...

Aynen canım ben de sütüm yokmuş gibi hissediyorum o zamanda süt olsun diye fazla fazla yiyorum verdiğim kiloları geri almaya başladım psikolojim bozuldu. Anlatmaktan yoruldum artık doktor çok iyi mamaya gerek yok dedi dediğimde doktor ne biliyor kaç çocuk büyütmüş diyorlar hadi çık işin içinden.. Artık hiçbirşey demiyorum bugün halam aramış diyor ki fotoğraflarda zayıf görünüyor mama ver. Diyecek birşey bulamadım artık he tamam dedim geçtim. Çok doldum ya kusura bakma canım uzun uzun anlatıyorum. Görüşmem de iyi geçti pazartesi yazılı sınav var bakalım hayırlısı olur inşallah canım

CAnım en erken uyku eğitimi 4. Ayda veriliyor ben ilk oğlum için pınar sibirsky den eğitim almıştım şuanda 1100 tl fiyatı.

Bence kafanıza bişey takmayın gayet iyi çocuğunuz. Gerekirse A AysheDuru nun dediği gibi yap. Doğumumun 3. Gününde kv ile yaptığımız tartışma sonucu çok kötü günler geçirdim. O vardı yanımda aç kaldım eşimle tartışma yaşadım ve sonuç yeni gelen sütüm 10 gün içinde gitti çocuğumu emzire emzire tekrar geri geldi ama nafile çok az şuan. anne sütü + mama ile besliyorum. Niye böyle yapıyrlar anlamıyorum annelik konusunda kadının kadına yaptığı bu baskı inanılmaz acı veriyor bana

Aynı benim oğlum çok yavaş bi çocuk eller ayaklar hareketli ama dönme kafa tutma belirtisi yok bi elini yemek için yarım dönüyor o kadar :) yüzüstü en fazla 5 dk duruyor ağlıyor hemen yürümez yaşından önce o kesin :)

İyi şeyleri buraya yazmayarak çözmeye başla önce :) relactaz demişti biri ben kullanmadım pek gaz ilacı ama o aklımda kaldı

Mama veriyorum artk mı desen acaba mutlu olurlar mı o geldi aklıma :) veriyorum de bi kesin bak eli yüzü düzeldi kilo almaya başlamış derler sen de gerçeği söylersin susarlar belki :)

Allah yardımcınız olsun şifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…