Ben gaz için biogaia kullanıyorum cnm. Subsimpleks vs işe yaramıyor gibi hissediyorum çünkü. Hatta daha fazla karın ağrısı yaptı diye düşünüyorumKızlar bugün gündüz uykuları fena değil yazdım ya yazmaz olaydım bugün kızım fena halde coştu hiç uyumadı ağlama krizleri mızmızlıklar artık dayanamadım koydum kanguruya (çünkü bebek arabasında yatmıyor) bacaklarımın mecali kalmayana kadar geZdim yollarda deli gibi akşam babasıyla dayısı geldi verdim onlara uyuyor şimdi 3 saattir. Artık o ağladıkça bu şekilde içim kıyılıyor gaz ilacını değiştirmem gerekiyor belkide siZler ne kullandınız bugüne kadar ben sabsimpleks ve biogaia kullandım. Ne verirsem vereyim iyi gelmeyeceğini söyledi zaten doktor. Bunu size yazarken yine çığlık atmaya başladı mahalesef...
Aynen canım ben de sütüm yokmuş gibi hissediyorum o zamanda süt olsun diye fazla fazla yiyorum verdiğim kiloları geri almaya başladım psikolojim bozuldu. Anlatmaktan yoruldum artık doktor çok iyi mamaya gerek yok dedi dediğimde doktor ne biliyor kaç çocuk büyütmüş diyorlar hadi çık işin içinden.. Artık hiçbirşey demiyorum bugün halam aramış diyor ki fotoğraflarda zayıf görünüyor mama ver. Diyecek birşey bulamadım artık he tamam dedim geçtim. Çok doldum ya kusura bakma canım uzun uzun anlatıyorum. Görüşmem de iyi geçti pazartesi yazılı sınav var bakalım hayırlısı olur inşallah canım
Yok cnm ne kusuru.. normal dolman.. bir de onlar demeden sen mama versen ona da ayrı laf ederlerdi inan.. hayır bir de yenidoğan olsa neyse.. şimdi bebekler tam toparlanmışken sebepsiz yere mama vermenin manası yok ki.. benimki ameliyattayken eve mama aldık ne olur ne olmaz diye, ama ilkinde mamanın beni ne kadar yorduğunu bildikleri için evde annemler orada da eşimle ben o kadar yorulduk ki vermemek için... o stresle sürekli süt sağdım, dört kere Bakırköy’den eve süt getir dön yaptı eşim.. hani bir başlarsak gerisi gelir diye direndik.. mama vermek kolay sanıyorlar.. bir kere biberon bile anne sütü gibi olmuyor, birkaç saat yıkamasan kokmaya başlıyor.. çok daha dikkatli steril etmen lazım.. ayrıca mamasız uzun uyumamaya başlıyor çocuk.. bir yere giderken kaynamış soğumuş suyu ayrı, ölçeği ayrı taşırsın; çocuk aynı markaya alışır bulamazsan uyumaz, süresi geçti mi geçmedi mi diye huylanır çöpe basarsın, geçerse de kazayla bir kenarda unutursan kurtlanır şu bu.. saçmasapan şeyler... elbette muhallebi yedirmekten iyidir, sütü olmayan emziremeyen anneler için çok büyük nimet; ama öyle çok kolay iş de değil yani gerçekten.. laf olsun diye konuşuyorlar işte malesef,, kötü niyet yoktur elbette ama insan sıkılıyor tabi bir süre sonra.. yine de üzme kendini, bildiğin gibi devam et sen :) işin de hakkında hayırlısıysa kolaylıkla olsun inşallah cnm :)
“Kadının kadına yaptığı” diye başlayan o kadar çok cümlem var ki.. gerçekten ben de anlayamıyorum bu empati yoksunluğunuBence kafanıza bişey takmayın gayet iyi çocuğunuz. Gerekirse A AysheDuru nun dediği gibi yap. Doğumumun 3. Gününde kv ile yaptığımız tartışma sonucu çok kötü günler geçirdim. O vardı yanımda aç kaldım eşimle tartışma yaşadım ve sonuç yeni gelen sütüm 10 gün içinde gitti çocuğumu emzire emzire tekrar geri geldi ama nafile çok az şuan. anne sütü + mama ile besliyorum. Niye böyle yapıyrlar anlamıyorum annelik konusunda kadının kadına yaptığı bu baskı inanılmaz acı veriyor bana
:))) uslu olsunlar diye çok mu dua ettik acaba :)) Doktor da inadına yüzüstü tutun dedi bu arada yaAynı benim oğlum çok yavaş bi çocuk eller ayaklar hareketli ama dönme kafa tutma belirtisi yok bi elini yemek için yarım dönüyor o kadar :) yüzüstü en fazla 5 dk duruyor ağlıyor hemen yürümez yaşından önce o kesin :)