2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tok olduğu için öyle yapıyordur açken denedinmi

Günaydın bu arada servise beş dakka kala uyandık nasıl hazırlayıp dışarı çıkardım çocuğu bilmiyorum

Öksürük,ateş bunlar belirti ama burun tıkanıklığı ciddi boyuta ulaştıysa ciğerlere inip inmediğini doktor kontrol etse iyi olur. Erken teşhis iyidir.

en son gece 1 gibi temizledik burnunu. sonra uyudu. az once de uyandi emzirdim. o hırıl hırıl ses yok. uyudu simdi. yanina gidip kontrol ediyorum. sessiz uyuyor. tıkanık olsa uyurken bi ses gelirdi sanirim,degil mi???

biraz daha gozlemleyim,olmazsa ogleden sonra gideriz. sagolun kizlar. hicbir bebek hasta olmasin

Evininhatunu

Gözle tabi, ses yoksa büyük ihtimal bişey yoktur.Uyusun iyileşsin bebişcik.Yattığı odadan uyandırmadan çıkarıp, odasını havalandırsan iyi olur.

sabah 9dan bu saate kadar sadece 3.5 saat uyuyan bebe
ve hala uyumuyor

Biz de kabus bi gece daha bitirdik cok sukur.Hala da devam mizmizligimiz gunduz 3 saat uyudu diye butun gece oturduk.Emerken uyuyo en azindan gece diyodum cildirdi yine..Ah ah en son kalktim oynastik aglmasin bari diye :) Gecmis olsun emire bu arada acilmistir burnu ses yoksa .

Dün akşam çok korktum arkadaşlar,burdan sizinle de paylaşmak istedim. 2 gündür yavrumda mızmızlık,az uyuma,devamlı kucağımda olmak isteği,sinirli sinirli emme vardı. Bende atak haftası diye normal gördüm. Dün akşam yine sinirli sinirli emmeye başladı sonra durdu bende oğlum yavrum diye onla konuşurken birden hapşırdı,ağzından hapşırıkla bir damla kan geldi.Yanımda eşimde vardı ben panik oldum eşim aldı ne oluyor diye baktı. Hemen ağzının içine temiz bezle kontrol ettik,dişten mi diye yok,göğsümün ucuna baktım kan yok. Doktoruna ulaştık, genel sağlık durumu iyiyse,göğüs kanamıştır farkedilmeyebilir, panik yapmayın dedi. Ondan sonra rahatladım. Dün sabaha kadar kalktım baktım. Birşeyi yoktu. Ama o kanı görünce birden, aklımı kaçırıcam sandım. Bebeklerinizi bişey olmasın,sağlıklı büyüsünler. O ğöğsümü iyileşene kadar sağıp vericem. Göğsü çok yanan acıyan arkadaşlar sizde arada kontrol edin.

Geçmiş olsun insan korkar ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…