Biran gözümün önüne geldi de bende çok korkardım. Neyse ki göğüsten geliyormuş buna şükür canımDün akşam çok korktum arkadaşlar,burdan sizinle de paylaşmak istedim. 2 gündür yavrumda mızmızlık,az uyuma,devamlı kucağımda olmak isteği,sinirli sinirli emme vardı. Bende atak haftası diye normal gördüm. Dün akşam yine sinirli sinirli emmeye başladı sonra durdu bende oğlum yavrum diye onla konuşurken birden hapşırdı,ağzından hapşırıkla bir damla kan geldi.Yanımda eşimde vardı ben panik oldum eşim aldı ne oluyor diye baktı. Hemen ağzının içine temiz bezle kontrol ettik,dişten mi diye yok,göğsümün ucuna baktım kan yok. Doktoruna ulaştık, genel sağlık durumu iyiyse,göğüs kanamıştır farkedilmeyebilir, panik yapmayın dedi. Ondan sonra rahatladım. Dün sabaha kadar kalktım baktım. Birşeyi yoktu. Ama o kanı görünce birden, aklımı kaçırıcam sandım. Bebeklerinizi bişey olmasın,sağlıklı büyüsünler. O ğöğsümü iyileşene kadar sağıp vericem. Göğsü çok yanan acıyan arkadaşlar sizde arada kontrol edin.
Ya sallamadan nasıl uyuyor yattığı gibi uyudu mu yani :) benim için rüya gibi :)Günaydın kızlar çok şükür bugüne iyi başladım dün misafirim vardı sagolsunlar baya konuşan insanlarKerem onların yanında neredeyse hiç uyumadi saat 7den gece 1e kadar sadece yarim saat kestirdi. 1de emzirip yatırdım ve ilk defa gece uykusuna sallanmadan geçti ve asıl bomba az önce uyandı :) demek ki iyice yorulunca iyi uyuyor benim minnosum
Benim yiğitte aynen öyle. Var bu yiğitlerde bişey :) olsun dönerler elbet. Ben bu ara yüz üstü yatırıp ayaklarının altından ellerimi sabitliyorum oda ayağıyla kendini ittire ittire ilerliyor uzağa da oyuncağını koyuyorum ulaşınca aferinn deyip kaldırıyorum :)Kızlar yiğit devamlı konuşmak istiyor sesli gülüyor agu falan diyor el kol cok hateketli ama dönme gibi birşey yok ellerini ağzına götyr emiyor
Aynen benim için de rüya gibiydi oturup aglicaktim 4 aydır ilk defa oluyor çünküYa sallamadan nasıl uyuyor yattığı gibi uyudu mu yani :) benim için rüya gibi :)
Allah korusun herkes artık kendini kurtarır bişey olmaz diyor ama tedbiri bırakmamak lazım daha küçüklerYa kizlar bugün bebegim komple battaniyeyi basina gecirmisti, aglamasina kosup hemen cikardim ama resmen nefes nefeseydi. Cok korktum. Kesinlikle kendilerini kurtardi deyip tedbirsiz davranmayalim ya sesi ciliz ciksa da duymasaydim diye üzülüyorum hala.
Maşallah diyelim bi kocaman :) inşallah böyle devam eder rahat edersin sendeAynen benim için de rüya gibiydi oturup aglicaktim 4 aydır ilk defa oluyor çünküemerken uyudu yerine koyunca da uyanmadi :)
Evet mclaren çok pahalı geldi ya. Chicco olabilir. Onun da yorumlarda on tekerleği sorunlu demişlerMclaren chicco biri daha sormuştu bunlar söylenmişti
Evet o bayağı pahalı ama güzelmişEvet mclaren çok pahalı geldi ya. Chicco olabilir. Onun da yorumlarda on tekerleği sorunlu demişler
Bakayım bi onlara ya gidip denemek lazım aslında ama vakit yokEvet o bayağı pahalı ama güzelmiş
Yoyko casual benetto tarzı olur mu yatıyor oturma pozisyonu oluyor ama ağır gibi baston sayılmaz pek
Kraft Mist kullaniyoruz Tente si dışında cok memnunum hafif çok küçük katlanıyor. Tente uzun olsa daha iyi olurdu sadece.Tek başına çok rahat kullanıyorum.Ama travel olarak almıştık. Ayriyeten satılıyor mu bilmiyorumSayın Kulüp;
Baston puset arıyorum.
Yatar olması lazım.
Tavsiyelerinize açığım.
Evet canim kullanabilirsinkizlar serumu gece acmistik. icinde biraz var. 24 saat icinde kullanabiliyorduk sanirim. dogru mu?
Sağ ol buna da bi bakayım tentesi ile ilgili problem nedirKraft Mist kullaniyoruz Tente si dışında cok memnunum hafif çok küçük katlanıyor. Tente uzun olsa daha iyi olurdu sadece.Tek başına çok rahat kullanıyorum.Ama travel olarak almıştık. Ayriyeten satılıyor mu bilmiyorum
Evet canim kullanabilirsin
Yakın gordüklerinden kendilerini müdahale etmeye hakki var gibi zannediyorlar herhalde. Ama aslinda dedigin gibi buradaki üslup olmalı normal hayatta da öneri ve bilgi aktatımi olarak kalmalı.Ben de öyleyim cnm.. kırmadan çözmeye çalışıyorum ufak çatışmaları.. laf ağızdan çıktıktan sonra telafisi çok zor çünkü. Bir de mesela bakıcı bile karışıyor diyorum kendime.. sürekli yorum yapıyor, aman şuna çok dikkat et desem “dört çocuk büyüttüm sen hiç korkma” diyor.. demek ki yorum yapmadan durmak zor, ister istemez fikir beyan ediyorlar diye düşünmeye çalışıyorum :) keşke bizim burada kullandığımız dili kullanarak konuşsalar, o zaman biz de daha çok saygı duyarız aslında ama tutamıyorlar kendilerini işte :)))
Bende gectigimiz hafta oldum geceden anladim olacagımı sütüm azaldı hemde mevlut günümüzdü neyse ki kavurma yetisti imdadıma aksama normal seviyeye geldigini hissettim sütün.Adet oldum doğa sabahtan beri mızır mızır süt mü azaldı acaba diyorum adet olunca azalma yaşayan oldumu hiç ne önerirsiniz
Maşallah humiş kızimiza benimki tembellikte diz boyu yan döndügünü bile görmedimOo maşallah :)
Kaç haftalık bebeğin?
Benimki 14 haftalık bacaklarıyla dönmeye çalışıyor ama daha beceremedik :)
Bende bir gun sevinsem üc gun surünüyorum. Yok yani gece ilk defa 3 saat uyudu dedim diye saat başı kalkmak nedir yani kimin gozu kalmıs olabilir ki bence buradaki coğu bizden iyi durumda.Kızlar bugün gündüz uykuları fena değil yazdım ya yazmaz olaydım bugün kızım fena halde coştu hiç uyumadı ağlama krizleri mızmızlıklar artık dayanamadım koydum kanguruya (çünkü bebek arabasında yatmıyor) bacaklarımın mecali kalmayana kadar geZdim yollarda deli gibi akşam babasıyla dayısı geldi verdim onlara uyuyor şimdi 3 saattir. Artık o ağladıkça bu şekilde içim kıyılıyor gaz ilacını değiştirmem gerekiyor belkide siZler ne kullandınız bugüne kadar ben sabsimpleks ve biogaia kullandım. Ne verirsem vereyim iyi gelmeyeceğini söyledi zaten doktor. Bunu size yazarken yine çığlık atmaya başladı mahalesef...
Sabrının sonucunda istedigin gigi olacak canim inanıyorum kaç ay sonra emmeye baslayan bebekler varmış seninkız da bence niyetlendi gibi. Arkadaşların dedigi gibi acken dene bu aralar hadi hayırlısıKızlar bugün karnı tokken mememi verdim.elini emmek istiyodu.yasak olduğu için meme verdim.
Diliyle yaladı oynadı güldü.emer gibi yaptı.her emdiğinde ya öğürdü yada birden başını çekti sanki ağzına ekşi bişeyler gelmiş gibi.
Sağdığım sütün ısısına bakmak için bileğime damlattığımda tadı normal gayet tatlı.ama bu çocuk niye böyle yapıyo anlamadım.
Mememin tadımı bozuk diye memeyi bile yalamışlığım var ama herşey çok normal :)
Bu elde sallama olayıda çok yordu beni.
Ayakta sallanmakta istemiyor.onun gibi hızlı olmadığı için sanırım.
Ben bu çocuğu nasıl başka türlü uyutucam bilmiyorum.mis gibi uyuyan çocuk ne hale geldi.biraz iyileşsindr uyku eğitimini araştırıcam.
Rabbim birdaha böyle sahneler yaşatmasın gećmiş olsun ya insan kendinde okunca dayanıyor da evlada hiç birsey konduramıyor.Dün akşam çok korktum arkadaşlar,burdan sizinle de paylaşmak istedim. 2 gündür yavrumda mızmızlık,az uyuma,devamlı kucağımda olmak isteği,sinirli sinirli emme vardı. Bende atak haftası diye normal gördüm. Dün akşam yine sinirli sinirli emmeye başladı sonra durdu bende oğlum yavrum diye onla konuşurken birden hapşırdı,ağzından hapşırıkla bir damla kan geldi.Yanımda eşimde vardı ben panik oldum eşim aldı ne oluyor diye baktı. Hemen ağzının içine temiz bezle kontrol ettik,dişten mi diye yok,göğsümün ucuna baktım kan yok. Doktoruna ulaştık, genel sağlık durumu iyiyse,göğüs kanamıştır farkedilmeyebilir, panik yapmayın dedi. Ondan sonra rahatladım. Dün sabaha kadar kalktım baktım. Birşeyi yoktu. Ama o kanı görünce birden, aklımı kaçırıcam sandım. Bebeklerinizi bişey olmasın,sağlıklı büyüsünler. O ğöğsümü iyileşene kadar sağıp vericem. Göğsü çok yanan acıyan arkadaşlar sizde arada kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?