2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet mclaren çok pahalı geldi ya. Chicco olabilir. Onun da yorumlarda on tekerleği sorunlu demişler
Ben chicco kullanıyorum, İstanbul da çok sık kullanamıyorum çünkü heryer yokuş, ana kucağı daha rahat şu sıralar ama alış veriş merkezlerinde kullanıyoruz ve tekerlekleri çok rahat gidiyor.

Kızlar bu ağız suyu işini napacagiz ya yeni giydiriyorum 10 dk sonra önü sırılsıklam. Her seferinde degistirmek olmuyor tüm gün. E öyle bıraksam tam göğüs bölgesi ev ne kdar sıcak olursa olsun usutebilir. Önlük takmaya da kiyamiyorum rahat edemiyor yatarken falan gibi geliyor zaten boynu yok hala bi çözüm bulamadım bu meseleye

Önlük canım tek çare ben önlük takıyorum

Sağol canım.valla bu aralar çok yıprandım.
Mikrop kapmasın diye eve kapandık.
Bütün gün karnını doyur,elde salla uyut,süt sağ,iş yap,uyansın tekrar doyur,oynat,salla...derken aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum.
Biraz iyileşsin gezmelere gidelim kafamızı dağıtalım diyorum.
Huyuda değişti mız mızlanıyo ağlamasın dikişleri zarar görmesin derken iyice nazlı oldu.bugünlerde geçicek diye sabrediyorum bakalım..

gogus kismina bez gibi ince havlu gibi bir sey koy. gogsu usumez. kiyafeti de kendi kendine kurur.

108 gundur her gun defalarca ayni seyleri yapiyoruz. hayatimiz ayni odada geciyor. gece de gec uyuyunca artik yorgunluktan ve boyun agrisindan sabrim baya azalmis oluyor.

Aynı şeyi bende yaşıyorum ağzına alır almaz ögürüyo. Silikon uçla emzirmeye uğraşıyorum onu da ilk başta emzik sanıyor galiba aliyor iki çekiyor bırakıyor. Sanırım biberoncu oldukları için memeyi aldıklarında değişik geliyor oguruyorlar

Bizde bu ara hep evdeyiz çünku heryer hastalık salgın dediğin gibi ayni seyleri tekrar yapa yapa yoruluyoruz. Tabiki gecicek düzene girecek iyileşecek ama sen yıprandıgınla kalma kendine vakit ayır. Evin icinde bile olsa ben bir saat esime veriyorum acıkmadıkca getirme yanıma diyorum kapımı kapatıp kitabımdi kahvemdi ya da sosyal medya bile olabilir vakit geciriyorum. Uzun zamandir konusmadigım bir arkadaşım ariyorum uzun uzun muhabbet ediyorum. Olmadı gece onu artik uyutabildiğimiz zaman ki uyuyup uyumadıgı hic belli olmuyor esimle açıyoruz bir film hepsini izleyemesekte 50 kez bölünse de kafa dağıtıyoruz. Kesinlikle annenin mutluluğu bebegine yansiyor. Anne olarak zaten bebeklerimizin varlıgıyla bile mutlu oluyoruz ki tüp bebek annelerinin her anı şükür tabi ama insan olarak da kafa dinlemeye sosyalliğe paylasıma ihtiyacımız var.

Mutella fazla muhabbetimiz yok ama iyi bir okurum ve yazılarını özledim. Arada bir günaydınını alırız kızın musade ederse

Ben fular kullaniyorum canim surekli kiyafet deistirmekten iyidir

Canım ben flar önlüklerden takıyorum mecburen dediğin gibi tam göğüs bölgesi. Hem şık duruyor hemde bence almila rahatsız olmuyor. Öteki önlükleri hiç sevmiyorum zaten ben ama zamanla kullanacağız mecburen

Bende deneyim bkm cnn

Ben ettim valla eltimin oğlu çok hareketli hamilelik boyunca uslu olsun böyle hareketli olmasın geç yürüsün dedim bayağı da etmişim ya şimdi hatırladım :)
Ben de çok ettim :))) karnımda da tembeldi zaten,, dedim bu tekmelemiyor fazla diye de ısrarla yok sen hissetmiyorsundur dediler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…