2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Önlük takmiyorsan benim önlük sevmeyen kızımda bir çare var. 0-3 aylık askılı body'lerinin askılı kısmını katlayıp yakasından içeri sokuyorum. Kalan kısmını da dışarıdan esofmaninin içine sokuşturuyorum. Kıyafet gibi hissettiği için rahatsız olmuyor ve teniyle arada 5 kat kumaş oluyor.

Bu iyiymiş, ben de deneyeyim. Felaket durumdayız. Önlüğe de deliriyor.. yemeğe çalışıyor, çıkarmaya çalışıyor falan

Çok geçmiş olsun ya,, aklı çıkar insanın tabi

Aa maşallah:)daha önce yarım dönme filan yapmış mıydı? Kaç aylık oldu şimdi.

Benm eşim tarafı da 1 yaş 3 ayda filan yürürmüş:) benm yeğenimin biri 10.ayında yürüdü maşallah benm oğlan da tembel ortasını bulursak iyi :)

@Mutella ana drucilla nerdesiniz nasılsınız bir ses verin
burdaaaaa ben iyiyim. ara sira ancak okumaya vakit bulabiliyorum ben ya. baristan firsat bulursam yemekti temizlikti bunlarla ugrasiyorum. o yuzden eskisi gibi firsat bulamiyorum foruma bakmaya. e malum artik emme sureleri de epey kisaldi :)
hatirladigin icin mutlu oldum ayrica tesekkur ederim canim sen nasilsin hersey yolunda mi?

Kızlar ya ben 40 im çıktıktan 2 hafta sonra 11 ekim de hasta oldum 11 kasımda yine oldum gayet düzenli gidiyordu ama bugün tekrar hasta oldum sizce normal mi ??

Merhaba arkadaşlar. Bugün 3 ay kontrolüne gittik hemşire fontoneli yani bıngıldağı küçülmeye başlamış dedi. Zaten çok büyük bir bingildakla doğmadı kizim. Ilk başlarda biraz tedirgin olmuştum doktor her cocuk farklıdır. Ilk 3 ay içinde kazanmazsa sıkıntı yok dedi normali de 1 buçuk yasa kadar kapamasıymış. Daviti de gun asiri kullanmamizi soyledi.Sizin bebeklerinizin 3. Ayında bıngıldak ölçüleri ve kafa genişliği kaç santimdi paylasirsaniz sevinirim.

Bir de benim bebeğinin elleri ve ayakları Çok terliyor bugün onu da sordum d vitamini eksikliğinden olabilir davit ı her gün kullanmayı ihmal etme dedi. Bu durumda ben napicam acaba şaşırdım kaldim

Kızlar ya ben 40 im çıktıktan 2 hafta sonra 11 ekim de hasta oldum 11 kasımda yine oldum gayet düzenli gidiyordu ama bugün tekrar hasta oldum sizce normal mi ??
canım bende reglı oldum 16 kasımda oldum bitti . 27 kasımda yine oldum ve devam edıyor, emzirdiğimiz için olabılırmiş .

Benm eşim tarafı da 1 yaş 3 ayda filan yürürmüş:) benm yeğenimin biri 10.ayında yürüdü maşallah benm oğlan da tembel ortasını bulursak iyi :)
Bence de cnm, bir yaşında yürüseler çok ideal sanki. Ayşe de aynen 15 aylıkken yürüdü. Ama yürüteç hoppala yasaktı,, yürüme olayını tamamen kendisine bırakıcaksınız dedi doktor. Haliyle gel gel demek dışında hiç desteklemedik. Bakalım Duru da ona mı çekti :)

Ben de tık yok henüz :))

Bence bundan sonra fazla tedirgin olmana gerek yok bıngıldak için cnm. 3. Ay ölçülerini tam hatırlayamıyorum ben ama sanırım kafası 40 cm di.

Rica ederim benim için forumun demirbaşlarındansın gözler arıyor :) bizde iyiyz çok şükür herşey yolunda :)

Ben bıngıldak la devit-3 alakası olduğunu düşünmüyorum kötü bir örnek belki ama arkadaşıma kızının bıngıldağı erken kapandı diye devit-3 kestiler ve çocuk parantez bacak oldu edken farkedildi allahtan devit-3 takviyesi yaptılar baya düzeldi şu anda sağlık ocağı değilde doktora sorsan sanki daha iyi olur

3.aydan sonra kapanmaya başlaması normal diye biliyorum. Benim kızımın bıngıldağı 2x1, kafa ölçüsü 40 tı canın

Merhaba 3. ayda kapanmaya başlaması sıkıntı yaratmaz diye biliyorum ama bence sağlık ocağında değil de doktoruna danış. Farklı bir takviye yapılıyordu sanırım bu durumda ve d vitamini bazen tamamen kesilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…