2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ebebekten alıyorm ben salya ve kusmuğa iyi oluyor hem şık hem önlük gibi büyük değil. Üçgen fular gibi duruyo

Icine muslin koyuyorum ben

3.ay kontrolumuzde kapanmaya baslamis ddedi dr 4,5 aylikken gittik kapanmak uzere dedi kapandi gibi biseymis yani.Dedim bi sıķıntı olur mu napmamiz gerekiyo ? Kafa kemikleri acik bi sorun yok d vitamini kullanmaya devam dedi.

Kabayi yazmıştım şimdi incede sıra sanırım.
Bu arada bunlar calintidir. Montessoridunyasi diye bir siteden çalıyorum. link verince okunmuyor sanki

Eklentiler

• Screenshot_20171202-121824.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 81
Hanımlar biz yine hastanelik olduk bu arada aile içi virüs,, bir tur daha döndürmüşüz Duru’nunki atak yapmış, tekrar buhar tedavisi vs,, Ayşe’nin ciğer temiz ama onun da yukarıda sıkıntı var, aynen şuruplara devam.. geçen ay antibiyotik aldıkları için şu an bir anlamı olmaz diye onu vermedi Allahtan üşütüyor olabilir miyim dedim (artık bunu bile sordum yani) ama alakası yokmuş... çok da emiyor dedim, emmese bu tablo böyle olmazdı zaten dedi,, hastayken yıkayabilir miyim dedim kafasını yıkama dedi özetle yine fenayız yani bakamadım eski sayfalara fazla, sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi? ofelyam Minecim siz nasıl oldunuz kuzum??

Günaydın teşekkür ederim eskisi kadar vakit ayıramıyorum/ayırmıyorum canım ama arada gelirim tabi. Şaşırdım doğrusu fark etmene :) nasılsın?
Bir ara devamlı yazilarina denk gelince ve beğendiği noktalar olunca insanın gozü arıyor. Kızım yine tıkanıyor balgam kusuyor o iyi olunca bende iyi olacam. Sen nasılsın?

Tekrar ćok geçmiş olsun ya niye nüksetti simdi iyileşmiştiniz oysaki. Biz de fenayız bu gece sabahladık suan iyi gibi ama cok huysuz. Bu cigere inme olayı nasil belli oluyor steteskop dısında. Mesela arada sarı lastikimsi sumük cekiyorum o derinden geldiğinin belirtisi mi?

Kızlar oğlum bir hafta içerisinde üç kez kanlı kaka yapti.doktor süt alerjisi olabilir deyip süt diyeti yapmamı istedi. Bu durum bir kaç kişide daha vardı diye hatırlıyorum diyet ise yaradı mi sizde

Kızlar oğlum bir hafta içerisinde üç kez kanlı kaka yapti.doktor süt alerjisi olabilir deyip süt diyeti yapmamı istedi. Bu durum bir kaç kişide daha vardı diye hatırlıyorum diyet ise yaradı mi sizde
Canım benim oğlumun kakası mukusluydu, diyetteyim 17 gündür. Doktor süt ürünleriyle başlattı ama ben belki başka şeylere de alerjisi vardır hemen düzelsin diye geniş tuttum diyetin içeriğini. 5-6 gündür mukus epey azaldı, hatta çoğu bezinde yok bile ama ishal devam ediyor hala, yine de olumluymuş mukusun bitmesi. Buna bakarak işe yarıyor diyebilirim. Sizinki de eğer gerçekten alerjiyse ve sadece süt ürünlerine alerjisi varsa diyet yaptığında geçer tabi ki. En az 3 hafta kesinlikle süt ürünü tüketmezsen işe yarayıp yaramadığı belli olur canım, geçmiş olsun.

Bir ara devamlı yazilarina denk gelince ve beğendiği noktalar olunca insanın gozü arıyor. Kızım yine tıkanıyor balgam kusuyor o iyi olunca bende iyi olacam. Sen nasılsın?
Anladım :)
Ya çok geçmiş olsun, kussun ya başka türlü nasıl atacak kuzucuk, ben de ipek hastayken kusunca seviniyordum. Tıkanıklık için yatağını yükselttin mi? Soğan işe yarıyor muydu sizde? Bizde baya işe yarıyor. Başka neler yapıyorsun tıkanıklık için? Bilmediğim şeyler vardır belki senin yaptığın, öğreneyim.

Gecmis olsun ya duzelsinler de rahatlasinlar artik

Bizimde civik ve kirmizi noktalar vardi (kan gibi de degil anlamadim) tahlil yaptirdik bisey cikmadi ama diyet onerdi doktorda 5 gundur yapiyorum bi fark yok simdilik ama 3 hafta yapmak lazimmis anlamak icin.

Ya neler yiyip iciyosun ben sastim ne yicegimi ya.ekmekbyumurta yiyor musun mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…