2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar oğlum bir hafta içerisinde üç kez kanlı kaka yapti.doktor süt alerjisi olabilir deyip süt diyeti yapmamı istedi. Bu durum bir kaç kişide daha vardı diye hatırlıyorum diyet ise yaradı mi sizde
Az önce yazdım da çocuk ağlıyor diye hızlı hızlı yazdım çıktım soyleyemedim. Geçmiş olsun.

Size de geçmiş olsun çok göğsü dinlerken anlıyor ama zaten nefes alışından da çok belliydi cnm. Sırtına elini koyunca bile anlıyorsun hırıltıyı sümükten anlaşılır mı onu bilmiyorum ama o boyuttaysa götür bence doktora. Ben sabahı bekleyemedim, gece dört gibi acile gittik.. sabah da içimiz rahat etmediği için kendi doktorumuza götürdük. Zaten bu gece aşırı kötüleşirdi herhalde gitmesek ,, şimdi bile rahat değil çocuk uyanıkken

Saol cnm,, inşallah

Anladım cnm,keske baska bi cözüm olsaydı ama sıkma canını... gecti gitti.

Cok gecmis olsun,böyle yazıları yemin ederim gerilim filmi edasıyla okuyorum resmen. Cok sükür ki,ciddi bisey değilmiş.Insanın aklı cıkıyor ya...

Önlükten baska care bulamadım ben :)

Çok geçmiş olsun cnm ya,kıyamam ben size... bir de biri olunca ondan ona ondan ona tekrarlayıp duruyor.
Ayse okula gidiyor mu? Onunla alakası olabilir mi acaba? Genelde okula giden kardeslerden cok geciyor ya,aklıma o geldi yani.

Ben bıngıldak ölcüsünü bilmiyorum he,öyle bisey de mi var,dr her gittigimizde kontrol ediyor iyi diyor.bu arada 3.ay kontrolünde sanrım 40.6 ydı. Bu arada bnmkininde elleri deil de ayakları cok terliyor ben ayaklı tulumun icine corap giydiriyorm ondan diyordum kendi kendime.demek d vitamini eksikliğiyle alakalı olabilirmis.bu gittgimde her 2 konuyu da soracagım bende.

Rica ederim benim için forumun demirbaşlarındansın gözler arıyor :) bizde iyiyz çok şükür herşey yolunda :)
tesekkur ederim canim
bugun doktora gittik. 7575 gr 64.5 cm olmus baris. carsamba gunu de asilari var. asilardan sonra da sunnet dusunuyoruz. sunnetten sonra da uyku egitimi zamani artik. bizi zorlu bi surec bekliyor.

Garantilemek için 3 yapsak mı :)))

HAnde senmi yazıyorsun bunu ayyy 2 ile zor başa çıkıyorız hatta bazen çıkamıyoruz 3 te artık takarız hunileri

tesekkur ederim canim
bugun doktora gittik. 7575 gr 64.5 cm olmus baris. carsamba gunu de asilari var. asilardan sonra da sunnet dusunuyoruz. sunnetten sonra da uyku egitimi zamani artik. bizi zorlu bi surec bekliyor.

Canım maşallaj bebişine çok güzel büyümüş. Bizde bu ay 3.5 ay civarı sünnet yaptıracağız 4.5 -5 ayllıkken bende uyku eğitimi vereceğim allah nasip ederse.

FarahFarah B bursa_83 S Sevgi2candan
Benim gibi olanlarda varmış demekki.
Ama bu şekilde çarşafla sallayarak uyutmak çok zoruma gidiyor artık.
Zoruma gidiyo diyorum çünkü benim isteğim dışında alıştırıldı bu çocuk.
Başından beri sallamadan uyutmaya çalıştım çocuğu.verdim emziği ağzında hiç beni istemedi.beşiğinde kendi kendine uyudu.
Hastanede çok ağlayınca annem getirin battaniyede sallayalım dedi.
Eve çıkınca eşim hep böyle sallamak istedi.yeterki ağlamasın diye.
Çocuk şuan ordan kaldırınca bile uyanıyo.
Eve duvardan duvara beşik yapıcaz nerdeyse.
Ve bu şekilde sallarken sinirden gözlerim doluyo.ayakta sallamaya razıydım ama bu şekilde sallamak çok zor.kollarım ağrıyo.
Bunu alıştıran eşim gece dönüyo bi tarafını yatıyo.
Herşeyi geçtim bu sistem beni eve mahkum etti.doktora gidicem diyelim.çocuğun uykusu geldi.hastanenin ortasında battaniteylemi sallıcam.
Bi avmye parka misafirliğe vs gittiğimizde nasıl uyutucam ben bu çocuğu.
Bütün gün bunları düşünüyorum daha çok sinirleniyorum.

Bu sallamadan nasıl vazgeçiricem.ne şekilde uyutmam lazım bilen varsa yazsın.

Kızlar selam hepinize artık yazamıyorum sık sık malum iki çocuklu her zaman fırsatım olmuyor. Ama sizi okumaya çalışıyorum. Bebekleri hasta olan arkadaşlarıma hepinizin bebeklerime allah şifa versin inşallah.Bizdede büyük hasta o yüzden. Bu hafta eşimde hep şehir dışındaydı iş için bıgünde öyle bugün şimdi oturabildim çocuklar uyudufa.

Kuzucuk Lara bol şifa versin Allah. Anneciklere de sabır tabi.ya benim kızımın da ayakları çok terliyor ben hiç sebebinin d vitamini eksikliği olduğunu düşünmemiştimaslinda düzenli şekilde veriyorum ama niye oluyor acaba.gun içinde 3-4defa çorap değiştiriyorum ıslak gibi olduğu için üşür diye. 4ay kontrolü için gidince ben de sorayım bari neden olduğunu. Kafama taktım bak şimdi

Çok geçmiş olsun bu hastalık habire tekrar edicekse yandık oğlum 10 gündür hiril hiril o kadar ilaca rağmen (

Yok canım ben de bayağı trajik bi durumdayım şu anda. Yumurta yasak, ekmeği de ben tüketmiyordum zaten, sabahları çok sınırlı seçenek oluyor o yüzden.
Patates türevleri, zeytin ve yeşillik salatası yiyorum sabahları genelde. Nohut, fasulye, karabuğday unlarından kraker gibi bi şey yapıyorum. Bir de patates, havuç, pırasa ya da hangi sebzeyi bulursam rendeleyip mücver haline getiriyorum( yumurta yok tabi, un, su ve zeytinyağı var sadece) fırında pişiriyorum, sabahları çok rahat oluyor çayla.
Akşamları da baklagiller ve sebze yiyorum işte. Bunlar da hep gaz yapan şeyler ama aç kalmaktansa mecbur yiyorum:)
Senin diyetinde neler yasak? Sadece süt ürünleri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…