- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Az önce yazdım da çocuk ağlıyor diye hızlı hızlı yazdım çıktım soyleyemedim. Geçmiş olsun.Kızlar oğlum bir hafta içerisinde üç kez kanlı kaka yapti.doktor süt alerjisi olabilir deyip süt diyeti yapmamı istedi. Bu durum bir kaç kişide daha vardı diye hatırlıyorum diyet ise yaradı mi sizde
Size de geçmiş olsun çokTekrar ćok geçmiş olsun ya niye nüksetti simdi iyileşmiştiniz oysaki. Biz de fenayız bu gece sabahladık suan iyi gibi ama cok huysuz. Bu cigere inme olayı nasil belli oluyor steteskop dısında. Mesela arada sarı lastikimsi sumük cekiyorum o derinden geldiğinin belirtisi mi?
Saol cnm,, inşallahGecmis olsun ya duzelsinler de rahatlasinlar artik
Bizimde civik ve kirmizi noktalar vardi (kan gibi de degil anlamadim) tahlil yaptirdik bisey cikmadi ama diyet onerdi doktorda 5 gundur yapiyorum bi fark yok simdilik ama 3 hafta yapmak lazimmis anlamak icin.
Ya neler yiyip iciyosun ben sastim ne yicegimi ya.ekmekbyumurta yiyor musun mesela ?
Garantilemek için 3 yapsak mı :)))ilk bebegi kucukken ikincisini yapan analara helal olsun. valla cennetliksiniz.
O akşam eşim kv ye bebekle sen de gitsen, Efe annesinden ayrılmasın, görüşmeden önce emer sen de ilgilenirsin diye annesinden rica etti. Kv nin cevabı: çocuk yollarda perişan olur, getirin bana ben pirinci kaynatıp suyunu süzüp içiririm ona dediTabi ben istemedim. Kuzum gece 12ye kadar uyumadı ve sürekli memedeydi. Daha sonra sütü sağdım ama 10cc zor çıktı, gecede aynı şekildeEve mama sokmak istemediğimden Babannem buğday nişastasını sütle, suyla durultup mama hazırladı maalesef onu verdik canım
BAna günde 2 demisti,tahris olut yoksa dediemirin burnu tikandi. serumla gunde kac kez cekebiliriz kizlar? fazlasinin bi sakincasi var mi?
Dün akşam çok korktum arkadaşlar,burdan sizinle de paylaşmak istedim. 2 gündür yavrumda mızmızlık,az uyuma,devamlı kucağımda olmak isteği,sinirli sinirli emme vardı. Bende atak haftası diye normal gördüm. Dün akşam yine sinirli sinirli emmeye başladı sonra durdu bende oğlum yavrum diye onla konuşurken birden hapşırdı,ağzından hapşırıkla bir damla kan geldi.Yanımda eşimde vardı ben panik oldum eşim aldı ne oluyor diye baktı. Hemen ağzının içine temiz bezle kontrol ettik,dişten mi diye yok,göğsümün ucuna baktım kan yok. Doktoruna ulaştık, genel sağlık durumu iyiyse,göğüs kanamıştır farkedilmeyebilir, panik yapmayın dedi. Ondan sonra rahatladım. Dün sabaha kadar kalktım baktım. Birşeyi yoktu. Ama o kanı görünce birden, aklımı kaçırıcam sandım. Bebeklerinizi bişey olmasın,sağlıklı büyüsünler. O ğöğsümü iyileşene kadar sağıp vericem. Göğsü çok yanan acıyan arkadaşlar sizde arada kontrol edin.
Kızlar bu ağız suyu işini napacagiz ya yeni giydiriyorum 10 dk sonra önü sırılsıklam. Her seferinde degistirmek olmuyor tüm gün. E öyle bıraksam tam göğüs bölgesi ev ne kdar sıcak olursa olsun usutebilir. Önlük takmaya da kiyamiyorum rahat edemiyor yatarken falan gibi geliyor zaten boynu yokhala bi çözüm bulamadım bu meseleye
Hanımlar biz yine hastanelik olduk bu aradaaile içi virüs,, bir tur daha döndürmüşüz Duru’nunki atak yapmış, tekrar buhar tedavisi vs,, Ayşe’nin ciğer temiz ama onun da yukarıda sıkıntı var, aynen şuruplara devam.. geçen ay antibiyotik aldıkları için şu an bir anlamı olmaz diye onu vermedi Allahtan üşütüyor olabilir miyim dedim (artık bunu bile sordum yani) ama alakası yokmuş... çok da emiyor dedim, emmese bu tablo böyle olmazdı zaten dedi,, hastayken yıkayabilir miyim dedim kafasını yıkama dedi özetle yine fenayız yani bakamadım eski sayfalara fazla, sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi? @ofelyam Minecim siz nasıl oldunuz kuzum??
Merhaba arkadaşlar. Bugün 3 ay kontrolüne gittik hemşire fontoneli yani bıngıldağı küçülmeye başlamış dedi. Zaten çok büyük bir bingildakla doğmadı kizim. Ilk başlarda biraz tedirgin olmuştum doktor her cocuk farklıdır. Ilk 3 ay içinde kazanmazsa sıkıntı yok dedi normali de 1 buçuk yasa kadar kapamasıymış. Daviti de gun asiri kullanmamizi soyledi.Sizin bebeklerinizin 3. Ayında bıngıldak ölçüleri ve kafa genişliği kaç santimdi paylasirsaniz sevinirim.
Bir de benim bebeğinin elleri ve ayakları Çok terliyor bugün onu da sordum d vitamini eksikliğinden olabilir davit ı her gün kullanmayı ihmal etme dedi. Bu durumda ben napicam acaba şaşırdım kaldim
tesekkur ederim canimRica ederim benim için forumun demirbaşlarındansın gözler arıyor :) bizde iyiyz çok şükür herşey yolunda :)
Garantilemek için 3 yapsak mı :)))
tesekkur ederim canim
bugun doktora gittik. 7575 gr 64.5 cm olmus baris. carsamba gunu de asilari var. asilardan sonra da sunnet dusunuyoruz. sunnetten sonra da uyku egitimi zamani artik. bizi zorlu bi surec bekliyor.
Çok geçmiş olsun bu hastalık habire tekrar edicekse yandık oğlum 10 gündür hiril hiril o kadar ilaca rağmenHanımlar biz yine hastanelik olduk bu aradaaile içi virüs,, bir tur daha döndürmüşüz Duru’nunki atak yapmış, tekrar buhar tedavisi vs,, Ayşe’nin ciğer temiz ama onun da yukarıda sıkıntı var, aynen şuruplara devam.. geçen ay antibiyotik aldıkları için şu an bir anlamı olmaz diye onu vermedi Allahtan üşütüyor olabilir miyim dedim (artık bunu bile sordum yani) ama alakası yokmuş... çok da emiyor dedim, emmese bu tablo böyle olmazdı zaten dedi,, hastayken yıkayabilir miyim dedim kafasını yıkama dedi özetle yine fenayız yani bakamadım eski sayfalara fazla, sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi?
@ofelyam Minecim siz nasıl oldunuz kuzum??
Bu süreçte sürekli david kullandiniz mi3.ay kontrolumuzde kapanmaya baslamis ddedi dr 4,5 aylikken gittik kapanmak uzere dedi kapandi gibi biseymis yani.Dedim bi sıķıntı olur mu napmamiz gerekiyo ? Kafa kemikleri acik bi sorun yok d vitamini kullanmaya devam dedi.
Yok canım ben de bayağı trajik bi durumdayım şu anda. Yumurta yasak, ekmeği de ben tüketmiyordum zaten, sabahları çok sınırlı seçenek oluyor o yüzden.Gecmis olsun ya duzelsinler de rahatlasinlar artik
Bizimde civik ve kirmizi noktalar vardi (kan gibi de degil anlamadim) tahlil yaptirdik bisey cikmadi ama diyet onerdi doktorda 5 gundur yapiyorum bi fark yok simdilik ama 3 hafta yapmak lazimmis anlamak icin.
Ya neler yiyip iciyosun ben sastim ne yicegimi ya.ekmekbyumurta yiyor musun mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?