2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok geçmiş olsun. Oğluşun da hayırlı olsun.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Ben artık 1 hafta evdeyim, daha yeni kahvaltıdan kalktım. Ne güzelmiş özlemişim böyle keyfi. :)

Rabbim hepinizin kucagina almayi nasip.etsin dun gece dusuk oldu bebegimi kaybettim bu bolumden ayriliyorum iyi gunler kizlar
canim başın sagolsun...takdir i ilahi...allah insallah gonlune göre nur topu gibi saglikli bir evlat verir...

Bugün doktora gittim biraz hızlı büyümüşüz adet tarimi bir hafta geri aldı ve pipi görüyorum ama tam da net değil dedi bir dahaki ay ki kontrolümde netleşeceğini söyledi hemen mart ayı olsun

Bugün doktora gittim biraz hızlı büyümüşüz adet tarimi bir hafta geri aldı ve pipi görüyorum ama tam da net değil dedi bir dahaki ay ki kontrolümde netleşeceğini söyledi hemen mart ayı olsun

Bana da bir önceki kontrolümde pipi görüyorum ama değişebilir demişti, dün öğrendim ki kesin erkekmiş canım. Doktorlar biraz da işi garantiye alıyor. Hayırlısı olsun.

Cinsiyet öğrenen güzel anneler hayırlsi olsun insallah. Bende çarşambayı dört gozle bekliyorum. Umarım hayirlisiyla bende öğrenirim. Kızımdan sonra herkes bir tahmin yürütüyor kendince. Yok erkek yok kız öylece dinliyorum herkesi

banada çıkıntı gördüm demişti 11 haftalıkken yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bana da söyler artık heralde kesin olarak.
inşaAllah bebeğim sağlıklıdır. endişelerime engel olamıyorum iki haftadır. hamile bi kadının yaşadığı talihsiz bir olay çok moralimi bozdu. acabalar benimkide olabilirmiler dün uyutmadı beni. yarın olsa da güzel haberlerle gelsem çok rahatlıcam..

Maşallah çok iyi doktorun varmış Can'ım kim nerede o doktor

Maşallah çok iyi doktorun varmış Can'ım kim nerede o doktor
Canm ankaradan din sen galiba. Ben sincan lokman hekime gidiyorum dr dan memnunum şimdilik geçen hafta çok güzel karşıladı. Bu hafta ilk defa ultrasonla bakicak uzun uzun anlatıyor mu o zaman göreceğim. Önceki dpgumumda ebru yücel e takipliydim. Çok iyi dr dur çok detaylı anlatir. Şimdi başka hastane ama Nerde olduğunu unuttum aratinca çıkar. Gerçekten ilgili ve güler yüzlü biri. Herşeyi anlatıyor. Ölçümleri neresi olduğunu. Seni rahatlatacak şeyler söylüyor

ne oldu ki canım doktor mu değiştireceksin?
Evet canım düşünüyorum. Yıllardır doktorum aslında kızım da süperdi şimdi konuşmuyor falan 5 karış surat bize göre geçen hafta gördü cinsiyeti ama söylemedi bu sefer biz kuşkuya düştük acaba biseymi var da söylemiyor diyeçünkü video var elimizde çocuğun ayaklar açık hiç bişey söylemedi bişey soruyoruz konuşmuyor eşimde sinir oldu bilmiyorum salı günü tahlil sonuçları çıkacak o gün gitmekan istiyor eşim tekrar cinsiyet için ultrasond isteyecek eğer yok falan derse başka doktora gideriz sanırım bayağı sinir oldu

Sincan bize uzak ama Can'ım ya altındağdayım ben daha yakın yer olsun istiyorum Sincan dışta biraz

anladım canım doktor önemli, frekansının tutması, sorularına yanıt alabilmen falan.. hem memnun değilsen başta değiştirmekte fayda var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…