2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin şerife soruların aklında kalacagina paylaşmaya basla bence.Bildiğimiz ,deneyimledigimiz kadarıyla cevap veririz mutlaka.

Tesekkurler. Aynen oyle. Mesela bu sunnet mevzusunda bardak kapatmayi bize cocuk cerrahi onermisti. Hatta sunnetten sonra kesip kendisi gostermisti nasil yapacagimizi. Bunu yaptigimi ogrenen bir cok kisi “keske bizim de aklimiza gelseydi; cocuk perisan oldu” dedi. Ha bir de “kantaron yagi” var. ben Adana’da yasiyorum. Buralarda cok bulunur. Her turlu saglik problemi icin kullanilir. Yara iyilestirmede de cok iyidir. Cocuk cerrahi da sunnetten sonra bolca kantaron yagi dokmemizi soyledi pipiye. Esime dedim ki “keske her doktor bilse bu yagin boyle faydali oldugunu da hastalara, bebeklere onerse. Cocuklar hemen iyilesse”

Hoşgeldin... Minik kızın soğanı yemesi tam bomba olmuş,gözümün önüne getiriyorum çok tatlı ya:))))

Hoşgeldin şerife soruların aklında kalacagina paylaşmaya basla bence.Bildiğimiz ,deneyimledigimiz kadarıyla cevap veririz mutlaka.
Teşekkür ederim Seron44 :)
Zerenim 4 yaşına girecek, gökçem ise 4 aylık. Ablası sesiyle kardeşini hiç uyutmuyor. Sürekli evde bıdı bıdı konuşuyor. Tabiki konuşmasını istiyoruz ama kardeşini uyandırdığı için ona bazen yükleniyoruz. Sessiz ol, uyandıracaksın gibi tepkiler veriyoruz. Onu da kırmak istemiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi de çözemedim. Gökçem de hiç ses etmez yavrum. Bütün gün uyanık kalıyor küçük bedeniyle. Uyuması lazım ki büyüyecek. Gece ise rahatız çok şükürler olsun. Ablası 8-8 buçuk civarında uyuyor. Gökçe de en geç 9-10 gibi gece uykusuna geçiyor. Bugün gündüz yine uyuyamadı ve akşam 6 da sızdı gökçem

tesekkur ederim canim
bugun doktora gittik. 7575 gr 64.5 cm olmus baris. carsamba gunu de asilari var. asilardan sonra da sunnet dusunuyoruz. sunnetten sonra da uyku egitimi zamani artik. bizi zorlu bi surec bekliyor.
Maşallah büyümüş barış inşallah kolay bir süreç olur sizin için

Merhaba hoşgeldin ayrı odada yaptırmayı denedinmi arada kontrol edersin hatta ablaya görev verirsin kardeşini sessizce kontrol et uyanmasın ki seninle oynayabilelim dersen daha dikkatli olmazmı

Hoş geldiniz hanımlar. Iki bebeli tecrübeli analar çoğalıyor:)

Baston puset sormuştum baston değil ama başka bir tane aldık.
Çok kullanışlı. Katlanma olayını sevdik uçakta yanımıza alırız diye.
Adaptörle ana kucağı filan da takılıyor.
Çantası var. Içine koyunca filan baya derli toplu oluyor. Inşallah işimizi görür.
https://www.e-bebek.com/joie-pact-bebek-arabasi-p-joi-s1601aacnb000/

Eklentiler

• mJOI-S1601AACNB000_4.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
  • mJOI-S1601AACNB000_2.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 38
Hoşgeldin şerife :) adaşın olan arkadaşım var

Güle güle kullanın arabanızı damla hanımcık gezsin gezerken de uyusun doğa arkadaşı gibi ağlamasın :)

tesekkur ederim canim
bugun doktora gittik. 7575 gr 64.5 cm olmus baris. carsamba gunu de asilari var. asilardan sonra da sunnet dusunuyoruz. sunnetten sonra da uyku egitimi zamani artik. bizi zorlu bi surec bekliyor.

asidan ne kadar sure sonra dusunuyorsunuz canim sunneti?
6 ay olmadan mi?

Bu süreçte sürekli david kullandiniz mi

Evet kullandik hic kesmedik d vitaminini, hala kullaniyoruz.

Sut urunleri tuketmiyorum sadece ama ben de genis mi tutsam diye dusundum.Yumurta flan yiyorum ben ama yemesem mi acaba .Su an deniyoruz yani.Tahlil de bisey cikmadi alerji testi yapilip teshis de konmadi ama zaten yapilsa da cikmayabiliyomus sanirim.Dedigin gibi gecen bi mercimek yiyim dedim perisan oldu cocuk.Ah zor ya,hele ki benim gibi pis bogaza Kuzular iyi olsunda yapilir.

Hosgeldin..Biz de senin tecrubelerinden cokca faydalanicaz belli ki
Oy masallah emire gecmis olsun.

Hosgeldin :) sormaya basla bence sorular bitmez

Ya cok guldum buna kiyamam ya cok tatli gozumde canlandi

Zaten herşey yasak, süt ürünleri dana eti,yumurta,kuruyemisler umarım ise yarar.
Canım aşağı yukarı 10 gün sonra etki göstermeye başladı bizimki, sabret, kaçak yapmamaya çalış düzelir inşallah. Birbirimize danışabiliriz bu süreçte, kolay gelsin canım

Aynen canım her şey onlar için zaten aslında yumurta da en büyük alerjenlerden biri, hazır süt ürünlerini kesmişler onu da kessen iyi olur aslında. Doktorlar tek tek kesme yöntemine gidiyor ama eğer kestiğimiz şey alerji yapmıyorsa süreç uzuyor bebek açısından. Diyeti geniş tutunca bebeğe faydası oluyor işte daha kısa sürede iyileşiyor ama anne için zorlaşıyor tabi süreç. Sen bilirsin canım, ne kadarını yapabilirsen o kadar iyi gibi, inşallah geniş çapta bir alerji değildir de acılar çekmeyiz fazla:))

Canım aşağı yukarı 10 gün sonra etki göstermeye başladı bizimki, sabret, kaçak yapmamaya çalış düzelir inşallah. Birbirimize danışabiliriz bu süreçte, kolay gelsin canım
Canım ben süt ürünleri tuketemiyorum diye doktor bana kalsiyum tableti verdi onu içiyorum sana da verdi mi acaba?

hosgeldin canim:)

hicbir kuzu hasta olmasin insallah .
evet son zamanlarda emmek istemiyor ama uyanacagini anlayinca iyice ayilmadan hemen aliyorum,ayilana kadar baya emiyor. iyice uyandiktan sonra memede oldugunu anlayip aglamaya basliyor. o zaman da sakinlestirip devam ediyorum bir sure daha. oyle boyle derken emzirebildigim kadar emziriyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…