2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydin hanimlar.. Bebekleriniz sabah uyandiginda ekstra neseli, heyecanli ve hareketli oluyor mu? Agâh ozellikle sabahlari o kadar keyifli ki. Sanki bizleri ozlemis gibi uyaniyor. Abisini tutmaya calisiyor, ellerini O’na uzatiyor, bir agulamaya basliyor ki cok tatli. Ozellikle biz yemek yerken cok aguluyor..
Bir de alistiniz mi siz de uykusuzluga artik? Ilk gunler biraz basim agriyordu sabahlari uykumu alamadigim icin. Bir de abimiz var ya evde; aksama kadar surekli hareket halindeyiz malum. Simdi sabah oluyor ya; unutuyorum geceyi, uykusuz hissetmiyorum kendimi hic.. Alismisim yeniden bu duzene demek ki.

sagol canim. biz biraz gec kaldik donmeye baslamadan yaptirsaydik iyi olacakti. senin bebis egitimli zaten ne guzel uyuyor saatlerinde daha ne egitimi :))
hosgeldiniz :) cok tesekkurler bilgi icin.
Maşallah büyümüş barış inşallah kolay bir süreç olur sizin için
insallah canim.
asidan ne kadar sure sonra dusunuyorsunuz canim sunneti?
6 ay olmadan mi?
asidan 1 hafta sonra yaptiricaz insallah. iyice donmelere baslamadan. 4 ay 1 haftalik olacak.

alisamadim
alisamam
alisamiyorum
alisabilecegimi sanmiyorum

bizim doktor 6 aydan sonra dedi ama dönme olayi da onemli aslinda. bardak rahatca konacagi icin cabuk da iyilesir demi?

o zaman en guzel koseyi garantilersin:))))
yoksa 1 tane de erkek olsun mu diyosun canim
Yok cnm o işin şakası,, gerçekte cesaret edemem özellikle son iki aydır çok yordu beni hastalıklar.. bunlar 10-15 yaşına gelse ancak.. o zaman da benim yaşım geçmiş olur zaten :))

Çok geçmiş olsun bu hastalık habire tekrar edicekse yandık oğlum 10 gündür hiril hiril o kadar ilaca rağmen (
Duru da öyle.. Ayşe zaten durmaksızın öksürüyor iki gündür... ilaçsız beklemeyi de denedik.. iki haftadır bekliyoruz kendi kendine atsın diye ama iyice kötüleşti.. inşallah sizin tekrar etmez

bizim doktor 6 aydan sonra dedi ama dönme olayi da onemli aslinda. bardak rahatca konacagi icin cabuk da iyilesir demi?
ben kuzenimle konustum hastanede eski usul yapildi 2-3 gunde de normale donsu dedi. ama tabi o da 4 aylikken yaptirmisti. dr niye 6 aydan sonra dedi ki? iyice hareketlenmeye baslamis olacak oturmaya falan.

Yok cnm o işin şakası,, gerçekte cesaret edemem özellikle son iki aydır çok yordu beni hastalıklar.. bunlar 10-15 yaşına gelse ancak.. o zaman da benim yaşım geçmiş olur zaten :))

hastalik zaten vücudu yoruyor,bir de üzüntü,daha da zor
tez zamanda gecsin ve gelmesin bir daha. dedigin gibi bahar gelsin hemen:)

her sey kader kismet tabiki tabiki ama emir 28-29 da olsaydi,biraz buyuyseydi,simdi 2.olsaydi cok iyi olacakti. sen 34 olmadan yaptin ikisini de,tam zamaninda:)
benim 3-4 sene ara verme lüksüm yok. acele etmem lazim. suan ikinci cocuk hayal gibi ama oglumu da yalniz birakmak istemiyorum. uykusuzluk baya sarsti beni. nasil toparlanip da ikinciyi yaparim hic bilmiyorum.

ben kuzenimle konustum hastanede eski usul yapildi 2-3 gunde de normale donsu dedi. ama tabi o da 4 aylikken yaptirmisti. dr niye 6 aydan sonra dedi ki? iyice hareketlenmeye baslamis olacak oturmaya falan.

eski usül nasil oluyor canim?
hic arastirma yapmadim da bilmiyorum.

cok detayli konusmadik ozeldeki doktorla. nedenini bilmiyorum o yuzden.
universitedeki doktorumuz da 5. 6. ayda oturmasini bekleme,ben sana deyim dedi pat diye
o yuzden daha gec oturacagi icin bizim en az 1 ay fazla zamanimiz var.

2-3 gunde iyilesiyorsa cok iyi valla.

Canım ben süt ürünleri tuketemiyorum diye doktor bana kalsiyum tableti verdi onu içiyorum sana da verdi mi acaba?
Yok canım vermedi ama alerjisinin neye olduğunu tam olarak tespit ettikten sonra takviyelere başlamayı düşünüyorum. Doktorun verdiyse kullan bence

Yok cnm mümkün değil yapamam öyle birşey tabi ki :) huni zaten şu anda da baya yakışır bizim evin hallerine :)))

Çok geçmiş olsun cnm ya,kıyamam ben size... bir de biri olunca ondan ona ondan ona tekrarlayıp duruyor.
Ayse okula gidiyor mu? Onunla alakası olabilir mi acaba? Genelde okula giden kardeslerden cok geciyor ya,aklıma o geldi yani.
Çok saol cnm.. Gidiyor okula Ayşe,, muhtemelen ondan oldu zaten.. hiç öksürmeyen çocuk şimdi kusma raddesine geliyor öksürmekten Duru da fena.. ama o enteresan bir şekilde daha hızlı iyileşiyor galiba...

Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızım

alisamadim
alisamam
alisamiyorum
alisabilecegimi sanmiyorum
Ayy kiyamam.. Gece uykulariniz nasil? Cok fazla kalkiyor mu? Bu ara hastalikla ugrastin ya ondandir bu ekstra yorgunlugun. Buyuk oglum bebekken cok aglardi. 4 ay boyunca agladi diyebilirim. Ozellikle gece 12:00-05:00 arasi. Ne emiyor ne susuyor ne uyuyordu. Surekli agliyordu. Ilk bebek de olunca cok zor geliyordu bazen. Uyanikken surekli saate bakiyordum vakti gelse de uyusa diye. Cok yoruluyordum. 4 ay bitti. Bambaska bi cocuk cikti ortaya. Neseli, aglamiyor.. insaallah sen de rahatlarsin. Bebek buyudukce kolaylasiyor inan ki.
Hele Agâhim.. O dogdugundan beri disardayiz diyebilirim. Abimizle yaptigmiz rutinleri hic bozmadik. Bir kanguru aldim bebegin ve benim rahatca kullanabilecegimiz. Iyi ki de almisim. Koyuyorum kanguruya cikiyoruz disari. Oglen uykusu zamani eve dönüyoruz. Onlar uyuyor ben yemek, ev isi, dinlenmeye veriyorum kendimi. Uyaninca da oyun, yemek vakti, aksam sohbetleri, oyunlari derken uyku vakti geliyor. Hic anlamiyorum zaman nasil geciyor.
Gececek insallah senin de.. yavrun buyuyecek.. duzeninizin kurulmasina az kaldi.
Allah yardimcin olsun. Senin ve butun annelerin.

Kahve içiyormusunuz içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz :)
Bi iki kere denedim Türk Kahvesi ve Nescafe ama izledim o gün akşam sık sık uyandı hoş bu ara hep öyle ama o zaman kahveye baglamistim icsemde ogleden sonra içmek herhalde artik
Hoşgeldin aramiza :)Sabahları aynen dediğin gibi oluyor ama sanırım tam alisamadim bugün gözleri kapalı emziriyordum uyaninca. Birde ben ilk kalkmasinda babasına veriyorum ise gitmeden 1 saat falan oyalayabilirse yatıyorum bende o yüzden de alisamamis olabilirim:)

Yeni gelen bütün arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. @garipkedi hayırlı olsun bastonunuz bizimki önceden uyuyordu bastonda şimdi uyumuyor inşallah Damla kuzu güzel güzel uyur :) A AysheDuru geçmiş olsun kuzucuklara iyilessinler uzuluyorum boyle olunca sertk60 ne yaptınız gittiniz mi doktora nasıl oldu bebegin? Gretchen Grundler Defne ne yaptı emme uyku durumları ne alemde?

Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızım

emir yeni dogdugunda esime demistim erken yaptiralim yani 6yastan sonraya birakmayalim diye. esim kendini bilsin falan dedi. sonra da bir daha konusmadik detaylica ama ben buyumeden olsun istiyorum. kendini bilip o aciyi cekince nolacak sanki. dugun yapariz o zaman ,tamam iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…