Hosbuldum :) ismimi begenmene sevindim. Kucuk oglumun ismi de şapkalı: “Agâh”Hoşgeldin sessiz takipçi
Ne güzel olmuş katilman, ismim de çok güzel
Maşallah Emir'e güzel kilo almış annesi. Sen takip et hastalığını yine ama çok sevindim bir şey olmamasına
sagol canim. biz biraz gec kaldik donmeye baslamadan yaptirsaydik iyi olacakti. senin bebis egitimli zaten ne guzel uyuyor saatlerinde daha ne egitimi :))HAnde senmi yazıyorsun bunu ayyy 2 ile zor başa çıkıyorız hatta bazen çıkamıyoruz 3 te artık takarız hunileri
Canım maşallaj bebişine çok güzel büyümüş. Bizde bu ay 3.5 ay civarı sünnet yaptıracağız 4.5 -5 ayllıkken bende uyku eğitimi vereceğim allah nasip ederse.
hosgeldiniz :) cok tesekkurler bilgi icin.Selamlar.. Öncelikle maşaallah Barış Bey’e. Sünnet olacakmış küçük bey. Belki biliyorsunuzdur ama yardimci olmak istedim. Hatta bu yuzden uye oldum desem yeridir.
Ben de 40 gunlukken sunnet ettirdim oglumu. Buyuk oglumu da 6 aylikken sunnet ettirmistim. Sunnetten sonra, pipi iyilesene kadar, kopuk bardagi bu sekilde kesip bardagin agiz kismini pipiye kapatip kullandiginiz numaradan bir buyuk numara bez ile Baris’i bezlerseniz pipisi beze degerek tahris olmayacaktir, surdugunuz kremler beze degip kaybolmayacaktir. Bir süre sonra pipi iyilesirken beze yapisiyor bazen, bezi actiginizda da yapisan yer ayriliyor ve kaniyor. Bardak kapatmak bu konuda isinize yarayacaktir.
Simdiden gecmis olsun, hayirli olsun.
insallah canim.Maşallah büyümüş barış inşallah kolay bir süreç olur sizin için
asidan 1 hafta sonra yaptiricaz insallah. iyice donmelere baslamadan. 4 ay 1 haftalik olacak.asidan ne kadar sure sonra dusunuyorsunuz canim sunneti?
6 ay olmadan mi?
Gunaydin hanimlar.. Bebekleriniz sabah uyandiginda ekstra neseli, heyecanli ve hareketli oluyor mu? Agâh ozellikle sabahlari o kadar keyifli ki. Sanki bizleri ozlemis gibi uyaniyor. Abisini tutmaya calisiyor, ellerini O’na uzatiyor, bir agulamaya basliyor ki cok tatli. Ozellikle biz yemek yerken cok aguluyor..
Bir de alistiniz mi siz de uykusuzluga artik? Ilk gunler biraz basim agriyordu sabahlari uykumu alamadigim icin. Bir de abimiz var ya evde; aksama kadar surekli hareket halindeyiz malum. Simdi sabah oluyor ya; unutuyorum geceyi, uykusuz hissetmiyorum kendimi hic.. Alismisim yeniden bu duzene demek ki.
sagol canim. biz biraz gec kaldik donmeye baslamadan yaptirsaydik iyi olacakti. senin bebis egitimli zaten ne guzel uyuyor saatlerinde daha ne egitimi :))
hosgeldiniz :) cok tesekkurler bilgi icin.
insallah canim.
asidan 1 hafta sonra yaptiricaz insallah. iyice donmelere baslamadan. 4 ay 1 haftalik olacak.
Yok cnm o işin şakası,, gerçekte cesaret edememo zaman en guzel koseyi garantilersin:))))
yoksa 1 tane de erkek olsun mu diyosun canim
Duru da öyle.. Ayşe zaten durmaksızın öksürüyor iki gündür... ilaçsız beklemeyi de denedik.. iki haftadır bekliyoruz kendi kendine atsın diye ama iyice kötüleşti.. inşallah sizin tekrar etmezÇok geçmiş olsun bu hastalık habire tekrar edicekse yandık oğlum 10 gündür hiril hiril o kadar ilaca rağmen(
ben kuzenimle konustum hastanede eski usul yapildi 2-3 gunde de normale donsu dedi. ama tabi o da 4 aylikken yaptirmisti. dr niye 6 aydan sonra dedi ki? iyice hareketlenmeye baslamis olacak oturmaya falan.bizim doktor 6 aydan sonra dedi ama dönme olayi da onemli aslinda. bardak rahatca konacagi icin cabuk da iyilesir demi?
Yok cnm o işin şakası,, gerçekte cesaret edememözellikle son iki aydır çok yordu beni hastalıklar.. bunlar 10-15 yaşına gelse ancak.. o zaman da benim yaşım geçmiş olur zaten :))
ben kuzenimle konustum hastanede eski usul yapildi 2-3 gunde de normale donsu dedi. ama tabi o da 4 aylikken yaptirmisti. dr niye 6 aydan sonra dedi ki? iyice hareketlenmeye baslamis olacak oturmaya falan.
Yok canım vermedi ama alerjisinin neye olduğunu tam olarak tespit ettikten sonra takviyelere başlamayı düşünüyorum. Doktorun verdiyse kullan benceCanım ben süt ürünleri tuketemiyorum diye doktor bana kalsiyum tableti verdi onu içiyorum sana da verdi mi acaba?
Yok cnm mümkün değil yapamam öyle birşey tabi ki :) huni zaten şu anda da baya yakışır bizim evin hallerine :)))HAnde senmi yazıyorsun bunu ayyy 2 ile zor başa çıkıyorız hatta bazen çıkamıyoruz 3 te artık takarız hunileri
Canım maşallaj bebişine çok güzel büyümüş. Bizde bu ay 3.5 ay civarı sünnet yaptıracağız 4.5 -5 ayllıkken bende uyku eğitimi vereceğim allah nasip ederse.
Çok saol cnm.. Gidiyor okula Ayşe,, muhtemelen ondan oldu zaten.. hiç öksürmeyen çocuk şimdi kusma raddesine geliyor öksürmektenÇok geçmiş olsun cnm ya,kıyamam ben size... bir de biri olunca ondan ona ondan ona tekrarlayıp duruyor.
Ayse okula gidiyor mu? Onunla alakası olabilir mi acaba? Genelde okula giden kardeslerden cok geciyor ya,aklıma o geldi yani.
Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızımbizim doktor 6 aydan sonra dedi ama dönme olayi da onemli aslinda. bardak rahatca konacagi icin cabuk da iyilesir demi?
Ayy kiyamam.. Gece uykulariniz nasil? Cok fazla kalkiyor mu? Bu ara hastalikla ugrastin ya ondandir bu ekstra yorgunlugun. Buyuk oglum bebekken cok aglardi. 4 ay boyunca agladi diyebilirim. Ozellikle gece 12:00-05:00 arasi. Ne emiyor ne susuyor ne uyuyordu. Surekli agliyordu. Ilk bebek de olunca cok zor geliyordu bazen. Uyanikken surekli saate bakiyordum vakti gelse de uyusa diye. Cok yoruluyordum. 4 ay bitti. Bambaska bi cocuk cikti ortaya. Neseli, aglamiyor.. insaallah sen de rahatlarsin. Bebek buyudukce kolaylasiyor inan ki.alisamadim
alisamam
alisamiyorum
alisabilecegimi sanmiyorum
Bi iki kere denedim Türk Kahvesi ve Nescafe ama izledim o gün akşam sık sık uyandı hoş bu ara hep öyle ama o zaman kahveye baglamistim icsemde ogleden sonra içmek herhalde artikKahve içiyormusunuz içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz :)
Hoşgeldin aramiza :)Sabahları aynen dediğin gibi oluyor ama sanırım tam alisamadim bugün gözleri kapalı emziriyordum uyaninca. Birde ben ilk kalkmasinda babasına veriyorum ise gitmeden 1 saat falan oyalayabilirse yatıyorum bende o yüzden de alisamamis olabilirim:)Gunaydin hanimlar.. Bebekleriniz sabah uyandiginda ekstra neseli, heyecanli ve hareketli oluyor mu? Agâh ozellikle sabahlari o kadar keyifli ki. Sanki bizleri ozlemis gibi uyaniyor. Abisini tutmaya calisiyor, ellerini O’na uzatiyor, bir agulamaya basliyor ki cok tatli. Ozellikle biz yemek yerken cok aguluyor..
Bir de alistiniz mi siz de uykusuzluga artik? Ilk gunler biraz basim agriyordu sabahlari uykumu alamadigim icin. Bir de abimiz var ya evde; aksama kadar surekli hareket halindeyiz malum. Simdi sabah oluyor ya; unutuyorum geceyi, uykusuz hissetmiyorum kendimi hic.. Alismisim yeniden bu duzene demek ki.
Ya zaten 3 günde fln iyileşiyormuş 6 ay civarında daha küçük daha çabuk iyileşir sanki ben de mi yaptırsam bu ara 6 ayı mı beklesem kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?