2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin şerife :) adaşın olan arkadaşım var

Güle güle kullanın arabanızı damla hanımcık gezsin gezerken de uyusun doğa arkadaşı gibi ağlamasın :)
Amin inşallah tüm bebislerimiz huylu olsunlar :)
Kahve içiyormusunuz içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz :)
Filtre içmiyorum çünkü kızda uykusuzluk yapıyor sanki :) neskafe tarzı içiyorum ciersem

Çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Bizim bebek arabamızı bir arkadaşlarımız vermişti,Travel sistem, kapanması açılması tek başıma olunca çok zor oluyor. Bende böyle bişey arıyordum ama bizim ana kucağına uyumlu değil adaptörü((

hosgeldin canim,iyi yapmissin dayanamamakla:))

Cocuklarimiz ayni yastalar ve buyuklerin gercekten tam “bidi bidi” zamanlari. Benim buyugum cok hassas ve bir o kadar da anlayisli. Kardesi uyurken sessiz oluyor, yavasca oynuyor. Kitap seviyor mu kizin? Benim oglum Dergi, kitap, boyama cok seviyor. Bebek uyurken daha sessiz olabilecegimiz aktiviteler yapiyoruz genellikle. Bebegin uyku duzeni de belirginlesmeye basladi zaten. O uyanikken daha cok ses getiren seyleri yapiyoruz. Aksam, esimde evde oldugundan ister istemez daha cok uyarici oluyor. Onun icin de bebegi baska bir odaya yatiriyorum ve bebek kamerasiyla kontrol ediyoruz.
Bebegin uyumasi gelisimi icin cok onemli evet ama onlar cok akilli. Eger uykusunu alamasa aglar, huysuzlanir. Masallah bak gece uykunuz da iyiymis. O kendisi icin gerekli uyku saatlerini ogrenmeye baslamis yavas yavas. Bizimki mesela uyumasi icin tum sartlar saglanmisken cok az uyuyor oglene kadar. Oglen uzun bir uykulari var abisiyle. Sonra gece uykusuna kadar yine azar azar uyuyor. Ve bizim de gecemiz iyi cok sukur.
Cabalarina ragmen bebek uyaniyorsa cabucak ama Huysuzlanmiyorsa ve keyfi iyiyse al kucagina sevin ablsiyla beraber :)

9-10da yatinca gece kac kez kalkiyor ve sabah kacta gune basliyor?

sagol canim

Ya bu uyku konusu benim için de çok büyük sıkıntı , çok geç ilk uykuya geçiyor.mesela az önce bu saatte yeni uyudu daha. Uyusun da büyüsün dedikleri çok doğru bence. Tam büyüme hormonlarının salgılandığı vakit benim cadı oyunlar oynamak istiyor.aylik kilo alımları hep sınırda sürekli emmesine rağmen.erken saate cekmeye calissam da aynı saatini bulduruyor.gece bazen yarım saat bir saat arayla uyanıyor.sabah da erkenden yine açılıyor gözler gündüz uykusu da yok denecek kadar.nasil başa çıkacağım gerçekten bilmiyorum.erkenden uyuyan çocuklara imreniyorum. Ay ne dertliymisim be

Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatin inşallah :)

Hoşgeldin sessiz takipçi
Ne güzel olmuş katilman, ismim de çok güzel

Maşallah Emir'e güzel kilo almış annesi. Sen takip et hastalığını yine ama çok sevindim bir şey olmamasına

Çok sağ ol. Evet bizim anakucagi da uymadı aslında. Ama içine yerleştirince duruyor. Gerçi ben anakucagi kullanmam artık. Normal kısma yatırdık. Iyi oldu bence. Büyüdü artık diye düşünüyorum. Iki aya kadar da oturur filan.
En çok kafein filtrede varmış çünki
Evet öyleymiş ya. Sakin filtre içme de. Neskafe hiç dokunmuyor yani onu diyebilirim. Dandik kahve oldugundan sanirim :)))

Ay çok güldüm ya, nasıl yemiş soğanı minicik çocuk

Ben de ana kucağına kullanmıyorum 2 haftadır. Havalar soğuduğundan beri kışlık eve geçtim
Büyüdükçe artık ana kucağına sigmiyorlar da zaten normal bölüm uygun geldi bana.

Hoşgeldin sessiz takipçi
Ne güzel olmuş katilman, ismim de çok güzel

Maşallah Emir'e güzel kilo almış annesi. Sen takip et hastalığını yine ama çok sevindim bir şey olmamasına

sagolun kizlar. surekli takipteyim. insallahgecip gider. kuzucuklarin hicbiri hasta olmasin.

E elif_ay A AysheDuru gecmis olsun.

canim benim gibi olanlar da varmis demissin ya,ben ne yazmistim konuyla ilgili hatirlayamadim da

cok gecmis olsun canim. Msji alintiladim ama cevap vermek ancak nasip oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…