- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Amin inşallah tüm bebislerimiz huylu olsunlar :)Hoşgeldin şerife :) adaşın olan arkadaşım var
Güle güle kullanın arabanızı damla hanımcık gezsin gezerken de uyusun doğa arkadaşı gibi ağlamasın :)
Filtre içmiyorum çünkü kızda uykusuzluk yapıyor sanki :) neskafe tarzı içiyorum ciersemKahve içiyormusunuz içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz :)
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Bizim bebek arabamızı bir arkadaşlarımız vermişti,Travel sistem, kapanması açılması tek başıma olunca çok zor oluyor. Bende böyle bişey arıyordum ama bizim ana kucağına uyumlu değil adaptörüBaston puset sormuştum baston değil ama başka bir tane aldık.
Çok kullanışlı. Katlanma olayını sevdik uçakta yanımıza alırız diye.
Adaptörle ana kucağı filan da takılıyor.
Çantası var. Içine koyunca filan baya derli toplu oluyor. Inşallah işimizi görür.
https://www.e-bebek.com/joie-pact-bebek-arabasi-p-joi-s1601aacnb000/
Merhabalar. Ben yeni geldim. Kadınlar kulübünü arkadaşım tavsiye etti. Dayanamadım hemen açtım sayfamı. Bilseydim çook önceden gelirdim. Burası resmen bilgi cenneti gibi. Ne güzel :) Aklıma takılan soruları soracağım benim gibi anneler var süper :)) Aslında aklımda çoook soru var ama ilk akşamdan bunaltmayım. Bu arada ben şerife :)
En çok kafein filtrede varmış çünkiAmin inşallah tüm bebislerimiz huylu olsunlar :)
Filtre içmiyorum çünkü kızda uykusuzluk yapıyor sanki :) neskafe tarzı içiyorum ciersem
Cocuklarimiz ayni yastalar ve buyuklerin gercekten tam “bidi bidi” zamanlari. Benim buyugum cok hassas ve bir o kadar da anlayisli. Kardesi uyurken sessiz oluyor, yavasca oynuyor. Kitap seviyor mu kizin? Benim oglum Dergi, kitap, boyama cok seviyor. Bebek uyurken daha sessiz olabilecegimiz aktiviteler yapiyoruz genellikle. Bebegin uyku duzeni de belirginlesmeye basladi zaten. O uyanikken daha cok ses getiren seyleri yapiyoruz. Aksam, esimde evde oldugundan ister istemez daha cok uyarici oluyor. Onun icin de bebegi baska bir odaya yatiriyorum ve bebek kamerasiyla kontrol ediyoruz.Teşekkür ederim @Seron44 :)
Zerenim 4 yaşına girecek, gökçem ise 4 aylık. Ablası sesiyle kardeşini hiç uyutmuyor. Sürekli evde bıdı bıdı konuşuyor. Tabiki konuşmasını istiyoruz ama kardeşini uyandırdığı için ona bazen yükleniyoruz. Sessiz ol, uyandıracaksın gibi tepkiler veriyoruz. Onu da kırmak istemiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi de çözemedim. Gökçem de hiç ses etmez yavrum. Bütün gün uyanık kalıyor küçük bedeniyle. Uyuması lazım ki büyüyecek. Gece ise rahatız çok şükürler olsun. Ablası 8-8 buçuk civarında uyuyor. Gökçe de en geç 9-10 gibi gece uykusuna geçiyor. Bugün gündüz yine uyuyamadı ve akşam 6 da sızdı gökçem
Teşekkür ederim @Seron44 :)
Zerenim 4 yaşına girecek, gökçem ise 4 aylık. Ablası sesiyle kardeşini hiç uyutmuyor. Sürekli evde bıdı bıdı konuşuyor. Tabiki konuşmasını istiyoruz ama kardeşini uyandırdığı için ona bazen yükleniyoruz. Sessiz ol, uyandıracaksın gibi tepkiler veriyoruz. Onu da kırmak istemiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi de çözemedim. Gökçem de hiç ses etmez yavrum. Bütün gün uyanık kalıyor küçük bedeniyle. Uyuması lazım ki büyüyecek. Gece ise rahatız çok şükürler olsun. Ablası 8-8 buçuk civarında uyuyor. Gökçe de en geç 9-10 gibi gece uykusuna geçiyor. Bugün gündüz yine uyuyamadı ve akşam 6 da sızdı gökçem
Evet kullandik hic kesmedik d vitaminini, hala kullaniyoruz.
Sut urunleri tuketmiyorum sadece ama ben de genis mi tutsam diye dusundum.Yumurta flan yiyorum ben ama yemesem mi acaba .Su an deniyoruz yani.Tahlil de bisey cikmadi alerji testi yapilip teshis de konmadi ama zaten yapilsa da cikmayabiliyomus sanirim.Dedigin gibi gecen bi mercimek yiyim dedim perisan oldu cocuk.Ah zor ya,hele ki benim gibi pis bogazaKuzular iyi olsunda yapilir.
Hosgeldin..Biz de senin tecrubelerinden cokca faydalanicaz belli ki
Oy masallah emiregecmis olsun.
Hosgeldin :) sormaya basla bence sorular bitmez
Ya cok guldum bunakiyamam ya cok tatli gozumde canlandi
Ya bu uyku konusu benim için de çok büyük sıkıntıCok zor canım haklısın ama evvela nasıl uyutacam diye stres yapma hersey yoluna bir sekilde giriyor. Fakat stres yapınca (en azindan benim için böyle) hersey birbirine karışıyor ve hicbiŕ seyi düzgun yapamıyorum. Simge nin dediği gibi bir süre cok uykusu gelmeden uyutmaya çalışma bence de. Biz gezerek ve pışpışla uyutuyoruz bu yüzden bende pek tavsiye verecek konumda değilim ama en azından cok uykusu gelince az dolanıyoruz daha hızlı uyuyor.
Hoşgeldin derdim ama zaten burdaymışsınyazdığına memnun oldum nice guzel paylaşımlara insallah.
Buranın bu konuda hepimizden götürüsü oldu canım malesef inşallah tekrar eskı düzeninize geri dönersiniz .Geçenlerde 2gun üst üste 2-3saatte uyanmıştı. O zaman da bu güzel değişimi burada yazma gibi bir gaflette bulundum ve tılsım sona erdi
Çok geçmiş olsun canım hemencecik atlatin inşallah :)Hanımlar biz yine hastanelik olduk bu aradaaile içi virüs,, bir tur daha döndürmüşüz Duru’nunki atak yapmış, tekrar buhar tedavisi vs,, Ayşe’nin ciğer temiz ama onun da yukarıda sıkıntı var, aynen şuruplara devam.. geçen ay antibiyotik aldıkları için şu an bir anlamı olmaz diye onu vermedi Allahtan üşütüyor olabilir miyim dedim (artık bunu bile sordum yani) ama alakası yokmuş... çok da emiyor dedim, emmese bu tablo böyle olmazdı zaten dedi,, hastayken yıkayabilir miyim dedim kafasını yıkama dedi özetle yine fenayız yani bakamadım eski sayfalara fazla, sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi? @ofelyam Minecim siz nasıl oldunuz kuzum??
Hoşgeldin sessiz takipçiHerkese hayirli aksamlar guzel anneler..
Bu aralar sessiz takipciler ses vermeye basladi degil mi? E ben de geldim.
Hamileligimi ogrendigim andan beri takipteyim. Hepinizi, cocuklarinizi taniyorum. Hele dogumlar baslayinca.. her biriniz icin de dua ettim doguma gireceginiz zaman.
Ve artik ben de yazayim dedim.
Birisi 2014 Nisan ve diger 2017 agustos dogumlu iki erkek evladim var.
Yalniz buyutuyorum cocuklarimi. Ailem uzakta. Bu asamada sizler bana cok yakin oldunuz. Bircogunuzun fikirlerinden, tecrubelerinden faydalandim Allah razi olsun sizlerden.
Bazen sizlerin yazdigi bir seyleri, sordugunuz sorulari veya karsilastiginiz problemleri okuyorum veya sadece duygusal olarak destek vermek istiyorum ama sadece okuyorum. Dedim ki ben de yazayim belki birine bir faydam dokunur.
Benim faydali oldugunu dusundugum bir seyden bir bebegi ve bir anneyi mahrum birakmak beni uzer.
Araniza katilmak heyecan verici.. Guzel gunler bizleri bekler...
Maşallah Emir'e güzel kilo almış annesi. Sen takip et hastalığını yine ama çok sevindim bir şey olmamasınanobetci cocuk doktoruna goturduk emiri. burnu tikaliydi biraz diye. oksuruk falan yoktu ama icimiz rahat etsin dedik. kucuk bir gribal enfeksiyon dedi. gogsunde cigerlerde bir sey yok. agzi da kapali olduguna gore nefes almada zorluk yok dedi. serum icin de cekmenuze gerek yok,sadece sıkın birakin dedi. fazlasi zarar,kanatir dedi.
4620 gr. olmus kuzum. 12 gunde 400 gram almis. kenarindan kosesinden doneriz insallah hasta olmadan.
Çok sağ ol. Evet bizim anakucagi da uymadı aslında. Ama içine yerleştirince duruyor. Gerçi ben anakucagi kullanmam artık. Normal kısma yatırdık. Iyi oldu bence. Büyüdü artık diye düşünüyorum. Iki aya kadar da oturur filan.Çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Bizim bebek arabamızı bir arkadaşlarımız vermişti,Travel sistem, kapanması açılması tek başıma olunca çok zor oluyor. Bende böyle bişey arıyordum ama bizim ana kucağına uyumlu değil adaptörü((
Evet öyleymiş ya. Sakin filtre içme de. Neskafe hiç dokunmuyor yani onu diyebilirim. Dandik kahve oldugundan sanirim :)))En çok kafein filtrede varmış çünki
Ay çok güldüm ya, nasıl yemiş soğanı minicik çocukMerhabalar. Evet; bu aralar cok yazmiyorsun. Sen aklimda surekli onerdigin “kesilmis sogani basucuna koy” ile yer ettin. Birisi “burnu tikali cocugumun” dedigi zaman dedigi zaman diyordum ki “Mutella bu oneriyi tekrar ve tekrar sunacak”
Ve gun geldi benim yavrularin da burnu tikandi. Bu yontemi biliyordum ama denememistim. Etkisine guvendigim burkac yontem denedim ama ise yaramadi. Ve sen Surekli aklimda “sogani kes, basucuna koy” diye dolaniyorsun. Ben de kestim ve koydum. Nasil bi sey o oyle!! Benim tikali olmayan burnumdan bile acildi :) uyuyana kadar o kadar hapsurdum ki.. Baktim cocuklar da rahat etti sabahina.
Ama nasil bir koku yatak odasinda. Havalandiriyorum, gecmiyor da gecmiyor. Her aksam diyordum ki “bir daha sogan koymayacagim”
Gece olunca bakiyordum bi cocuklara.. Tıpış tıpış sogan kesip geliyordum seni anarak :)
Ben cok faydasini gordum gercekten. Beynime kazidigin icin tesekkur ederim.
Bu arada ablama anlatmistim bu soganin burnu actigini. O’nun arkadasinin kizinin surekli tikaniyormus. Ablam arkadasina onermis. Kucuk kiz 1,5 yasinda ve 15 kilo. Koymus annesi sogani. Sabah bir uyanmislar; kucuk kiz uyanmis ve sogani yemis..
Ben de ana kucağına kullanmıyorum 2 haftadır. Havalar soğuduğundan beri kışlık eve geçtimÇok sağ ol. Evet bizim anakucagi da uymadı aslında. Ama içine yerleştirince duruyor. Gerçi ben anakucagi kullanmam artık. Normal kısma yatırdık. Iyi oldu bence. Büyüdü artık diye düşünüyorum. Iki aya kadar da oturur filan.
Evet öyleymiş ya. Sakin filtre içme de. Neskafe hiç dokunmuyor yani onu diyebilirim. Dandik kahve oldugundan sanirim :)))
Hoşgeldin sessiz takipçi
Ne güzel olmuş katilman, ismim de çok güzel
Maşallah Emir'e güzel kilo almış annesi. Sen takip et hastalığını yine ama çok sevindim bir şey olmamasına
@FarahFarah B bursa_83 @Sevgi2candan
Benim gibi olanlarda varmış demekki.
Ama bu şekilde çarşafla sallayarak uyutmak çok zoruma gidiyor artık.
Zoruma gidiyo diyorum çünkü benim isteğim dışında alıştırıldı bu çocuk.
Başından beri sallamadan uyutmaya çalıştım çocuğu.verdim emziği ağzında hiç beni istemedi.beşiğinde kendi kendine uyudu.
Hastanede çok ağlayınca annem getirin battaniyede sallayalım dedi.
Eve çıkınca eşim hep böyle sallamak istedi.yeterki ağlamasın diye.
Çocuk şuan ordan kaldırınca bile uyanıyo.
Eve duvardan duvara beşik yapıcaz nerdeyse.
Ve bu şekilde sallarken sinirden gözlerim doluyo.ayakta sallamaya razıydım ama bu şekilde sallamak çok zor.kollarım ağrıyo.
Bunu alıştıran eşim gece dönüyo bi tarafını yatıyo.
Herşeyi geçtim bu sistem beni eve mahkum etti.doktora gidicem diyelim.çocuğun uykusu geldi.hastanenin ortasında battaniteylemi sallıcam.
Bi avmye parka misafirliğe vs gittiğimizde nasıl uyutucam ben bu çocuğu.
Bütün gün bunları düşünüyorum daha çok sinirleniyorum.
Bu sallamadan nasıl vazgeçiricem.ne şekilde uyutmam lazım bilen varsa yazsın.
Ben de ana kucağına kullanmıyorum 2 haftadır. Havalar soğuduğundan beri kışlık eve geçtim
Büyüdükçe artık ana kucağına sigmiyorlar da zaten normal bölüm uygun geldi bana.
cok gecmis olsun canim. Msji alintiladim ama cevap vermek ancak nasip oldu .Hanımlar biz yine hastanelik olduk bu aradaaile içi virüs,, bir tur daha döndürmüşüz Duru’nunki atak yapmış, tekrar buhar tedavisi vs,, Ayşe’nin ciğer temiz ama onun da yukarıda sıkıntı var, aynen şuruplara devam.. geçen ay antibiyotik aldıkları için şu an bir anlamı olmaz diye onu vermedi Allahtan üşütüyor olabilir miyim dedim (artık bunu bile sordum yani) ama alakası yokmuş... çok da emiyor dedim, emmese bu tablo böyle olmazdı zaten dedi,, hastayken yıkayabilir miyim dedim kafasını yıkama dedi özetle yine fenayız yani bakamadım eski sayfalara fazla, sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi? @ofelyam Minecim siz nasıl oldunuz kuzum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?