2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ay anlattıkların kulağa o kadar güzel geliyor ki , hayal gibi. deneme yanılma birini bulucaz artık.

oldu güzelim erkek bizim de :) sağlıkla doğsun hepsi de, cinsiyet ikinci sırada :)

anladım canım doktor önemli, frekansının tutması, sorularına yanıt alabilmen falan.. hem memnun değilsen başta değiştirmekte fayda var tabi.
Aynen canım çok seviyordum doktorumu zamanında ama değişmiş ve hiç bir soruya cevap alamıyoruz yada yarım yamalak cevap alıyoruz o yüzden böyle dokuz ay geçmez yani hem stres oluyoruz çünkü cevap vermeyince acaba oluyor hep kafamızda hayırlısı bakalım hakkımızda

ay anlattıkların kulağa o kadar güzel geliyor ki , hayal gibi. deneme yanılma birini bulucaz artık.

Ama normal olan bu aslında; yani bu insanların mesleği bu . Tüm süreci doğru şekilde yönetmek zorundalar. Doktorlarımızdan beklentimiz yüksek olmalı bence. Bu idare edilecek bir durum değil; çok hassas çok özel ve haliyle gönül rahatlığıyla geçirilmesi gereken bir süreç. Aksi tavırdaki hiç bir doktora ikinci kez gitmem ben.

Kızlar bir şey soracağım. Kontrole gidince neler soruyorsunuz acaba? Benim genelde sorum olmuyor. Biraz kopya çekeyim

ben bu gidişimde tetanoz aşısını sorucam mesela sağlık ocağından aradılar 15. haftada gel yaptır diye

Ne güzel çok şanslısın cnm bende doktorumdan çok memnundum ama ne yazıkki inan sinir krizine giriyorum her gittiğimde bu ay değişeceğim ne yazıkki hiç bir sonunun yanıtını alamıyoruz sanki baştan savar gibi davranıyor eşimde çok sinir oldu salı günü muhtemelen başka doktora geçeceğim

ben bu gidişimde tetanoz aşısını sorucam mesela sağlık ocağından aradılar 15. haftada gel yaptır diye
Aaa evet bak onu ben de soracağım. Bir de sağlık ocağından d vit verdiler. 12. haftadan itibaren kullan dediler. Onu da bir soracağım. Kullanmam gerekir mi yoksa başka bir şey mi kullanayım.

20 ila 24 arasi diye biliyorum ben

ben yanlış hatırlıyorum demekki. zaten çok sağlıklı bi konuşma olmadı gürültülü bir yerdeydim yanlış anlamış olabilirim. zaten kendi doktoruma sormadan yaptırmayacağım için sağlık ocağının ne dediğini çok da umursamadım.

Aaa evet bak onu ben de soracağım. Bir de sağlık ocağından d vit verdiler. 12. haftadan itibaren kullan dediler. Onu da bir soracağım. Kullanmam gerekir mi yoksa başka bir şey mi kullanayım.

benim tahlilde d vitamini 28 çıkmıştı. tiroid için gittiğim doktor kadın doğumcundan d vitamini iste dedi. kullanayım mı dedim kadın doğum doktoruma, ara sıra kullan istersen ama en iyi değerlerden biri bu gördüğüm dedi . kararı bana bıraktı yani nasıl iş anlamadım :))

Kızlar bu doktor işi birazcık da maliyet işi gittiğiniz hastaneye iyi para oduyorsaniz doktor cep numarasını da verir her saat başı sizi ararsa :) ama makul düzeyde bir hastaneye gidiyorsanız öyle olmuyor benim doktorum cep numarasını bile vermedi mesela hastaneden ulaşıyorum kendisine gittiğimde normal düzeyde ilgili gerekli bilgileri veriyor ama samimi olmuyor fazla konuşmuyor yani acı badem deki yada diğer lüks hastaneler deki doktorlarla kiyaslamayin bence hani bir söz varya nekadar ekmek okadar köfte bu iş maleseff bu şekilde isliyor

ben de özel bi kliniğe gidiyorum. hastane de değil bide muayenehane ama benim doktorum da vermedi cep telefonunu. şahsen şikayetçi değilim. asistanının cep telefonundan ulaşıyorum bişey soracağım zaman. kendi doktorum için konuşuyorum; çok da yanlış bulmuyorum aslında, birileri her aklına takılanı sormak için arasa acaba bebeğime bişey olmuş mudur diye, adam çıldırır. hastanede bakılan hasta sayısını karşılaştırmıyorum bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…