2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de sizinle aynı fikirdeyim kizimda gittiğim doktor cep telefonunu vermişti ama aramiyordun cunki çok yoğun bir doktordu baktığı her hasta günde bir mesaj atsa yada arasa hepsine geri dönmeye kalksa ordaki muayne ettiği hastalara da haksızlık olur düşünün muaunedesiniz ve doktorunuz telefonla konuşuyor ben istemem şahsen e bu insanlarında bir hayatı var çocuklari aileleri benim kızım sekiz yaşında hem okul hemde gittiği kurs vatsap grubu var ve insanlar dirt dirt sürekli birşeyler yazıyor lar bu insanların illaki böyle şeylerle de ilgileniyor çocukları için tabiki tamamen ilgisiz olmasını istemem ama biraz onlarida hoş görmek lazim

kesinlikle katılıyorum

Hamişşşlerrr umarım hepiniz iyisinizdir.. Benim misafirlerim oluyor pek yazamıyorum.. arada baş ağrısı oluyo mide bulantılarim da azaldı biraz.. ama ben Fibromiyalji hastasi olduğum için ve kilolu olduğum için çok ağır atlatiyorum vücut ağrım çok fazla...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. ben henüz cinsiyet ogrenemedim göstermedi benimki ama aşırı erkek hissediyorum bakalim haftaya netleşir inşallah... Allah im sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cumlemize...

KIzlar çok kötü bir gün geçirdim dua istiyorum sizden. Aşırı yoğun pıhtılı kanamam oldu. Hala devam ediyor. İğne vuruldum ve progrstana başladım. Eşim aşağıdaymış. Devam ederse düşük riskim var yatmam gerekiyor. Dua edin inşallah Allahım korusun

Rabbim en acilinden şifa versin. Dualarım seninle. Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar. Moralini yüksek tut. İyi olmaya çalış. İnşallah geçecek.

Iyi aksamlar kizlar ben ilk gebeligimde aşıları tamamlamistim o yüzden rahatim. ama tetenoz sanki 5. Ayda olmustum. ve kizamikcik aşısıni daha erken olabilir. zaten ebe mutlaka haber veriyor. ben özel e bir defa gittim ve biraktim devletten hic farki yoktu. burda ozellerde iyice umursuzlasti . devletteki doktorum her gittiğimde kalbini dinletiyo, ölçümleri söylüyor, suyuna bakiyo, rahim agzinin durumunu söylüyor bende merak ettigimi soruyorum insallah böyle gider. ama süre 5 dakikayı gecmiyor maalesef. minnaki çok az görüyorum. bakalim persembe günü cinsiyet tahmini yapacakmi ama diger kizimda yuzde 95 erkek demislerdi 4. ayda değişti o nedenle pek guvenmem heralde hayirlisi insallah

Aynen çok güzel ifade etmişsin. Katılıyorum :))

Rabbim hepinizin kucagina almayi nasip.etsin dun gece dusuk oldu bebegimi kaybettim bu bolumden ayriliyorum iyi gunler kizlar
Çok geçmiş olsun. Allahım hemen yerine koysun inşallah. Kaç haftalıktı peki nasıl oldu. Sizi üzmek istemem isterseniz cevaplamayın. Benm de bugn pıhtılı kanamam oldu. Yatmam gerekiyormş tehlikem var çok korkuyorum. O yüzden sordum hakkınzı helal edin

referans aralığı25-80 yazıyor internette canım, d vitamini fazlası vücuttan atılmıyor, depresyona kadar bir sürü de yan etkisi mevcut, ama senin değerin düşük aralıkta içebilirsin gibi geldi bana.ama devit-3 alma lütfen, BHA içeriği nedeniyle amerika japonya gibi bir çok ülkede yasaklı listesinde Ocean diye bir marka var tabi 48TL (devit-3 ise 5TL) ama BHA içermiyor. alacaksan onu tavsiye ederim, doktorum bana onu önerdi, kullanıyorum şimdi, 1 ay kullan dedi.

fakir yine fakir yani ülkemizde :)

allah korusun canım, tez vakitte geçsin gitsin, sağlığınıza kavuşun inşallah

Rabbim şifa versin bebişin sıkı sıkı tutunacak ins. Sen iyi düşün annesi. Wc dışında ayağı kalkma sakın. .

İyi akşamlar hanımlar...
hasta ve dua isteyen arkadaşlarım duam sizlerle.. Rabbim şifa versin..

Allah tez zamanda sifani versin cnm insallah bişey olmayacak icini ferah tut

Gecmis olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin hayir ile insallah benim gebeligi ogrendigimden beri lekelenmem vardi ama bi akilli doktor vajinal akinti bisi yok diyip durdu bebek iyi vs dedi bu hafta salo gunu asil doktoruma basladim plesantada kucuk kanama var dedi ilac verdi dinlen bol bol dedi 1 gun sonra gece pembe kanama.oldu ama leke seklinde 1 kizim var normal dogum oldugu icin o sanciyi biliyorum dogum sancisi gibi gece gidince bebek asagi kaymis kasilmalardan hemen musade verildi butun onlemler.alindi kendi dpktorum da bakti aksam mesai bitisi bebek iyi yukari cikmis dedi kanimda enfeksiyon var diye anbiyotik basladilar evde dinlen kalkma bile dedi anneme geldim uyudum 3 saat sonra uyandim ilaclarimi aldim kanamam basladi pihtilar dustu ilk once sonra kucik bi yuvarlak seklinde pihti geldi kanamam hic durmadi o sirada 12 haftalik bebegim.de dustu bu sekil oldu

Tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah razi olsun Rabbim saglik ile tekrar evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…