- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ben de sizinle aynı fikirdeyim kizimda gittiğim doktor cep telefonunu vermişti ama aramiyordun cunki çok yoğun bir doktordu baktığı her hasta günde bir mesaj atsa yada arasa hepsine geri dönmeye kalksa ordaki muayne ettiği hastalara da haksızlık olur düşünün muaunedesiniz ve doktorunuz telefonla konuşuyor ben istemem şahsen e bu insanlarında bir hayatı var çocuklari aileleri benim kızım sekiz yaşında hem okul hemde gittiği kurs vatsap grubu var ve insanlar dirt dirt sürekli birşeyler yazıyor lar bu insanların illaki böyle şeylerle de ilgileniyor çocukları için tabiki tamamen ilgisiz olmasını istemem ama biraz onlarida hoş görmek lazimben de özel bi kliniğe gidiyorum. hastane de değil bide muayenehane ama benim doktorum da vermedi cep telefonunu. şahsen şikayetçi değilim. asistanının cep telefonundan ulaşıyorum bişey soracağım zaman. kendi doktorum için konuşuyorum; çok da yanlış bulmuyorum aslında, birileri her aklına takılanı sormak için arasa acaba bebeğime bişey olmuş mudur diye, adam çıldırır. hastanede bakılan hasta sayısını karşılaştırmıyorum bile :))
Ben de sizinle aynı fikirdeyim kizimda gittiğim doktor cep telefonunu vermişti ama aramiyordun cunki çok yoğun bir doktordu baktığı her hasta günde bir mesaj atsa yada arasa hepsine geri dönmeye kalksa ordaki muayne ettiği hastalara da haksızlık olur düşünün muaunedesiniz ve doktorunuz telefonla konuşuyor ben istemem şahsen e bu insanlarında bir hayatı var çocuklari aileleri benim kızım sekiz yaşında hem okul hemde gittiği kurs vatsap grubu var ve insanlar dirt dirt sürekli birşeyler yazıyor lar bu insanların illaki böyle şeylerle de ilgileniyor çocukları için tabiki tamamen ilgisiz olmasını istemem ama biraz onlarida hoş görmek lazim
Dvit damla mı canımAaa evet bak onu ben de soracağım. Bir de sağlık ocağından d vit verdiler. 12. haftadan itibaren kullan dediler. Onu da bir soracağım. Kullanmam gerekir mi yoksa başka bir şey mi kullanayım.
Evet Damla şeklinde ama henüz kullanmadım hiç.Dvit damla mı canım
Rabbim en acilinden şifa versin. Dualarım seninle. Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar. Moralini yüksek tut. İyi olmaya çalış. İnşallah geçecek.KIzlar çok kötü bir gün geçirdim dua istiyorum sizden. Aşırı yoğun pıhtılı kanamam oldu. Hala devam ediyor. İğne vuruldum ve progrstana başladım. Eşim aşağıdaymış. Devam ederse düşük riskim var yatmam gerekiyor. Dua edin inşallah Allahım korusun
Aynen çok güzel ifade etmişsin. Katılıyorum :))Ben de sizinle aynı fikirdeyim kizimda gittiğim doktor cep telefonunu vermişti ama aramiyordun cunki çok yoğun bir doktordu baktığı her hasta günde bir mesaj atsa yada arasa hepsine geri dönmeye kalksa ordaki muayne ettiği hastalara da haksızlık olur düşünün muaunedesiniz ve doktorunuz telefonla konuşuyor ben istemem şahsen e bu insanlarında bir hayatı var çocuklari aileleri benim kızım sekiz yaşında hem okul hemde gittiği kurs vatsap grubu var ve insanlar dirt dirt sürekli birşeyler yazıyor lar bu insanların illaki böyle şeylerle de ilgileniyor çocukları için tabiki tamamen ilgisiz olmasını istemem ama biraz onlarida hoş görmek lazim
Çok geçmiş olsun. Allahım hemen yerine koysun inşallah. Kaç haftalıktı peki nasıl oldu. Sizi üzmek istemem isterseniz cevaplamayın. Benm de bugn pıhtılı kanamam oldu. Yatmam gerekiyormş tehlikem var çok korkuyorum. O yüzden sordum hakkınzı helal edinRabbim hepinizin kucagina almayi nasip.etsin dun gece dusuk oldu bebegimi kaybettim bu bolumden ayriliyorum iyi gunler kizlar
referans aralığı25-80 yazıyor internette canım, d vitamini fazlası vücuttan atılmıyor, depresyona kadar bir sürü de yan etkisi mevcut, ama senin değerin düşük aralıkta içebilirsin gibi geldi bana.ama devit-3 alma lütfen, BHA içeriği nedeniyle amerika japonya gibi bir çok ülkede yasaklı listesinde Ocean diye bir marka var tabi 48TL (devit-3 ise 5TL) ama BHA içermiyor. alacaksan onu tavsiye ederim, doktorum bana onu önerdi, kullanıyorum şimdi, 1 ay kullan dedi.benim tahlilde d vitamini 28 çıkmıştı. tiroid için gittiğim doktor kadın doğumcundan d vitamini iste dedi. kullanayım mı dedim kadın doğum doktoruma, ara sıra kullan istersen ama en iyi değerlerden biri bu gördüğüm dedi . kararı bana bıraktı yani nasıl iş anlamadım :))
fakir yine fakir yani ülkemizde :)Kızlar bu doktor işi birazcık da maliyet işi gittiğiniz hastaneye iyi para oduyorsaniz doktor cep numarasını da verir her saat başı sizi ararsa :) ama makul düzeyde bir hastaneye gidiyorsanız öyle olmuyor benim doktorum cep numarasını bile vermedi mesela hastaneden ulaşıyorum kendisine gittiğimde normal düzeyde ilgili gerekli bilgileri veriyor ama samimi olmuyor fazla konuşmuyor yani acı badem deki yada diğer lüks hastaneler deki doktorlarla kiyaslamayin bence hani bir söz varya nekadar ekmek okadar köfte bu iş maleseff bu şekilde isliyor
allah korusun canım, tez vakitte geçsin gitsin, sağlığınıza kavuşun inşallahKIzlar çok kötü bir gün geçirdim dua istiyorum sizden. Aşırı yoğun pıhtılı kanamam oldu. Hala devam ediyor. İğne vuruldum ve progrstana başladım. Eşim aşağıdaymış. Devam ederse düşük riskim var yatmam gerekiyor. Dua edin inşallah Allahım korusun
Rabbim şifa versin bebişin sıkı sıkı tutunacak ins. Sen iyi düşün annesi. Wc dışında ayağı kalkma sakın. .KIzlar çok kötü bir gün geçirdim dua istiyorum sizden. Aşırı yoğun pıhtılı kanamam oldu. Hala devam ediyor. İğne vuruldum ve progrstana başladım. Eşim aşağıdaymış. Devam ederse düşük riskim var yatmam gerekiyor. Dua edin inşallah Allahım korusun
Allah tez zamanda sifani versin cnm insallah bişey olmayacak icini ferah tutKIzlar çok kötü bir gün geçirdim dua istiyorum sizden. Aşırı yoğun pıhtılı kanamam oldu. Hala devam ediyor. İğne vuruldum ve progrstana başladım. Eşim aşağıdaymış. Devam ederse düşük riskim var yatmam gerekiyor. Dua edin inşallah Allahım korusun
Çok geçmiş olsun. Allahım hemen yerine koysun inşallah. Kaç haftalıktı peki nasıl oldu. Sizi üzmek istemem isterseniz cevaplamayın. Benm de bugn pıhtılı kanamam oldu. Yatmam gerekiyormş tehlikem var çok korkuyorum. O yüzden sordum hakkınzı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?