2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

beni de etiketler misiniz:))
guzelse siparis verecegim.

Uykusuz anne kalmasin i begendim ben yazmistim buraya da.
Emiyor mu mukemmel cok guldum al bence cok eglenirsin

Canım çok şükür bizdede ufak tefek kıskançlıklar olsada herşey umduğumdan iyi ilerliyor çon şükür. Kardeşine. Karşı sevgi ile yaklaşıyor ama bazende anne sarp swnin göbüşüne geri gitsin swvmiyorum diyor. Yani zaman zaman sevgi zaman zaman kıskançlık yaşıyor ama çok şükür kardeşine zarar vermiyor. Bizde pars tan ilgimizi hiç eksik etmiyoruz. Baba ben babaanne mütemadiyen ilgiliyiz kendisi ile. Birtek uyku saatimiz çakışoyor Akşam ikiside en geç 8 de uyıyor baba ile iş bölğmü yapıyoruz .

memnun kalirsan benim de aklimda olsun canim. 6 aydan once o mu onerdi,siz mi karar verdiniz ilkinden tecrubeyle?

Biz ilkinide 3.5 aylık iken yaptırdık o yüzden sarp tada tercihimiz o yönde.

kizlar kitap onerisi olan var mi?
"emiyor mu" ve "uykusuz anne kalmasin" da taktikler mi veriliyor,okuyan var mi?

Kizlar 4. ay asilari ates yapiyor mu? Calpol vereyim mi gitmeden bebegime?
Bizde ilk karma aşılarını vurduğumuzda da yapmamıştı şimdi de yapmadı sadece biraz huysuzdu akşam bi çay kaşığı verdim hoş vermemle kusması bir oldu bence sende duruma göre verirsin

Kizlar 4. ay asilari ates yapiyor mu? Calpol vereyim mi gitmeden bebegime?
Hemşire 2. Ayı sordu onda olursa bunda da oluyor sanırım ama huysuzluk kaçınılmaz gibi ben verdim gitmeden
Bizde ilk karma aşılarını vurduğumuzda da yapmamıştı şimdi de yapmadı sadece biraz huysuzdu akşam bi çay kaşığı verdim hoş vermemle kusması bir oldu bence sende duruma göre verirsin
Aşı öncesi verdim akşam huysuzdu bayağı bayağı ağladı verdim yine mideye inmeden kustu tabi kusacağı varmış ondan diye düşünüyorum

Geçmiş sayfaları okuyamadım kızım bu ara cok huysuz bide bugün 4. Ay aşısını olduk aman tanrım bu nasıl bişey Herşeyi tam yapmaya çalışıyorum mutlu olsun istiyorum ama sanırım çoğu zaman beceremiyorum hiç bir konuda bir düzenimiz yok hiçbişey yerine oturmadı sanki böyle nasıl olacak...

A AysheDuru giraffe soğuk diş kaşıyıcı sende vardı dimi? İnternetten aldım ben arkasında PRC CE damgası var benim, seninki de öyle mi? Fransız menşei bir ürün diye biliyorum niye PRC. Acaba benimki mi sahte diye şüphe ettim. İki gündür de haberlerde sahte oyuncakları gösteriyor, kanserojen maddeler içeriyorlar diye. Oyuncak alırken CE damgalı olmasına dikkat edin diyorlar ama haberlerdeki o sahte kaçak oyuncakların kutularının üzerinde de vardı o damga. Neyi nasıl ayırt edelim şimdi biz yahu.

Sağacaksan elinle sağ bence ben makineyle sağdigimda iyice artmıştı tazyik. Bir de emzirirken parmaklarınla makas yapıp tazyiği kes, bir süre emzirince çekersin elini.

Emiyor mu şu süreçte hepimizin yaşadığını ti'ye alan hoş bir kitap ama taktik yok. Olsa da gerçek mi ironi mi derken insan afallar
Ama güzel kitap ben sevdim.

beni de etiketler misiniz:))
guzelse siparis verecegim.
Yazdım ikinciyi ve evet mükemmel annelik beni teğet geçti.
Doğrudan bu ürün hakkında bir şey diyemem ama pek çok firma maliyeti düşürmek için Çin'de üretim yapıyor belki o yüzdendir. Çok kaliteli ve pahalı birçok ürün made in P.R.C etiketli.

sagol canim:)

Bir de Akademisyen anne nin yazdigi "Korkma iyi bir annesin"var yeni cikan.Onu da ordan oraya surukleyip duruyorum ama daha baslamak kismet olmadi.
Bir de ilk kizimda okudugum "Annelik her zaman toz pembe degil"var.O da cok eglencelidir.
Bunlar boyle donemsel kitaplar iste ya cerezlik guzel:)

Bir de Akademisyen anne nin yazdigi "Korkma iyi bir annesin"var yeni cikan.Onu da ordan oraya surukleyip duruyorum ama daha baslamak kismet olmadi.
Bir de ilk kizimda okudugum "Annelik her zaman toz pembe degil"var.O da cok eglencelidir.
Bunlar boyle donemsel kitaplar iste ya cerezlik guzel:)

Arkadaşlar geçen bi arkadaş yazmıştı on fontanel kapanmaya başlamış diye,bizim de 4 aylık kontrolde 0.5 dedi dr hızlı kapanmaya başlamış ne yapmam lazim dvit vermesem mi ki dr ver dedi ama gözüm korktu damağı da baya kabarmış dişler gelmeye başlar dedi ayrica

ben de aldım hem emiyor mu hem de korkma iyi bir annes in kitabini ama hala başlamak kısmet olmadı moral ve eğlence olsun diye aldım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…