2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bizimde hiç düzenimiz yok sadece günü kurtariyoruz.Her şey iyi olsun diye ugrastikca daha kötü oluyor sanki onun için artık ben daha rahat birakicam kendimi ve bebegimi.Beceremiyorum diye hiç düşünme her bebek farklı hepsi ayrı bir karekter başka bebeklerle kiyaslamayalim bence

Kızlar şoktayımmmmm
En son kızımı beşiğe düz yatırmıştım.sese uyandım.bi baktım beşiğin parmaklıklarına ayaklarıyla vuruyor küt küt.
Bacaklarını kaldırarak atıyo bacaklarını ve bu şekilde yan dönmüş beşikte.
Kızım büyümüş artık koyduğum gibi durmuyor :) çok mutlu oldum :)

beni de etiketler misiniz:))
guzelse siparis verecegim.
emiyor mu eglenceli bi kitap tavsiye ediyorum. uykusuz anne kalmasin kitap icerigi olarak hosuma gitti. kim westin kitabindan daha basarili buldum.
ben de henuz baslayamadim aynen surukleniyor. ilk bikac sayfayi okudum dilinden midir nedir devam etmek gelmiyor suan icimden :))

Daha az once cok az okudum evet oburleri gibi gitmiyo bence de

Bizde ilk karma aşılarını vurduğumuzda da yapmamıştı şimdi de yapmadı sadece biraz huysuzdu akşam bi çay kaşığı verdim hoş vermemle kusması bir oldu bence sende duruma göre verirsin
Sagol canim. Bazi yerlerde asidan önce verilmezse etki etmedigini yazmislar ondan merak ettim.

Bizim hic olmadi henüz atesi asilardan sonra, zaten yarina erteledik. Insallah atesi de cikmaz.

Teşekkür ederim canım desteğin için ama bazen çok daralıyorum

ben de siparis verdim iki kitabi da. biraz kafa dagitalim demi ama:))

Ayy gecmis olsun ne yapiliyo kas yirtilinca?[/QUOTE]
Şu an bisi yapmıyorum cnm kendiliğinden geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…