2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz mama kullanmıyoruz sadece anne sütüyle besleniyor acaba anne sütünden de alerjik bir durum olabilir mi ki
Kusura bakma gec gordum evet benimki sut alerjisiymis o yuzden olurmus kaslarinda ve kulaklarindada kasintilari oluyodu kendini parcaliyodu yavrum sut urunlerini kestim cocugumn kafasida yuzude bembeyaz oldu insallah seninkide oyle olur he birde doktor bana bademyagi sur beklet daha sonra kusma mendiline konak onleyici sampuani dokup mendille yika demisti oda ise yaradi

Maşallah kızına. Ağustos bebeklerinin ilk dönen bebeği oldu sanırım :)

Kızlar bebekleriniz ne aralıkla kaka yapiyor?
Benim kızım düzenli olarak her gün akşamüstü yapardı. Bugün 4.gün ama hala yapmadı. Internette normaldir yazıyor ama biraz sıkıntısı var sanki, gaz cıkariyor bol bol ama kaka yok.

Maşallah kızına. Ağustos bebeklerinin ilk dönen bebeği oldu sanırım :)

Yuvarlanarak dönmedi ama beşikte döndü.nasıl yaptı hala anlamış değilim :)
Ben beşiğe boyuna doğru yatırırım.uyandığımda çocuk enine doğru yatıyodu :) ona görünmeden izledim biraz bacaklarını kaldıra kaldıra döndü çocuk :)

Benimki gün aşırı yapar.bi gün yapar bi gün yapmaz.bencede normaldir durumunuz endişelenme

3-4 gün normal diye biliyorum ben de. masaj yaptin mi karnina? bir de ayaklarini karnina dogru ittirdin mi?

Masaallah yavrukusa.
Han bebekken bir gun yatirdim yataga, tuvalete gittim geei döndügümde Han dönmûstü. Ben de sok olmustum. Agâh daha dönmedi. Donmeyi birak sagina soluna bile donmuyor henuz. O popoyu kaldirip vucudunu dondurmek yurek ister :)

Sabah, ogleden sonra ve geceye dogru. 3 sefer yapiyor. Huzursuzlugu var mi?

Benimki gün aşırı yapar.bi gün yapar bi gün yapmaz.bencede normaldir durumunuz endişelenme
En fazla bir gun yapmamıstı endişelendim normal olsa bile işte ah analık.
3-4 gün normal diye biliyorum ben de. masaj yaptin mi karnina? bir de ayaklarini karnina dogru ittirdin mi?
Sürekli masaj yapıyorum artık spor yaptıriyorum sık sık. Balgamı burun tıkanıklıgı var diye birkaç gundür yıkamadık acaba o mu etkiledi diye dun yıkadık. Bekliyorum

Hümeyra da da saga sola hareket dahi yok ama ayağa kalkabilir her an o kadar azimle yukarı cekiyor kendini
Sabah, ogleden sonra ve geceye dogru. 3 sefer yapiyor. Huzursuzlugu var mi?
Akşamustu bir iki saat arayla iki kez yapıyordu en fazla üç. Normalde de kakasini yapmadan once biraz huzursuzlanırdı anlardım yapacağını. Simdi aynı huzursuzlugu yapıyor ama kaka yok. Sen tecrubelisin anlayabilirsin bir sıkıntısı mı vardir acaba?

İpek belli bir düzende kaka yapmıyor. Bazen günde 2 kez bazen de 3-4 günde bir yapıyor. Benim gözlemlediğim büyüme haftalarında günlerce kaka yapmıyor. Bir çok büyüğüm ve doktorumuz bunun yani biriktirip yapmasının büyüdüğü anlamına geldiğini söyledi. Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye biliyorum ve hiç müdahale etmiyorum ben. Çok zorlanırsa sıkıntıya girerse masaj yapıyorum. 4 günü geçtiyse normal banyo suyundan biraz daha sıcak suya oturtuyorum ve kesin yapıyor o zamanlar.

Kızlar selam:)
Aranızdan biri Ales konusunda uzmanın demişti. Kimdi o acaba? Bana kaynak ve taktik tavsiyesi verebilir mi? En az 90 almam lazım da sınavdan.

Bunu okuduğuma çok sevindim
Bundan yaklaşık 2 hafta önce belki biraz daha fazla süre önce gece en son emzirdikten sonra yatırıyorum çocuğu, sabah bi bakıyorum 90 derece dönmüş, yatağın boyuna yatırıyorum, enine dönmüş buluyorum. Baya tırsmıştım itiraf edeyim 2 gece üstüste aynı şekilde yatırdım ve sabah aynı şekilde buldum. Demek normalmiş

10 güne kadar normal diye biliyorum da. Benim kız her gün yapıyor.

Kusunca huysuzluğu geçti bence o huysuzluk kusması olduğu içindi bizimkinde rahatladı yavrucum

O zaman inşallah ondandır. Peki buyume haftalarinda çok farklı seyler gözlemliyormusun? Birkaç gundur bariz bir sekilde sesler cıkarıyor bülbül gibi şakıyor normalde takip etmiyorum atakları ama galiba atak dönemindeyiz. Ataklardan sorumlu bakanı G gunesli gunler göreve cağırıyorumzırt pırt uyanıyoruz, gazlarımız geri geldi, yarım saatte bir meme istiyoruz ama reddediyoruz. Af istiyoruz.

Bizde genelde 4. Gün yapıyo önce baya bi pırt pırt yapıyo sonra amanınnnnnnnn

dur bakalim yarin da,5 gunden sonra yapar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…