2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla İpek ataktan çıkmak üzere, bu hafta 18. hafta bitiyor şükürler olsun ki. Tam olarak canımıza okudu bu atak Aşılarla birlikte tüm düzenimiz bozuldu. Bunun yanı sıra bülbül gibi şakımalar kesildi İpekte, artık daha farklı gelişimler görüyorum. Oyuncağına uzanıyor tutuyor ve ağzına götürüyor çok net şekilde mesela. Bu atağın başlarında 'ba-ba' sesleri çıkarıyordu ve çok sevinmiştik şimdi tükürüyor 'Anne nerde? , Baba nerde?' gibi sorular soruyoruz çoğu zaman kafasını çeviriyor ya da bana bir bakış atıyor Babasının kucağındayken babasının arkasına saklanıp 'anne nerde?' oynuyoruz ben birden çıkınca çok seviniyor ve bekliyor Çok sevdiği bir baykuşu var onu soruyorum nerde diye ona yakınken, dönüp bakıyor mesela. Bir de çok dokunmak istiyor, kucağımdayken elleri hep yüzümde, çenemde boynumda. Artık baya dik durabiliyor ve mama sandalyesine oturtuyoruz çok dik olmayacak şekilde. Bizimle birlikte oturarak vakit geçirmek hoşuna gidiyor. Ama hala dönemiyor Yardımla çok güzel dönüyor ama yardımsız yüzüstü dönemiyor. Yüz üstüyken sırt üstü dönüyor ama

Arkadaşlar süt yapan vitaminler vardı biri solgar b12 miydi? Diğeri neydi?

16. haftadasınız ki uzun bir atak dönemi sizi bekliyor. 17. haftada pik yapması bekleniyor. Kolay gele. Bizim kızdan 1 hafta öndesiniz, bu da bizim atağa da az kalmış demek oluyor Şu an idrak ettim.
azmine hayranim. kesin alirsin sen:)
Inşallah ya

Eklentiler

• 21317804_893120667504438_8752577643037405823_n.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 72
16. haftadasınız ki uzun bir atak dönemi sizi bekliyor. 17. haftada pik yapması bekleniyor. Kolay gele. Bizim kızdan 1 hafta öndesiniz, bu da bizim atağa da az kalmış demek oluyor Şu an idrak ettim.

Inşallah ya
Allahımm güneşli günleri sabırszlıkla bekliyorumm

Allahımm güneşli günleri sabırszlıkla bekliyorumm
Güzel günler göreceğiz çocuklar,
güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere süreceğiz…

Açtık mıydı hele bir
son vitesi,
adedi devir.
Motorun sesi.
Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir
ne harikûlâdedir
160 kilometre giderken öpüşmesi…

Hani şimdi bize
cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
yalnız cumaları
yalnız pazarları..
Hani şimdi biz
bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
ışıklı caddelerde mağazaları,
hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.
Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
açılır kara kaplı kitap:
zindan..
Kayış kapar kolumuzu
kırılan kemik
kan.
Hani şimdi bizim soframıza
haftada bir et gelir.
Ve
çocuklarımız işten eve
sapsarı iskelet gelir..
Hani şimdi biz..
İnanın:
güzel günler göreceğiz çocuklar
güneşli günler göreceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere süreceğiz….. nhr
benden sana hediye olsun

Çok severim, hava kapalı olduğunda açıp dinleriz kızımla şarkı halini. Teşekkür ederim

İi gunler arkadaslar kizimin bu sabah yanaklarinda ve burnu kizardi aksama kadar gecmedi kizarikliklar. Ciddi birsey midir atesi yok suanda. Neyle ilgili olabilir acaba

Ne zaman okusam bu şiiri gözlerim dolar ama bir yandan da umut :)

Bende şuan senin yorumuna çok sevindim.demekki normal bebeklerimiz
Büyüdükçe ne şekillerde bulucaz bu bebişleri acaba :)

Ben eve kamera kurmayı düşündüm Dönemez bu kadar kesin başka bi iş var dedim Neyse ki normalmiş

Biraz önce videoya çektimmmmmm :)
Aslında yana dönmek amaçları :)
Bacaklarını kaldırıp sağa doğru dönmeye çalışıyo ama koca kıçını kaldıramıyor :) bu hareketi devamlı yapa yapa yatakta milim milim dönüyo :)
Hırsla gayretle dönmeye çalıştı.dönemeyince sinirlendi :)
Dönmeleri yakındır

Bu saatten sonra çok dikkatli olmalıyız demekki :)
Bizimkide popoyu kaldırsa dönücekte bi tek orayı kaldıramıyor :)

Şükür ki böyle analarız canım :)
İlgiliyiz ki endişeleniyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…