Belli bi düzen yok ama 1 ay kadar önce 5.gün yapmıştı yine de ağlıyordu acile gittik, oradaki doktor 3 gün yapmazsa fitil ver demişti birde makatta çatlak çıkmıştı krem felan yazdı çok şükür geçti kremlerle ama şuan takip ediyorum 3 gün yapmadığı hiç olmadı o günden sonra ama yapmazsa önce masajla yaptırmaya çalışırım olmazsa fitil. Yavrum çok sıkıntıya düşmüştü o zamanKızlar bebekleriniz ne aralıkla kaka yapiyor?
Benim kızım düzenli olarak her gün akşamüstü yapardı. Bugün 4.gün ama hala yapmadı. Internette normaldir yazıyor ama biraz sıkıntısı var sanki, gaz cıkariyor bol bol ama kaka yok.
Ben de oyun halisinda gozlemliyorum bunu, bir bırakıyorum 90 derece dönmüş. Uzun süre tutsam 180 derece de döner de durmuyor o kadar.Yuvarlanarak dönmedi ama beşikte döndü.nasıl yaptı hala anlamış değilim :)
Ben beşiğe boyuna doğru yatırırım.uyandığımda çocuk enine doğru yatıyodu :) ona görünmeden izledim biraz bacaklarını kaldıra kaldıra döndü çocuk :)
Dönme egzersizleri yaptır istersen. Ben yaptırmaya başladığımdan veri daha aktif dönme çalışmasına başladı. Kollarından tutup çevirebilirsin veya üstte kalacak bacağını katlayıp dondurebilirsin. İkisi de işe yarıyor.Masaallah yavrukusa.
Han bebekken bir gun yatirdim yataga, tuvalete gittim geei döndügümde Han dönmûstü. Ben de sok olmustum. Agâh daha dönmedi. Donmeyi birak sagina soluna bile donmuyor henuz. O popoyu kaldirip vucudunu dondurmek yurek ister :)
Burç yorumu gibi olmuş16. haftadasınız ki uzun bir atak dönemi sizi bekliyor. 17. haftada pik yapması bekleniyor. Kolay gele. Bizim kızdan 1 hafta öndesiniz, bu da bizim atağa da az kalmış demek oluyorŞu an idrak ettim.
Inşallah ya
Canım besin alerjisinde o tur kizarikliklar ve dokuntuler olabiliyor.Gecmezse doktora götür ama bazande kendilerini cizincede kizariklik olabiliyorİi gunler arkadaslar kizimin bu sabah yanaklarinda ve burnu kizardi aksama kadar gecmedi kizarikliklar. Ciddi birsey midir atesi yok suanda. Neyle ilgili olabilir acaba
İyi diyelim iyi olsun canım. Sağol sorduğun için. 1 aydır asrın kucaktan inmiyor. Atak dedim, aşı dedim. İyice alıştı. Artık bütün bir gece oturur pozisyonda emerek uyuyor ben ise perişan.nilselen nasılsın canım yine girmiyorsun ?
Bişryler bahane olup kucağa alıyoruz alışma kaçınılmaz maalesef sünnet çıkmış aradan geçmiş olsun bayağı normale dönmüştür artkİyi diyelim iyi olsun canım. Sağol sorduğun için. 1 aydır asrın kucaktan inmiyor. Atak dedim, aşı dedim. İyice alıştı. Artık bütün bir gece oturur pozisyonda emerek uyuyor ben ise perişan.
Dün eğitime başladım artıkağla ağla çocuğum bir hal ben bir hal. Bakalım inşallah alışır da bu ağlamalar boşa gitmez. O ayrı ağlıyor ben ayrı.
Bu araca geçen cuma sünnet yaptırdık. O da çocuğa deil ama bize travma yani
Yoksa hissetmedi bile, farkında değil.
Öyle günler geceler geçiyor canım. Pek giremiyorum. Girince de son birkaç sayfayı ancak okuyabiliyorum. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş :)
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günler. Atak ya da aşı etkiledi mi sizi de?
Evet yakin donmesi ama dondukten sonra hic durmiycak oyun halisindan gidip halinin tuylerini yiyoBiraz önce videoya çektimmmmmm :)
Aslında yana dönmek amaçları :)
Bacaklarını kaldırıp sağa doğru dönmeye çalışıyo ama koca kıçını kaldıramıyor :) bu hareketi devamlı yapa yapa yatakta milim milim dönüyo :)
Hırsla gayretle dönmeye çalıştı.dönemeyince sinirlendi :)
Dönmeleri yakındır
Evet ole saniyosun bastaHarika bi kitapmış soluksuz okudum.daha ekleseydin hepsini okurdum.hiç bitmesin istedim :)
Bi sayfada kaç aylık,emiyomu,sorularını sormaya başladığında yazara gıcık oldum.sonra çaktım durumu :)
Gunde 2 veya 3 kez yapiyo canimKızlar bebekleriniz ne aralıkla kaka yapiyor?
Benim kızım düzenli olarak her gün akşamüstü yapardı. Bugün 4.gün ama hala yapmadı. Internette normaldir yazıyor ama biraz sıkıntısı var sanki, gaz cıkariyor bol bol ama kaka yok.
Bizim 7 günü bulmuslugumuz da var normal eğer sadece anne sütü alıyorsaKızlar bebekleriniz ne aralıkla kaka yapiyor?
Yerim yaa masallah neler neler öğrenmiş İpek kızımız. Gittikçe daha sevimlilesiyorlar sebeklikler falan beni benden alıyor. Hümeyra ba ba dese babası kalpten gider herhalde bana diyor diyeValla İpek ataktan çıkmak üzere, bu hafta 18. hafta bitiyor şükürler olsun ki. Tam olarak canımıza okudu bu atakAşılarla birlikte tüm düzenimiz bozuldu. Bunun yanı sıra bülbül gibi şakımalar kesildi İpekte, artık daha farklı gelişimler görüyorum. Oyuncağına uzanıyor tutuyor ve ağzına götürüyor çok net şekilde mesela. Bu atağın başlarında 'ba-ba' sesleri çıkarıyordu ve çok sevinmiştik şimdi tükürüyor 'Anne nerde? , Baba nerde?' gibi sorular soruyoruz çoğu zaman kafasını çeviriyor ya da bana bir bakış atıyor Babasının kucağındayken babasının arkasına saklanıp 'anne nerde?' oynuyoruz ben birden çıkınca çok seviniyor ve bekliyor Çok sevdiği bir baykuşu var onu soruyorum nerde diye ona yakınken, dönüp bakıyor mesela. Bir de çok dokunmak istiyor, kucağımdayken elleri hep yüzümde, çenemde boynumda. Artık baya dik durabiliyor ve mama sandalyesine oturtuyoruz çok dik olmayacak şekilde. Bizimle birlikte oturarak vakit geçirmek hoşuna gidiyor. Ama hala dönemiyor Yardımla çok güzel dönüyor ama yardımsız yüzüstü dönemiyor. Yüz üstüyken sırt üstü dönüyor ama
Çok guzel yazmışsın ellerine sağlık. Bende tam duzene giriyoruz mu ne demistim gecen hafta megerse firtınadan onceki sessizlikmiş. Insallah hemen atlatirız yaa.16. haftadasınız ki uzun bir atak dönemi sizi bekliyor. 17. haftada pik yapması bekleniyor. Kolay gele. Bizim kızdan 1 hafta öndesiniz, bu da bizim atağa da az kalmış demek oluyorŞu an idrak ettim.
Inşallah ya
Maşallah yaa ama ilk gördüğündeki sok halini tahmin edebiliyorum ya cok dikkat etmek lazim.Biraz önce videoya çektimmmmmm :)
Aslında yana dönmek amaçları :)
Bacaklarını kaldırıp sağa doğru dönmeye çalışıyo ama koca kıçını kaldıramıyor :) bu hareketi devamlı yapa yapa yatakta milim milim dönüyo :)
Hırsla gayretle dönmeye çalıştı.dönemeyince sinirlendi :)
Dönmeleri yakındır
Cok gecmis olsun ya tekrar olmaz insallah. Dort gozle kaka bekleyecegimiz gunler de gelecekmis vay beBelli bi düzen yok ama 1 ay kadar önce 5.gün yapmıştı yine de ağlıyordu acile gittik, oradaki doktor 3 gün yapmazsa fitil ver demişti birde makatta çatlak çıkmıştı krem felan yazdı çok şükür geçti kremlerle ama şuan takip ediyorum 3 gün yapmadığı hiç olmadı o günden sonra ama yapmazsa önce masajla yaptırmaya çalışırım olmazsa fitil. Yavrum çok sıkıntıya düşmüştü o zaman
Gecmis olsun canim ayni zamanda kolay gelsin ozleniosunİyi diyelim iyi olsun canım. Sağol sorduğun için. 1 aydır asrın kucaktan inmiyor. Atak dedim, aşı dedim. İyice alıştı. Artık bütün bir gece oturur pozisyonda emerek uyuyor ben ise perişan.
Dün eğitime başladım artıkağla ağla çocuğum bir hal ben bir hal. Bakalım inşallah alışır da bu ağlamalar boşa gitmez. O ayrı ağlıyor ben ayrı.
Öyle günler geceler geçiyor canım. Pek giremiyorum. Girince de son birkaç sayfayı ancak okuyabiliyorum. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş :)
Gunde 2 veya 3 kez yapiyo canim
Bizim 7 günü bulmuslugumuz da var normal eğer sadece anne sütü alıyorsa
Yerim yaa masallah neler neler öğrenmiş İpek kızımız. Gittikçe daha sevimlilesiyorlar sebeklikler falan beni benden alıyor. Hümeyra ba ba dese babası kalpten gider herhalde bana diyor diyeşimdilik eee eee eeee liyor genelde annesi hunharca uyutan biri de degil halbuki ee de demiyorum ama
Çok guzel yazmışsın ellerine sağlık. Bende tam duzene giriyoruz mu ne demistim gecen hafta megerse firtınadan onceki sessizlikmiş. Insallah hemen atlatirız yaa.
Maşallah yaa ama ilk gördüğündeki sok halini tahmin edebiliyorum ya cok dikkat etmek lazim.
Cok gecmis olsun ya tekrar olmaz insallah. Dort gozle kaka bekleyecegimiz gunler de gelecekmis vay be
Hahaha:)bu ani bekliyomus.Tezahuratsiz yapmam dediyse demekSadece anne sütu evet herkes normal dedi derkenm bizim beklenen kakamız geldiherkese yorumlari icin teskkurler
Aynen öyle ogün bugündür her kaka yaptığında bi göbek atmadığım kalıyorYerim yaa masallah neler neler öğrenmiş İpek kızımız. Gittikçe daha sevimlilesiyorlar sebeklikler falan beni benden alıyor. Hümeyra ba ba dese babası kalpten gider herhalde bana diyor diyeşimdilik eee eee eeee liyor genelde annesi hunharca uyutan biri de degil halbuki ee de demiyorum ama
Çok guzel yazmışsın ellerine sağlık. Bende tam duzene giriyoruz mu ne demistim gecen hafta megerse firtınadan onceki sessizlikmiş. Insallah hemen atlatirız yaa.
Maşallah yaa ama ilk gördüğündeki sok halini tahmin edebiliyorum ya cok dikkat etmek lazim.
Cok gecmis olsun ya tekrar olmaz insallah. Dort gozle kaka bekleyecegimiz gunler de gelecekmis vay be
İyi diyelim iyi olsun canım. Sağol sorduğun için. 1 aydır asrın kucaktan inmiyor. Atak dedim, aşı dedim. İyice alıştı. Artık bütün bir gece oturur pozisyonda emerek uyuyor ben ise perişan.
Hadi gözün aydınSadece anne sütu evet herkes normal dedi derkenm bizim beklenen kakamız geldiherkese yorumlari icin teskkurler
Sadece anne sütu evet herkes normal dedi derkenm bizim beklenen kakamız geldiherkese yorumlari icin teskkurler
Evet cnm bizde var ama inan hiç bakmadım :))) Ayşe bir yerlere saklıyor sürekli, bulur bulmaz yazarım sana :) yalnız şöyle bir şey var, ünlü markaların çoğu da Çin’de üretim yapıyor. İşçilik düşük olduğu için tabi, onu artık biliyoruz. Ama önemli olan o firmanın standartlarına uygun üretim yapılması. Çin’de şöyle bir şey var, mesela diyelim ki Fisher orada bütün detayları kendi standartlarında üretilen bir oyuncak yaptırdı, (bazı firmalar kendi fabrikalarını açtı direk tabi); sonra bu oyuncağın kalıbı kıvırı zıvırı ortalığa hızla yayılıyor ve Çin’deki yerel üreticiler diğer standartlarını düşürerek fiziksel olarak ürünün birebir aynısını üretip piyasaya salıyorlar. İşte sıkıntı bu imitasyonları satın almakta.. (Aliexpress ve Alibaba da bu anlamda harika bir uluslararası pazar oluşturdu tabi bu firmalar için.) yani ürünün hangi ülkede üretildiğinden ziyade, hangi firma için üretildiği önemli. özetle Fisher Price ve Playskool dahi Çin’de üretim yapıyor; mühim olan yerel firmaların kalitesiz ürünlerini almadığımıza emin olmak.A AysheDuru giraffe soğuk diş kaşıyıcı sende vardı dimi? İnternetten aldım ben arkasında PRC CE damgası var benim, seninki de öyle mi? Fransız menşei bir ürün diye biliyorum niye PRC. Acaba benimki mi sahte diye şüphe ettim. İki gündür de haberlerde sahte oyuncakları gösteriyor, kanserojen maddeler içeriyorlar diye. Oyuncak alırken CE damgalı olmasına dikkat edin diyorlar ama haberlerdeki o sahte kaçak oyuncakların kutularının üzerinde de vardı o damga. Neyi nasıl ayırt edelim şimdi biz yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?