2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Her geleceğim dediğinde bir bahane bul. Arkadaşım çağırdı anneme gideceğiz işimiz var alışverişe çıkacağız... Sıkılır belki bir süre sonra.
Uykusuzluk artınca bana da oluyor benzer şeyler. İnşallah düzene girecek uykular, dayan az kaldı.

kismen inmis olsalar da ayni ya atarli apaci

benim kv de güya seviyorken söylüyor ama ben sinir oluyorum: "ananen kızdi mı sana?"
ben de "ananesi ancak cok sever benim oglumu,kizmaz" diyorum

Sağol canım inşallah. Bu arada o dediğini yapmam icin önce eşimi çöpe atmam lazım çünkü an itibariyle kosarak kahvaltılik almaya gitti onlar gelecek diye. Ben bebişle yine zombi modundayim

Hamile kaldıgımdan beri her aşamada birileri negatif negatif konuşuyor. Anlam veremiyorum ya böyle insanlara. Yani soran olursa deneyimini bilgini negatifte olsa paylaşırsın. Ya da önlem alinabilecek bir sey ise anlatır cözümunü de paylaşırsın. Ama malesef çok cabuk harcıyoruz karşımızdakinin moralini umudunu guzelligini.

Zümra hanim ataklarda ve kronik bir sekilde burun tıkaniklığı yaşıyoruz ama hamdolsun iyiyiz. Senin Zümra'n napiyor peki yazmana dırsat verneyecek kadar.

Benim bırakabilecegim bir tek kayınvalidem var ona da uzun boylu birakmiyorum anca evdeki bir işimi halledene kadar. Icime sinmiyor uzun sure birakmak çünkü sonrasinda illaki huysuzluk yapiyor meme reddi yapıyor. Ama soyle haftada bir sinema olsaydi ne guzel olurdu terapi gibi. Size iyi eglenceler.

Allah sifalar versin şükur ki tedavisi varmış ve hemen başladıniz bile. Umarim hemen duzelir[/QUOTE]

icine sinmiyorsa birakma tabi canim. ben de kv ye birakip gidemem sanirim. ben zirvede biraktim o isi:))) kirsehire gittik,1 gece kaldik,kardesimin sözü icin.
allah var simdi,onlar gozleri gibi bakiyorlar ama iste ben rahat edemiyorum.
kötü gelin miyim neyim

ben de cok seviyorum bunu,el sallamasini
iyiyiz valla canim nolsun,bildigin gibi hep ayni seyler
emzir,uyut,alt temizle,gazcikardi kaka yapti diye mutlu ol,kostur kostur kahvalti yap,yemek ye
sende ne var ne yok

Masaallah dogum yaptin mi. Ates topiginden taniyorum seni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda Veson a ve isteyen herkese amin

baska renk uretseler olmaz mi şu ilaci
ben de cok hassasim dis konusunda. insallah lekesiz atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…