Günden güne iyileşiyor aslında. Sebepsiz ağlamalar kalmadı iletişim artık baya var sohbet ederken tepkileri görebiliyosun ilgisini çekebiliyosun o yüzden 9 da bile uyusa şikayet etmicem aslında ama 11 de uyuyunca sana ait hiç zaman kalmıyor
Emrivaki sayılır mesela akşam arayip sabaha kahvaltıya geliyoruz diyor ve bugün kurduğu cümle şu " Sen habersiz misafir sevmiyorsun diye akşamdan arayayim dedim" gel de gıcık olma. Mama konusunda zaten sabıkalı görümcem. Çocuk 1 aylik falanken çok ağlıyor diye (gazdan) aç bu çocuk mama ver diye başımı yedi ben de lohusa psikolojisiyle onu terslmek yerine kendimi paraladim. Mama vermedim ama çok ağladım yiprandim. Bebeğimi kucağına alıp "halacim annen seni aç mi bırakıyor, mama vermiyor mu" demesi gözümün önünden gitmiyor
Bir günümüzü kısaca özetleyim istersen sonra arkadaşın karar versin :) 6.30 -7 güne başlama 8 de evden çıkıp işe gidiyorum 1 de evdeyim. Emzirme Beren i uyutma 15 dakika uyku. Uyanınca kucak sonra meme oyun halısı max 10 dakika sıkılmadan durur tekrar kucak kart veya çıngırakla oynatrm . Biraz dinlenmek için arabasına koyarım evin içinde gezdirrim sıkılır tekrar kucak sohbet öpüşme koklaşma tekrar oyun halısında denerim şansımı 10 dk sonra sıkılır kucak sonra arabasına koyup yine ev işlerini yapmaya çalşrım tekrar kucak yemek tekrar kıcak arada 15 dakikalık bir uyku daha olur bu şekilde akşam 10-11 i buluruz biz. 7 de eşim eve gelir arada o alır ama onun kucağında çabuk sıkılıyor. Çok önemli bişeyi yazmayı unutmuşum 11-7 arası 3-4 kez uyanığız
Bizimde yarım saat maksimum ama mesela arabasıyla dışarı çıkarsam 3 saat uyuduğunu biliyorum ama evde bu şekilde. Neler denedim uykusu açılmadan tekrar uykuya dönmesi için ama yok . Doktora sordum seni istiyor yanında diyor. Olabilir ama bende insanım evde tekim aksama kdr hep yanında yatamam hep yanında kalamam. İyi bir uyku kocundan destek almak lazım yada damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Bu durumu yaşayıp aşmış birinden. İnternette bu şikayete çok rastlıyorum ama cozum unu bulamıyorum .
Agâh da sabah uyandiktan 2 saat sonra ilk uykusunu uyuyor. Evde olursak 10 dakika, kanguruya koyup disari cikarirsam 2 saat kadar uyuyor. Burda Ssakyuz
destek almisti uyku kocundan destek. Insallah fayda gorursunuz siz de.
Söyledim cnm ama mantığı şu "biz yabancı değiliz zaten gelirken simidimizi boregimizi alıyoruz, gelince kahvaltıyi da biz hazırlariz hep beraber yeriz" ama benim için öyle değil tabi asla öyle rahat biri olamadım
Agâh da sabah uyandiktan 2 saat sonra ilk uykusunu uyuyor. Evde olursak 10 dakika, kanguruya koyup disari cikarirsam 2 saat kadar uyuyor. Burda Ssakyuz
destek almisti uyku kocundan destek. Insallah fayda gorursunuz siz de.
Ben Han’i cok uyuttum oyle. Hava soguk da olsa giydir ustunu guzelce cikar bakalim, usumez zaten. Battaniye de ort ustune. Uyusun iceri al, dinlen biraz.