2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de temiz ağiz mendiliyle uyutuyorum bu ara gözune kapatıyorum uyuyacagımizi anlıyor hazırsa hareket etmiyor yoksa dolaniyoruz iste. Acaba uyku arkadaşi olmusmudur.
İnşallah yapmamıştır çünkü uyudugunda ağzına falan sokabilir elini emerken. Allah korusun bogulabilir. Uyku arkadaşını güvenli ve yutulmayacak bir şey seçmek lazım.

Alışır ona bence, biraz zaman ver. Kundağı bıraktıktan birkaç gün sonra düzene giriyor moro refleksi. Uyku tulumunu da benimser yakında. Eğer başladıysan uyku rutinine uyku tulumunu da dahil et yavaş yavaş kabullenir inşallah.

Kızlar selam,

Maalesef 2 gündür baya ağır bir grip geçiriyorum Ege'ye bulaşmasın diye de emzirme dışında 2 gündür kucağıma bile almadım. Ayrı odalarda duruyoruz. Aynı ev içinde hasret kaldım yavruma
Şuanda bir tek parol içiyorum, c vitaminli meyveler yiyip sıcak içecekler tüketiyorum. Emzirme döneminde Nurofen gibi haplar kullanılmıyor değil mi? Doktora gidecek halim maalesef yok. Ege'ye eşim bakıyor annem de hasta. Sizlerin de tavsiyeleri varsa açığım.

Kendinize ve miniklerinize dikkat edin.

Çok çok geçmiş olsun cnm,insallah ameliyata gerek kalmadan gecer.
Bu hipotami herhalde egzersizle fln geciyor,ona sevindim
Allah dermansız dert vermesin

Çok geçmiş olsun cnm
Kullanılmıyor diye biliyorum maalesef
Emzirirken fln da maske tak bnce.insallah düzelirsin bi an önce

Kesinlikle dayanır,ek gıdayı beklerdim... ki öyle de yapıyorum:)

ben de cok seviyorum bunu,el sallamasini
iyiyiz valla canim nolsun,bildigin gibi hep ayni seyler
emzir,uyut,alt temizle,gazcikardi kaka yapti diye mutlu ol,kostur kostur kahvalti yap,yemek ye
sende ne var ne yok
ahaha ayni. 4. ayi bitirdik ama gaz derdi kaka derdi bitmedi. gunduz uykulari yarim saat. resmen geri sayim. kostur kostur is yapiyorum. carsamba da sunnetimiz var bakalim umarim hafif gecer.
Bu çok güzel ve kullanışlı. Hem rahatçada taşınabilir. Siteden mi aldın canım mağazadan mı
magazadan aldim canim. tesadufen gordum onu da iyi oldu :))
ahaha buyuyunce jon oldum ben deyip havalara girerse git grecin teyzeye sat bu havalari derim

Çok geçmiş olsun maalesef ağrı kesicilerle ilgili bir bilgim yok ama doğumdan sonra hastaneden çıkarken kadın doğum doktorum Minoset vermişti. Ben kullanmadım ihtiyacım olmadı ama emzirirken sorun olsa vermezdi sanırım.

Düzen: ben Parol'ü ağrı kesici sanıyordum şimdi baktım internetten değilmiş, üzgünüm yanlış olmuş. Onlar kullanılmıyor sanırım ama daha iyi bilen varsa yazsınlar.

Ya ben daha olmadim. Han’daki dogumumda da Han 10 aylikken olmustum. Yine uzun surecek galiba. Aman zaten cok sancili geciyor. Dismenore var bende. Biraz daha olmayayim bakalim :)
Ay nerdee keske bende olmasam ne guzel tadıni cikart. Benim zaten lohusalığimda uzatmali oldu az az leke leke devam etti baya bir sure. Pesine hemen adet oldum benimde cok sancim olurdu ama daha hafif seyretti Allahtan yoksa yatak dosek yatmam gerekirdi.
O kadar ufak bir sey degil yutma riski yok zaten agzindan da nefes almıyor. Ki zaten derin uyjuya geçince alıyorum. Dun bayaģi araştırdim bu uyku arkadası meselesini avantajlı gibi gorunuyor gerci uyusunda baska biraey istemiyorum simdilik.
Çok gecmis olsun ya cok zor bir durum. Benim esim birkac gundur grip bu yüzden kızin tum yükü bana kaldı cok yoruluyorum ki senin halini düsünemiyoeum hem hasta halsiz hem Ege ye geçecek korkusu. Üc katlı maske aldi esim ondan takıyor ama yine de yanaştirmıyorum sen de al tak bence. Alah sifalar versin acilen.

Bizde iyiyiz cnm biraz islerim yogun onun disinda Iremle geciyor :) sunnet icin simdiden gecmiş olsun ben direk uyku egitimi vermiyorum kendi bir dongu olusturdu simdilik 20.30de gece uykusuna daliyor 23 te uyaniyor ve 1 saat kadar besleniyor oynuyor sonra tekrar uyku o sekilde gidiyoruz.

Ben ne anneme ne kv bırakmak isterim. Hem kötü evlat hem kötü gelin [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…