- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
İyi böyle sanki ya ben bi süre daha olmak istemiyorum valla büyük rahatlık :)Ya ben daha olmadim. Han’daki dogumumda da Han 10 aylikken olmustum. Yine uzun surecek galiba. Aman zaten cok sancili geciyor. Dismenore var bende. Biraz daha olmayayim bakalim :)
İnşallah yapmamıştır çünkü uyudugunda ağzına falan sokabilir elini emerken. Allah korusun bogulabilir. Uyku arkadaşını güvenli ve yutulmayacak bir şey seçmek lazım.Ben de temiz ağiz mendiliyle uyutuyorum bu ara gözune kapatıyorum uyuyacagımizi anlıyor hazırsa hareket etmiyor yoksa dolaniyoruz iste. Acaba uyku arkadaşi olmusmudur.
Alışır ona bence, biraz zaman ver. Kundağı bıraktıktan birkaç gün sonra düzene giriyor moro refleksi. Uyku tulumunu da benimser yakında. Eğer başladıysan uyku rutinine uyku tulumunu da dahil et yavaş yavaş kabullenir inşallah.Hiç bilmiyorum greçın yaaa kundakla da aynıydı gündüz uykusu o yüzden bari bırakayım dedim. Dün ilk defa gece kundaksız yatırdım uyku tulumu giydirdim tulumu mu sevmedi yoksa kundaksız olduğundan mı bilmiyorum daha da çok uyandı.
Ne güzel şeyler onlar öyle, benim üçüncü yaklaşıyorİyi böyle sanki ya ben bi süre daha olmak istemiyorum valla büyük rahatlık :)
Valla zor ya bebeyle bir de karın ağrısı halsizlik çekmek kolay gelsin :)Ne güzel şeyler onlar öyle, benim üçüncü yaklaşıyor
Kızlar iyi akşamlar bu hafta bayağı zor geçti bizim için pazartesi hacettepede işitme testi vardı ileri derecede işitme kaybı varmışcihaz takılacak dediler kalıp vs verdik bugün takıldı ses geldikçe kafa çevirme göz kırpma tepkileri verdi inşallah faydası olur 1 yaşa kadar emar röntgen bera vs tekrar yapılıp ameliyatla implant gerek var mı karar verilecek ve sonrası sürekli dil eğitimleri vs uğraşacaz çok şükür ki çözümü olan bişey
Ellerinden tutunca kafayı geriye atıyordu nöroloji hipotami dedi fizyoterapist birkaç hareket gösterdi onları yapacaz
Salı da aşı olduk bınların yanında çokta önemi kalmadı geçti gitti :)
Kızlar selam,
Maalesef 2 gündür baya ağır bir grip geçiriyorumEge'ye bulaşmasın diye de emzirme dışında 2 gündür kucağıma bile almadım. Ayrı odalarda duruyoruz. Aynı ev içinde hasret kaldım yavruma
Şuanda bir tek parol içiyorum, c vitaminli meyveler yiyip sıcak içecekler tüketiyorum. Emzirme döneminde Nurofen gibi haplar kullanılmıyor değil mi? Doktora gidecek halim maalesef yok. Ege'ye eşim bakıyor annem de hasta. Sizlerin de tavsiyeleri varsa açığım.
Kendinize ve miniklerinize dikkat edin.
Kesinlikle dayanır,ek gıdayı beklerdim... ki öyle de yapıyorum:)Kızlar size bir şey danisacagim. Kendim için değil bir arkadaşım için soruyorumşimdi mesela bebeğinizi sadece anne sütüyle besliyorsunuz ve her gece saatte bir falan kalkmaya başladı bazen daha sık. Gündüz uykusu da yok gibi, cok sık emiyor süt sağacak fırsat yok ve bebeğe tek basiniza baktiginizi düşünün. Bu tempoya daha fazla dayanamayıp geceleri mama takviyesine başlar miydiniz? Kilo alımı normal olduğu halde.. yoksa dayanıp ek gıdaya geçmeyi mi beklersiniz?
ahaha ayni. 4. ayi bitirdik ama gaz derdi kaka derdi bitmedi. gunduz uykulari yarim saat. resmen geri sayim. kostur kostur is yapiyorum. carsamba da sunnetimiz var bakalim umarim hafif gecer.ben de cok seviyorum bunu,el sallamasini
iyiyiz valla canim nolsun,bildigin gibi hep ayni seyler
emzir,uyut,alt temizle,gazcikardi kaka yapti diye mutlu ol,kostur kostur kahvalti yap,yemek ye
sende ne var ne yok
magazadan aldim canim. tesadufen gordum onu da iyi oldu :))Bu çok güzel ve kullanışlı. Hem rahatçada taşınabilir. Siteden mi aldın canım mağazadan mı
ahaha buyuyunce jon oldum ben deyip havalara girerse git grecin teyzeye sat bu havalari derimApaçi deme şu çocuğa, jön annesi o. Önünü kapatıyorsun çocuğun böyle, bırak ketleme çocuğu. Aç önünü Barış geliyor
Günaydın hanımlar
Ne güzel ya, nasıl geçti süreç? Ben de çok istiyorum da daha odası müsait değil. Önce soğuğa karşı ekstra bir önlem almam lazım. Senden gaz alıp ben de mi hızlandırsam şu ayırma işini? Ama önce atağı bitirmemiz lazım.
Biraz güvenden yoksun kalacak ama olsun o kadar da
Haftasonları yaptığını bilmiyordum, o zaman haklısın. Haftaiçinden gazlasan bu haftasonu kimse gelmesin başbaşa geçirelim dinlenelim ya da gezelim diye? Belki plan yaptık biz dersiniz.
icine sinmiyorsa birakma tabi canim. ben de kv ye birakip gidemem sanirim. ben zirvede biraktim o isi:))) kirsehire gittik,1 gece kaldik,kardesimin sözü icin.
allah var simdi,onlar gozleri gibi bakiyorlar ama iste ben rahat edemiyorum.
kötü gelin miyim neyim
Ben ne anneme ne kv bırakmak isterim. Hem kötü evlat hem kötü gelin
Çok geçmiş olsun cnm
Kullanılmıyor diye biliyorum maalesef
Emzirirken fln da maske tak bnce.insallah düzelirsin bi an önce
Çok geçmiş olsun maalesef ağrı kesicilerle ilgili bir bilgim yok ama doğumdan sonra hastaneden çıkarken kadın doğum doktorum Minoset vermişti. Ben kullanmadım ihtiyacım olmadı ama emzirirken sorun olsa vermezdi sanırım.Kızlar selam,
Maalesef 2 gündür baya ağır bir grip geçiriyorumEge'ye bulaşmasın diye de emzirme dışında 2 gündür kucağıma bile almadım. Ayrı odalarda duruyoruz. Aynı ev içinde hasret kaldım yavruma
Şuanda bir tek parol içiyorum, c vitaminli meyveler yiyip sıcak içecekler tüketiyorum. Emzirme döneminde Nurofen gibi haplar kullanılmıyor değil mi? Doktora gidecek halim maalesef yok. Ege'ye eşim bakıyor annem de hasta. Sizlerin de tavsiyeleri varsa açığım.
Ay nerdee keske bende olmasam ne guzel tadıni cikart. Benim zaten lohusalığimda uzatmali oldu az az leke leke devam etti baya bir sure. Pesine hemen adet oldum benimde cok sancim olurdu ama daha hafif seyretti Allahtan yoksa yatak dosek yatmam gerekirdi.Ya ben daha olmadim. Han’daki dogumumda da Han 10 aylikken olmustum. Yine uzun surecek galiba. Aman zaten cok sancili geciyor. Dismenore var bende. Biraz daha olmayayim bakalim :)
O kadar ufak bir sey degil yutma riski yok zaten agzindan da nefes almıyor. Ki zaten derin uyjuya geçince alıyorum. Dun bayaģi araştırdim bu uyku arkadası meselesini avantajlı gibi gorunuyor gerci uyusunda baska biraey istemiyorum simdilik.İnşallah yapmamıştır çünkü uyudugunda ağzına falan sokabilir elini emerken. Allah korusun bogulabilir. Uyku arkadaşını güvenli ve yutulmayacak bir şey seçmek lazım.
Alışır ona bence, biraz zaman ver. Kundağı bıraktıktan birkaç gün sonra düzene giriyor moro refleksi. Uyku tulumunu da benimser yakında. Eğer başladıysan uyku rutinine uyku tulumunu da dahil et yavaş yavaş kabullenir inşallah.
Çok gecmis olsun ya cok zor bir durum. Benim esim birkac gundur grip bu yüzden kızin tum yükü bana kaldı cok yoruluyorum ki senin halini düsünemiyoeum hem hasta halsiz hem Ege ye geçecek korkusu. Üc katlı maske aldi esim ondan takıyor ama yine de yanaştirmıyorum sen de al tak bence. Alah sifalar versin acilen.Kızlar selam,
Bizde iyiyiz cnm biraz islerim yogun onun disinda Iremle geciyor :) sunnet icin simdiden gecmiş olsun ben direk uyku egitimi vermiyorum kendi bir dongu olusturdu simdilik 20.30de gece uykusuna daliyor 23 te uyaniyor ve 1 saat kadar besleniyor oynuyor sonra tekrar uyku o sekilde gidiyoruz.
Benim kendi isim cnm bazen evden bazen disaridan ben 10 gunlukten beri calisiyorum sadece artik daha fazla calisiyorum :)İyiyim canım.İse mi başladın sen?Kolaylıklar diliyorum
Mimarim cnm ama bilirkisilik de yaptigimdan adliyede cok isim oluyor.canim sen mimar miydin,avukat miydin?
Ipek, kozasinda artik. Yerini biliyor cocuk. Masaallah :)İpek ayrı odaya çıktı hanımlaruyku eğitimi öncesine odasına yatağına alışsın dedik ayırdık odayı. Yakında ayrı ev de ister bu
Ben ne anneme ne kv bırakmak isterim. Hem kötü evlat hem kötü gelinApaçi deme şu çocuğa, jön annesi o. Önünü kapatıyorsun çocuğun böyle, bırak ketleme çocuğu. Aç önünü Barış geliyor
Günaydın hanımlar
Ne güzel ya, nasıl geçti süreç? Ben de çok istiyorum da daha odası müsait değil. Önce soğuğa karşı ekstra bir önlem almam lazım. Senden gaz alıp ben de mi hızlandırsam şu ayırma işini? Ama önce atağı bitirmemiz lazım.
Biraz güvenden yoksun kalacak ama olsun o kadar da
Haftasonları yaptığını bilmiyordum, o zaman haklısın. Haftaiçinden gazlasan bu haftasonu kimse gelmesin başbaşa geçirelim dinlenelim ya da gezelim diye? Belki plan yaptık biz dersiniz.
icine sinmiyorsa birakma tabi canim. ben de kv ye birakip gidemem sanirim. ben zirvede biraktim o isi:))) kirsehire gittik,1 gece kaldik,kardesimin sözü icin.
allah var simdi,onlar gozleri gibi bakiyorlar ama iste ben rahat edemiyorum.
kötü gelin miyim neyim
Ben başlarda yan yatırırken arkasına küçük bir yastık koyuyordum hep aynı yastıkla uyudu şimdi yastık olmadan uyumuyor sanırım uyku arkadaşı yaptı kendine :))
vermezdim sanırım sırf uyusun diye yanlız ek gıdaya geçince de mucize beklemeyin derim zaten başlarda fazlaca anne sütü alıyor yine ek gıda ek sadece bir yaşına kadar bence sürer bu durum üzgünüm ama çünki anca ozaman adam alkıllı yiyorlar
Mimarim cnm ama bilirkisilik de yaptigimdan adliyede cok isim oluyor.
Mimarim cnm ama bilirkisilik de yaptigimdan adliyede cok isim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?