2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet farklıymış şekli daha kolay olur kullanımı. Aklımda kalsın teşekkür ederim:)

Masaallah dogum yaptin mi. Ates topiginden taniyorum seni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda Veson a ve isteyen herkese amin
aminnnn :) yaptm yaptm değişik bi doğumdı 8cm açılmaya kdr gram zğrı hissetmeyip doğumda yırtılma yaşadım epizyoya rağmen 2 aylık oldu bebişim hamile kalana kdr ayrı uğrştk şimdi ayrı uğraşıyoruz siz naslsınız kocaman olmuştr senin minik nekdrşık oldu

kismen inmis olsalar da ayni ya atarli apaci
Apaçi deme şu çocuğa, jön annesi o. Önünü kapatıyorsun çocuğun böyle, bırak ketleme çocuğu. Aç önünü Barış geliyor

Günaydın hanımlar
İpek ayrı odaya çıktı hanımlar uyku eğitimi öncesine odasına yatağına alışsın dedik ayırdık odayı. Yakında ayrı ev de ister bu
Ne güzel ya, nasıl geçti süreç? Ben de çok istiyorum da daha odası müsait değil. Önce soğuğa karşı ekstra bir önlem almam lazım. Senden gaz alıp ben de mi hızlandırsam şu ayırma işini? Ama önce atağı bitirmemiz lazım.
Kesinlikle, temellerini attık işte bireyselleşmesinin
Biraz güvenden yoksun kalacak ama olsun o kadar da

Sağol canım inşallah. Bu arada o dediğini yapmam icin önce eşimi çöpe atmam lazım çünkü an itibariyle kosarak kahvaltılik almaya gitti onlar gelecek diye. Ben bebişle yine zombi modundayim
Haftasonları yaptığını bilmiyordum, o zaman haklısın. Haftaiçinden gazlasan bu haftasonu kimse gelmesin başbaşa geçirelim dinlenelim ya da gezelim diye? Belki plan yaptık biz dersiniz.

icine sinmiyorsa birakma tabi canim. ben de kv ye birakip gidemem sanirim. ben zirvede biraktim o isi:))) kirsehire gittik,1 gece kaldik,kardesimin sözü icin.
allah var simdi,onlar gozleri gibi bakiyorlar ama iste ben rahat edemiyorum.
kötü gelin miyim neyim[/QUOTE]
Ben ne anneme ne kv bırakmak isterim. Hem kötü evlat hem kötü gelin

Gunaydin guzel anneler. Herkese keyifli,bebekleri ve esleriyle cok mutlu bir haftasonu diliyorum. Adana an itibariyle gunesli ve ruzgarli. “Gocuk” larimizi giydik..Gunesin tadini cikarmaya, portakal bahcelerine, dere kenarina, babaannemiz ve dedemize gidiyoruz.Abisi kardesine mandalina agaclarini gosterecek, guzel planlari var. Belki kuslar gecer ustumuzden :)) S sakyuz Kozan yollari :)

Son düzenleme:
Ben başlarda yan yatırırken arkasına küçük bir yastık koyuyordum hep aynı yastıkla uyudu şimdi yastık olmadan uyumuyor sanırım uyku arkadaşı yaptı kendine :))
vermezdim sanırım sırf uyusun diye yanlız ek gıdaya geçince de mucize beklemeyin derim zaten başlarda fazlaca anne sütü alıyor yine ek gıda ek sadece bir yaşına kadar bence sürer bu durum üzgünüm ama çünki anca ozaman adam alkıllı yiyorlar

Günaydınlar efendim kalktık oturduk tv izliyoruz :)) bazen denk gelip bakıyor hiç açmadan da olmuyor evde abla var isyan çıkartıyor benimde hakkım var diye :))) ne yapıcaz bilmiyorum

Aaa hemşerim varmış burda:) Bende adanalıyım evlenince istanbula geldim. Hatta bi kaç gün önce ordaydım yine. Sık sık giderim adanaya ailem orda zaten. Şimdi sen öyle güzel betimleyerek anlatmışsınki gözümde canlandı. Özledim... neyseki sömestr da ordayız yine:)

Kundak yapıyordum aslında hatta şuan yavaş yavaş bırakmaya çalşıyorum. Şapka da mümkünatı yok yüzüne gözüne bişe değmeyecek daha beter huylanıyor.

Benim de esim Kozanli, Adana’da oturuyoruz. Ben de evlenince geldim buraya :) S sakyuz de Kozanliymis :) nasil geciyor yolculuk gelirken? Ben de gecen ay ucakla Ankara’ya gittim de cok sukur sorun yasamadim; kaka yapmasi ve sirtina cikmasi disinda Bir de arkamdaki kadin diyor ki “ne kadar cok hava yutuyor emerken, nasil seslee cikariyor oyle”. Oyle sesler cikariyordu emerken,herkese duyurduk
15 tatilde de guzel buralar, seviyorum ben Adana’yi, Kozan’i. Universiteyi de Cukurova’da okudum zaten.
Ailen neresinde buranin, ben Mavi Bulvar’dayim.

Portakal demeyeydin iyiydi burnumun direği sızladı

Kundak yapıyordum aslında hatta şuan yavaş yavaş bırakmaya çalşıyorum. Şapka da mümkünatı yok yüzüne gözüne bişe değmeyecek daha beter huylanıyor.
Bizim kızlar fazlaca benziyor birbirine desene
Defne de sevmiyor gözünü kapatmami ama artık daha az ağlıyor uyuturken gözlerini kapatınca ama yatağına koyunca çıkartıyorum ben de çünkü uyanınca bir şey goremezse deliriyor.
Kundağı azaltmadan önce gündüz uykuları daha iyi miydi? Ne olacak Beren'in uykuları böyle annesi

Alıntılama yapmıştım ama gitmiş kafami toplayıpta mesaj yazamadim gece fenaydik yine bir de üstune bir hafta gecmesine ragmen regl oldum galiba .
B bursa_83 masallah ne guzel annenin yaninda olması benim annem yurt dısında ve kv de bazı seyler gozlemledigim icin fazla birakmiyorum ama dediğin gibi ilgililer aslında biraz benim kotu gelinligimden.
Mutella hayırlı olsun odaya yaptıgınız cikartma peki nasil gidiyor fetih islemleri. Benim oyle bir niyetim vardı eģer gece uykumuz uzarsa ama malesef saat başı parti yaptık

Ben de temiz ağiz mendiliyle uyutuyorum bu ara gözune kapatıyorum uyuyacagımizi anlıyor hazırsa hareket etmiyor yoksa dolaniyoruz iste. Acaba uyku arkadaşi olmusmudur.

Ya ben daha olmadim. Han’daki dogumumda da Han 10 aylikken olmustum. Yine uzun surecek galiba. Aman zaten cok sancili geciyor. Dismenore var bende. Biraz daha olmayayim bakalim :)

Hiç bilmiyorum greçın yaaa kundakla da aynıydı gündüz uykusu o yüzden bari bırakayım dedim. Dün ilk defa gece kundaksız yatırdım uyku tulumu giydirdim tulumu mu sevmedi yoksa kundaksız olduğundan mı bilmiyorum daha da çok uyandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…