Evet farklıymış şekli daha kolay olur kullanımı. Aklımda kalsın teşekkür ederim:)Eki Görüntüle 2076817
Hayirli olsun, masaallah.
Agâh da dondu az once ilk kez. Dun hicbir belirtisi yoktu. Az once abisini seyrediyordu, Han gozden kaybolunca Han’in gittigi yone dogru bakarken tak diye dondu. Kendi de sasirdi. Sonra yuzustu dondu, elini kurtardi kaldi oyle.
Dis konusunda ben de cok hassasim. Cok sukur simdiye kadar hic dolgu veya curuk olmadi bende. Han’a da cok dikkat ediyorum. Japon arkadasim var da Japonya’da bu dis fircasini kullaniyorlarmis. Yaz tatiline gittiginde bize de getirmistim Ben de bundan kullaniyorum artik internetten siparis veriyorum. Kisa saplisini Han icin, uzun saplisini da kendimiz icin aliyoruz.silindir seklinde boyle. Cok guzel temizliyor. Ozellikle cocuk icin fircalamak da kolay oluyor. Oneririm.
Bu çok güzel ve kullanışlı. Hem rahatçada taşınabilir. Siteden mi aldın canım mağazadan mıminik bisey aldim onu alistirmaya calisiyorum simdi. şu hatta
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Oyuncak/3116386/548863
aminnnn :) yaptm yaptm değişik bi doğumdı 8cm açılmaya kdr gram zğrı hissetmeyip doğumda yırtılma yaşadım epizyoya rağmen 2 aylık oldu bebişim hamile kalana kdr ayrı uğrştk şimdi ayrı uğraşıyoruz siz naslsınız kocaman olmuştr senin minik nekdrşık olduMasaallah dogum yaptin mi. Ates topiginden taniyorum seni. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda Veson a ve isteyen herkese amin
Apaçi deme şu çocuğa, jön annesi o. Önünü kapatıyorsun çocuğun böyle, bırak ketleme çocuğu. Aç önünü Barış geliyorkismen inmis olsalar da ayni yaatarli apaci
Günaydııın
Günaydın hanımlargunaydin ahali
Ne güzel ya, nasıl geçti süreç? Ben de çok istiyorum da daha odası müsait değil. Önce soğuğa karşı ekstra bir önlem almam lazım. Senden gaz alıp ben de mi hızlandırsam şu ayırma işini? Ama önce atağı bitirmemiz lazım.İpek ayrı odaya çıktı hanımlaruyku eğitimi öncesine odasına yatağına alışsın dedik ayırdık odayı. Yakında ayrı ev de ister bu
Biraz güvenden yoksun kalacak ama olsun o kadar daKesinlikle, temellerini attık işte bireyselleşmesinin
Haftasonları yaptığını bilmiyordum, o zaman haklısın. Haftaiçinden gazlasan bu haftasonu kimse gelmesin başbaşa geçirelim dinlenelim ya da gezelim diye? Belki plan yaptık biz dersiniz.Sağol canım inşallah. Bu arada o dediğini yapmam icin önce eşimi çöpe atmam lazım çünkü an itibariyle kosarak kahvaltılik almaya gitti onlar gelecek diye. Ben bebişle yine zombi modundayim
Hamile kaldıgımdan beri her aşamada birileri negatif negatif konuşuyor. Anlam veremiyorum ya böyle insanlara. Yani soran olursa deneyimini bilgini negatifte olsa paylaşırsın. Ya da önlem alinabilecek bir sey ise anlatır cözümunü de paylaşırsın. Ama malesef çok cabuk harcıyoruz karşımızdakinin moralini umudunu guzelligini.
Zümra hanim ataklarda ve kronik bir sekilde burun tıkaniklığı yaşıyoruz ama hamdolsun iyiyiz. Senin Zümra'n napiyor peki yazmana dırsat verneyecek kadar.
Benim bırakabilecegim bir tek kayınvalidem var ona da uzun boylu birakmiyorum anca evdeki bir işimi halledene kadar. Icime sinmiyor uzun sure birakmak çünkü sonrasinda illaki huysuzluk yapiyor meme reddi yapıyor. Ama soyle haftada bir sinema olsaydi ne guzel olurdu terapi gibi. Size iyi eglenceler.
Allah sifalar versin şükur ki tedavisi varmış ve hemen başladıniz bile. Umarim hemen duzelir
Ben başlarda yan yatırırken arkasına küçük bir yastık koyuyordum hep aynı yastıkla uyudu şimdi yastık olmadan uyumuyor sanırım uyku arkadaşı yaptı kendine :))Selam hanımlarşimdi bir yazı okuyordum da uyku arkadasi vermenin zamanı gelmiş ne dersiniz deneyelimmi belki içinizde başlamış olanlariniz vardır. Ben daha hamileyken bir uyku arkadasi almistim vericem bakalım belki uykularimiz düzene girer inşallah amin
vermezdim sanırım sırf uyusun diye yanlız ek gıdaya geçince de mucize beklemeyin derim zaten başlarda fazlaca anne sütü alıyor yine ek gıda ek sadece bir yaşına kadar bence sürer bu durum üzgünüm ama çünki anca ozaman adam alkıllı yiyorlarKızlar size bir şey danisacagim. Kendim için değil bir arkadaşım için soruyorumşimdi mesela bebeğinizi sadece anne sütüyle besliyorsunuz ve her gece saatte bir falan kalkmaya başladı bazen daha sık. Gündüz uykusu da yok gibi, cok sık emiyor süt sağacak fırsat yok ve bebeğe tek basiniza baktiginizi düşünün. Bu tempoya daha fazla dayanamayıp geceleri mama takviyesine başlar miydiniz? Kilo alımı normal olduğu halde.. yoksa dayanıp ek gıdaya geçmeyi mi beklersiniz?
Aaa hemşerim varmış burda:) Bende adanalıyım evlenince istanbula geldim. Hatta bi kaç gün önce ordaydım yine. Sık sık giderim adanaya ailem orda zaten. Şimdi sen öyle güzel betimleyerek anlatmışsınki gözümde canlandı. Özledim... neyseki sömestr da ordayız yine:)Gunaydin guzel anneler. Herkese keyifli,bebekleri ve esleriyle cok mutlu bir haftasonu diliyorum. Adana an itibariyle gunesli ve ruzgarli. “Gocuk” larimizi giydik..Gunesin tadini cikarmaya, portakal bahcelerine, dere kenarina, babaannemiz ve dedemize gidiyoruz.Abisi kardesine mandalina agaclarini gosterecek, guzel planlari var. Belki kuslar gecer ustumuzden :)) S sakyuz Kozan yollari :)
Kundak yapıyordum aslında hatta şuan yavaş yavaş bırakmaya çalşıyorum. Şapka da mümkünatı yok yüzüne gözüne bişe değmeyecek daha beter huylanıyor.Artık kundak vakitleri geçti ama kundak ve gözüne şapka kapatmayı mi denesen? Bir de beyaz gürültü... Belki dış uyaranları azaltınca Beren kızımız da uyumayı öğrenir. Bilemedim bir alternatif sadece
Dün aşı oldu ve yatağında uyutamadim gündüz yanındayken yatağında uyumuyordu da uyuduktan sonra yatağına koyamadim. Kucağımda tuttum emme pozisyonunda ve rekor gündüz uykusuna yürüdü kızım. 3 saat uyudu. Bu muymuş yani, gündüz uykusunun sırrı annenin aç ve tuvalete sıkışmış halde kucağında tutması mıymış?
Bu lafa sinir oluyorum. Kv ilk zamanlarda Defne'ye oyun için dedi annen seni ağlatıyor mu diye, anne rica edeceğim söyleme şöyle, ben niye ağlatayim dedim. Geçenlerde de yaşlı bir komşu dedi aynısını, ben annesiyim bilerek ağlatmıyorum. Güvenini kırmayın çocuğun diye tersledim. Her yeni söyleyen için yepisyeni taptaze mis gibi argümanlar hazırlıyorum, gardım havada hep
Günaydın mutiiGünaydııın
Benim de esim Kozanli, Adana’da oturuyoruz. Ben de evlenince geldim buraya :) S sakyuz de Kozanliymis :) nasil geciyor yolculuk gelirken? Ben de gecen ay ucakla Ankara’ya gittim de cok sukur sorun yasamadim; kaka yapmasi ve sirtina cikmasi disindaAaa hemşerim varmış burda:) Bende adanalıyım evlenince istanbula geldim. Hatta bi kaç gün önce ordaydım yine. Sık sık giderim adanaya ailem orda zaten. Şimdi sen öyle güzel betimleyerek anlatmışsınki gözümde canlandı. Özledim... neyseki sömestr da ordayız yine:)
Portakal demeyeydin iyiydi burnumun direği sızladıGunaydin guzel anneler. Herkese keyifli,bebekleri ve esleriyle cok mutlu bir haftasonu diliyorum. Adana an itibariyle gunesli ve ruzgarli. “Gocuk” larimizi giydik..Gunesin tadini cikarmaya, portakal bahcelerine, dere kenarina, babaannemiz ve dedemize gidiyoruz.Abisi kardesine mandalina agaclarini gosterecek, guzel planlari var. Belki kuslar gecer ustumuzden :)) S sakyuz Kozan yollari :)
Oyyyy. Yaz bana adresini ozelden, yollayayim lutfen. Cok ciddiyim.Portakal demeyeydin iyiydi burnumun direği sızladı
Bizim kızlar fazlaca benziyor birbirine deseneKundak yapıyordum aslında hatta şuan yavaş yavaş bırakmaya çalşıyorum. Şapka da mümkünatı yok yüzüne gözüne bişe değmeyecek daha beter huylanıyor.
Ben de temiz ağiz mendiliyle uyutuyorum bu ara gözune kapatıyorum uyuyacagımizi anlıyor hazırsa hareket etmiyor yoksa dolaniyoruz iste. Acaba uyku arkadaşi olmusmudur.Bizim kızlar fazlaca benziyor birbirine desene
Defne de sevmiyor gözünü kapatmami ama artık daha az ağlıyor uyuturken gözlerini kapatınca ama yatağına koyunca çıkartıyorum ben de çünkü uyanınca bir şey goremezse deliriyor.
Kundağı azaltmadan önce gündüz uykuları daha iyi miydi? Ne olacak Beren'in uykuları böyle annesi
Ayyy yok canım memleketten dolayı :) portakal bahçeleri diyim :)Oyyyy. Yaz bana adresini ozelden, yollayayim lutfen. Cok ciddiyim.
Ya ben daha olmadim. Han’daki dogumumda da Han 10 aylikken olmustum. Yine uzun surecek galiba. Aman zaten cok sancili geciyor. Dismenore var bende. Biraz daha olmayayim bakalim :)Alıntılama yapmıştım ama gitmiş kafami toplayıpta mesaj yazamadim gece fenaydik yinebir de üstune bir hafta gecmesine ragmen regl oldum galiba .
B bursa_83 masallah ne guzel annenin yaninda olması benim annem yurt dısında ve kv de bazı seyler gozlemledigim icin fazla birakmiyorum ama dediğin gibi ilgililer aslında biraz benim kotu gelinligimden.
Mutella hayırlı olsun odaya yaptıgınız cikartma peki nasil gidiyor fetih islemleri. Benim oyle bir niyetim vardı eģer gece uykumuz uzarsa ama malesef saat başı parti yaptık
Hiç bilmiyorum greçın yaaa kundakla da aynıydı gündüz uykusu o yüzden bari bırakayım dedim. Dün ilk defa gece kundaksız yatırdım uyku tulumu giydirdim tulumu mu sevmedi yoksa kundaksız olduğundan mı bilmiyorum daha da çok uyandı.Bizim kızlar fazlaca benziyor birbirine desene
Defne de sevmiyor gözünü kapatmami ama artık daha az ağlıyor uyuturken gözlerini kapatınca ama yatağına koyunca çıkartıyorum ben de çünkü uyanınca bir şey goremezse deliriyor.
Kundağı azaltmadan önce gündüz uykuları daha iyi miydi? Ne olacak Beren'in uykuları böyle annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?